- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шоколад натурален
Абе този шоколад хубав ли е?
Гледам да намаля сладкото и съм чела, че натуралният е за предпочитане, вярно ли е това?
И хубав ли е на Своге натуралният?
Ми аз лично него най-много го харесвам, но пък имам приятели, на които им е страшно горчив.На мен ми е супер.Т.е.въпрос на вкус.Но като цяло е хубав.
![]()
Big or small, lies are lies!
Оооооо , на мен на Своге натуралният ми е любииим![]()
Но на тебе може и да не ти харса .. Не знам (:
Въпрос на вкус , както казаха по - надолу![]()
А на LZ или на Своге натуралният е по-вкусен и кой е по-малко горчив, да не се хвърлям на най-горчивото.
Kinde rulz !! Обожавам Kinderтолкова е немско
![]()
ъмм по принцип мразя натурален шоколад, обаче тази година вече не ми се струва така горчив. Веднъж си взех на Своге натурален и беше хубав, хареса ми. А натуралния шоколад е най- полезен и също знам, че в шоколада се съдържа хормона на щастието.
Обожавам натурален шоколад.Само такъв ям =)
На мене любимия ми шоколад е Линдт 85% какао![]()
Харесва ми.Шоколад да е.![]()
Напоследък доста често взех да хапвам шоколад.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
извод:яжте натурален шоколад за здраве и щастие!Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
![]()
аз попринцип не ям натурален, но този на Своге става![]()
Попринцип Своге натурален е хубав и не много горчив, но не е истински черен.. Баща ми беше донесъл 1-2 пъти от чужбина истински черен и няма нищо общо с този на Своге..
Аз понякога от притеснения за здравословния режим не се наслаждавам на шоколада като хората..Камо ли да имам любим... Трябва да потърся в интернет по кои параметри се определя колко е здравословен.
Ти шоколад пред живота си не си ли яла...
Тъй де,аз съм върл фен на истинския черен шоколад,направо съм луда по него![]()
![]()
Чувала съм че не вредят толкова като другите...
По дяволите,утре как ще си зема...![]()
Брях,брях
На Своге на мен най- много ми харесва :P
Просто аз
shokolatt![]()
Има един шоколад 97-9% какао без захар,ако искаш да намалиш сладкото яж такъв,а не измисления натурален на Своге,който въпреки всички има захар в себе си.
Опечи си ябълка на фурна-сладко и полезно,банан или компот от ананас.
И да ми ядеш шоколад и то натурален(освен,ако е 97% какао,което не е никак сладко) не стига,че няма да има файда,ами и не взимаш нищо полезно от него.
На Своге натуралния е суперрррОбожавам го ! :P
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Линдор Натурален е най-хубавия който съм ял... малко е скъп ама е страхотен(4лв.)
Само натурален шоколад признавам![]()
На мен на Своге ми харесва,но този на LZ е по-вкусен,така че го обичам повече!
Вервайте ми на Линдор е най хубавПървоначално написано от scanadal
![]()
![]()
Термична обработка за вкус и премахване на бактериите и една ябълка дори и печена е в пъти по-добър избор от натурален шоколад Своге,който е и толкова натурален.