.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен Аватара на revolver

Подарък! Хелп !

Така,става въпрос за моя приятелка която не може да избере подарък за гаджето си за Коледа и Нова година !

П.С Приятелката ми е много скъпа така че моля помегнете !Лимита на парите е 50 лв и човека X е на 21 !

Това което измислихме до сега не става за това за да си бъдем полезни ето списъка с неща които не вършат работа :

- часовници
    - плюшени играчки
    - парфюм
    - дрехи
    - бельо
    - каквито и да е спортни принадлежности
    - музика
    - гривни, пръстени ..
    - алкохол + скъпи цигари
    - секс ;д
    - сувенири
    - стриптизьорки и подобни .. ;д
    - вечеря на свещи (няма да съм с него) ..
    - ножове, пушки, пистолети .. ;д
    - принадлежности за колата му
    - козметики
    - чорапи
    - книги
    - колани и портфейли
    - PC игри

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    един хубав часовник...
    или и него го имаше в списъка?!

Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f
    един хубав часовник...
    или и него го имаше в списъка?!
    Не става ! Тоя си има некав Армани часовник !

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Аххх, да си купи секси бельо и да му направи стриптийз!
    Какво очаквате да ви кажем като сте махнали всички стандартни подаръци ?

малко трудно ще намериш подарък, който да не е попада в някоя от изброените категории.. : )
    P.S. господии как се радвам, че знам какво ще му подаря.. ии слава богу съм сигурна, че ще му хареса

Град
    Милано
    Аз примерно на моя приятел ще взема шал на Cavalli ..

Тъй като вашия човек има часовник на Армани вероятно 50 лева са малко за подарък..

Пиратки и бонбони...

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    тениска на любимият му отбор с неговото име на нея..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Скок с бънджи... 50-60лв е.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)

Re: Подарък! Хелп !

Цитирай Първоначално написано от revolver
    Така,става въпрос за моя приятелка която не може да избере подарък за гаджето си за Коледа и Нова година !

П.С Приятелката ми е много скъпа така че моля помегнете !Лимита на парите е 50 лв и човека X е на 21 !

Това което измислихме до сега не става за това за да си бъдем полезни ето списъка с неща които не вършат работа :

- часовници
    - плюшени играчки
    - парфюм
    - дрехи
    - бельо
    - музика
    - гривни, пръстени ..
    - алкохол + скъпи цигари
    - секс ;д
    - сувенири
    - козметики
    - чорапи
    - книги
    - колани и портфейли
    - PC игри

Издаде сееее

Относно темата...Направи му нещо лично от себе си и не харчи парите си за глупости Нещо,което да е ваш скъп общ спомен или нещо свързано с него.Просто нещо,което ще го накара да изтръпне или да се размекне,а не да каже "Оооо...часовник..."
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Мега фен
    Град
    Earth...

- часовници
    - плюшени играчки
    - парфюм
    - дрехи
    - бельо
    - музика
    - гривни, пръстени ..
    - алкохол + скъпи цигари
    - секс ;д
    - сувенири
    - козметики
    - чорапи
    - книги
    - колани и портфейли
    - PC игри
    след този списък какво искаш
    та ти изреди всички неща дето стават...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    стига бе хора, най-важното ли е да купиш нещо на любимия, а това нещо после ше събира прах и ше връща спомени, независимо хубави или лоши... да си бъдат заедно, да се обичат, пък материалните неща могат да почакат.. пууу

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз за моя приятел имам много подаръци тази година.
    1. Украсих с лакове за нокти топка за елха и ще му подарявам всяка година по една (от форума взех идеята)
    2. Направих му календар който да си сложи на бюрото и отбелязах всички важни дати които не искам да забрвя (моя рожден ден, годишнината ни...)
    3. Чаша с Хоумър Симпсън защото обожава серияла а и си няма хубава чаша в която да си пие какаото хахах
    4. Една малка сребърна плочка на която в долния десен ъгъл има съвсем мъничко ангелче но не на верижка а на кожена черна връв. (той беше поискал преди време да си нося буквичка или нещо което да му напомня за мен и да съм непрекъснато с него един вид и реших че понеже казва че съм неговия ангел това е по-подходящо от една скучна буква "А". още повече че е съвсем децентно)
    5. Направих му клипче което обаче не се сдържах и вече му го пратих и супер много се зарадва
    6. В момента му правя то такъв календар
    http://loveletters4you.de/board2/ima...nder_kessi.jpg
    Идеята е всеки ден да оцветява по едно квадратче според това как е минал денят. Примерно синьо ако денят е бил супер гаден, зелено ако е бил ок, червен ако е бил хубав и жълт ако е бил супер.
    Само че моя ще е в доста по-малък формат и с наша снимка по средата.

