По дяволите бях заклет антипушач допреди 1 година. Постепенно започнах да приемам тютюнопушенето за нормално, защото в новия ми клас всички свесни пушат, без един, двама (в момента съм 9-ти клас). Миналата учебна година имаше един лагер, на който за първи път съм пушил толкова. Купувахме си общи цигари с момчетата, които бяхме в стая.Това бяха горе-долу по 5-6 цигари на ден. След лагера нямах желание да пуша. Цяло лято не съм си мислил въобще за това. Но като се събера с хората от класа ми и айде.. В началото на тази учебна година ми предлагаха и се сдържах да не приемам, но минаха 2-3 седмици и започнах да припалвам цигари и постопенно стигнах до това, че пуша минимум по 1 цигара на ден и постепенно започвам по повече. Проблемът е, че ми е много кеф да пуша и не знам с кво мога да си разваля тоя кеф. Гледал съм сумати клипове и за здравето ми знам кво ще стане, бях включен към един проект, който е против тютюнопушенето и съм наясно с всичко, но по-скоро ми пука повече за парите, които се харчат, ако си пушач, колкото и дебилно да звучи.
ПОМОЩ 100% повечето са почнали по същия начин, по който и аз.