- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дилема ;(
Здравейте приятели аз сам 11 клас и ще кандисатствам с медицина обаче проблемът е нз къде.Двуумясе между Пловдив и София.Много хора ми казват че в София дипломата която накрая получаваш е мн по квалифицирана над тази в П. и , че с дипломата от П не мога да уча след това в чужбина.От др страна в Пловдив ббазата е била по добра .Хора моля дайте ми някакви напътвания.Блд предварително !![]()
![]()
![]()
Варна? Иначе аз или в Софиям или във Варна- само там има стоматология![]()
Варна не искам :Х само плд и софия
И в Пловдив има стоматологияПървоначално написано от Abigoria
![]()
Abigoria дентална ли ще учиш щот и аз към там съм се насочила, ходиш ли на уроци?
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аз ако бях на твое място бих избрал София.
оди на село бе
по малко селяни в София
по добре за София...
твоите коментари направо сцепват мрака братлеПървоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по темата-София![]()
София по нищо не може да се мери с Пловидв - да София е по-голяма, може би по-развита..но на всеки 20метра е пълно със наркоманчета, мутрички, бездомници...и така на татък..
В Пловдив си е мнoгoт по-доре ако питаш мене..и като град и като всичко.
А и знам че в Пловдив ..дипломите си имат всичко което ти трябва.Повечето от специалистите в чурйбина ..са българи...
Дали всички са учили в София - надали ...![]()
Аз съм за Пловдив (въпреки че не съм от там)
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
^Това да кажеш, че в София има наркоманчета на всеки ъгъл е адски нелепо. Най-малкото, защото разумните наркомани се крият.
София много ясТно.Много повече възможности за развитие от Пловдив. Много по-голям и хубав град. Много по-уреден град. Ако живееш много далече от университета как ще стигнеш? В София поне има метро. Освен това не знам каква е пловидвската база, но е се съмнявам да е по-добра от правителствена болница (СУ) или медицинска академия (МА). Абе София, то е ясно.
![]()
Не знаех, че в Пловдив има стоматология... Значи и там може да се пробвамПървоначално написано от OneGirl
![]()
Иначе, да, стоматология искам. Влече ме повече, щото се изкефих на мойта зъболекарка във втори клас като бяхХодя на уроци, и по химия, и по биология... Зор голям, ама дано да има полза
![]()
И т`ва за к`во беше?Първоначално написано от Nakadah
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
По тоя въпрос и в Плевен има стоматология..Първоначално написано от Abigoria
![]()
А по темата не съм особенно запознат, но доколкото знам първия факултет по дентална е в Му-София и може би там са по-добрите преподаватели и ако е така ще получиш по качествено образование
Вафла..
А стига бе, сериозно ли?!Първоначално написано от mrtn
Чувствам се... Неинформирана... Не обичам да се чувствам така... Ама в Плевен няма да отида, имам лоши спомени от тоя град
![]()
ПТ: При всички положения предпочитам София пред Пловдив. Предполагам който и да питаш, би ти казал София :>