Май това е всичко.
    И сега равносметката:
    За календарите, топката за елха и клипчето не съм давала пари защото в нас имах всичко необходимо. Чашата я поръчах от и-бей ми ми излезе 6,95? и сребърната плочица + връвта 27,90?.
    Сама виждаш че не съм се охарчила а са няколко неща и то все интересни които ще му останат за дълго време, ще започнем една нова традиция (с топката за елха) и ще се зарадва че наистина съм се потрудила и съм вложила мисъл и чувства а не съм отишла просто да му купя нещо. А и всеки един подарък си има някакво значение за нас. Примерно той скоро започна да чете книги за това как да подобри живота си и се опитва да медитира, да се съсредоточава върху хубавите неща, да е благодарен за малките неща в живота и бла бла и календарът в които да отбелязва как се чувства ще му е от ползва за да следи до къде е стигнал в развитието си.

Успех и дано измислиш нещо хубаво

Град
    Милано
    ^ Той е на 21, едва ше му харесат тия детски истории ..

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    ^ Той е на 21, едва ше му харесат тия детски истории ..
    Хах извинете забравих че на 21 момченцата почват да се изживяват като големите мъже и да се правят на тежкари
    Моя е на 24 а аз съм на 20 е и? Според мен много по-важно е подаръкът да има някакъв смисъл и да е някаква закачка, нещо което ще му остане като мил спомен поне, отколкото нещо което струва много пари или пък да го питаш от какво има нужда и да му купиш точно това (което е повече от ужасно според мен).
    Всеки с вкуса си. Пък и тя иска евтини подаръци. Какво по-евтино от това да си седнеш на дупето за 2 часа и да измайсториш нещичко с подръчни матеряли. Според мен собственоръчно направените подаръци се ценят много повече....
    Приятелят ми също е със скъп вкус и носи маркови дрехи и обувки но не бих му подарила нещо такова просто защото не би изразило чувствата ми а и се смятам за доста по-креативна от това да ида до близкия магазин и да оставя голяма сума за някаква си джвъчка която може да си купи и сам или да получи като подарък от друг...
    Не че няма да му подарявам и скъпи подаръци де но към тях винаги ще прибавям нещо направено от мен пък било то и картичка защото искам да му покажа колко много значи за мен... Той примерно ми взе палитра със сенки на МАС защото знаеше че ще ме зарадва и че отдавна искам такива сенки (цената е около 50?) но ми ги даде миналата седмица и каза че на Коледа ще получа нещо което ще ме направи много щастлива и което значи много повече от сенките а не струва повече от 3?. Явно и двамата сме романтични натури..
    Освен това го намирам за доста нагло да харчите парите на родителите си за шалчета на Кавали, часовничета на Армани и подобни...

аз бих предложил нещо от секс шопа
    4KM PARTY CENTER / THE BOX

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Nitro0
    аз бих предложил нещо от секс шопа
    Това също е идея... Даже може да се получи супер ако вложи малко фантазия.. Може да сложи в една червена кутия за подаръци белезници (тука могат да се намерят сууупер евтини за по 2-3 евро в бг не знам как е) или някакво шалче което има вкъщи, презервативи, секси бельо, може да му направи колаж или книжка с любимите им пози или пози които още не са пробвали а би й се искало (снимки в интернет бол), нещо от секс шопа, лубрикант... Абе всичко за което се сеща необходимо за една незабравима нощ. Ако добави и някаква бележчица с мръснишко послание ще стане наистина много добре и няма да се охарчиш!

Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse

- часовници
    - плюшени играчки
    - парфюм
    - дрехи
    - бельо
    - музика
    - гривни, пръстени ..
    - алкохол + скъпи цигари
    - секс ;д
    - сувенири
    - козметики
    - чорапи
    - книги
    - колани и портфейли
    - PC игри

Издаде сееее

Относно темата...Направи му нещо лично от себе си и не харчи парите си за глупости Нещо,което да е ваш скъп общ спомен или нещо свързано с него.Просто нещо,което ще го накара да изтръпне или да се размекне,а не да каже "Оооо...часовник..."
    За това издаде сеее-копнах това от чата по скайпа

Град
    Милано
    slun4ice, ако се съди по нивото на грамотност едва ли си на 20 ..
    Както и да е, според мен е детско това което предложи ..
    Всеки с мнението си ..

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    slun4ice, ако се съди по нивото на грамотност едва ли си на 20 ..
    Както и да е, според мен е детско това което предложи ..
    Всеки с мнението си ..
    О айде да не си говорим за грамотност моля защото говоря и пиша правилно на 4 езика и уча 5-ти в момента. Това че не ми пука как пиша във ФОРУМА, не слагам запетайки и пиша така както говоря не значи че не съм грамотна. Просто няма на кого какво да доказвам а на български пиша само тук. А и като се има предвид че съм ходила в българско училище само първи и втори клас мисля че пиша доста по-правилно от повечето в този форум което е плашещо
    Подаръците не са детиснки защото едно дете не би могло да ги оцени и разбере. А дори и да е детиснко аз нямам нищо против да си остана дете колкото се може по-дълго!

Град
    Милано
    ^

Град
    На изток от рая
    Щипка
    Бонбонче от две
    Локумена Фафла
    Самообръсначка "бик-че" с едно ножче
    Кибрит "Зебра"

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си