- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бели точки по ноктите...
Имам някакви бели точки по ноктите. На какво се дължи това и как мога да ги премахна?![]()
![]()
Мисля, че това са мехурчета въздух от някакаква мъничка трамва на нокътя. Като израсте и се оправя. Не съм сигурна обаче.
Липса на витаминиима заздравители и всякакви продукти за ноктите,които ги заздравяват
![]()
От липса на витамини е !
Примай повече плодове и зеленчуци,млечни продукти също.![]()
To infinity and beyond.
Това е от липса на витамини.. :P като порасне нокатя ще се махне
Просто аз
Мисля че се появяваха когато на организма не му достигат достатъчно витамини..или нещо подобно. Не съм сигурна!
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Липса на витамини..и аз имам , и съм виждала и много хора да го имат т'ва..
това е от недостига на витамини.Пии Витамин Ц и ще се махнат.Аз преди имах ,но сега гледам са се махнали![]()
++ и аз го имам, но след време се маха ..Първоначално написано от silwinka
![]()
... и трябва да се маже със заздравител или да се набавят витамини ; ))
Точно така. Бахти всезнайковците. И от травма се получава (обикновено излиза бая по-късно след удар по ноктите).Първоначално написано от DJEB
..и от нерви
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Не се получава само от липсва на витамини действително. Както казаха става и на нервна почва, а и от травма на нокътя действително.
казвали са ми, че са на късмет![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-често спомените от детството остават да ни топлят с радостни емоции за цял живот!!! =)
незнам до колко е вярно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-често спомените от детството остават да ни топлят с радостни емоции за цял живот!!! =)
И аз съм чувала, че е от липса на витамини, но в интернет има доста информазция по този въпрос, потърси.
Иначе на мен също ми се появават от време на време.
И сега като почвах да ям повече плодове, постепенно ми е самахат сякаш.
Taka e.Но най-добре яж просто повечко плодовеПървоначално написано от nymphadora
Не се махат бързо.
Има хора за цял живот им остават.
Сега имам от месец 2 ;С Не са се махнали още.
Не е така.Едва ли повече раста.А преди никога не съм го ималаПървоначално написано от CrAzYanDlaZy
![]()