- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Предишен живот.
Вярвате ли в това, че според някои има предиш и следващ живот.. Вярвате ли в прераждането.
вярвам че според някои има...Първоначално написано от roshlichka
аз в миналия си живот съм бил Фараон, ма некой тъпак ми е ограбил гроба, и ей ме сега тука...
тука що ти показах колко си глупаваПървоначално написано от roshlichka
и сама си се смееш
![]()
![]()
![]()
Според мен няма, това са глупости..
Вафла..
който вярва в такива простотии ще си остане само с вярването![]()
Еми може да излезна сега заблуденото агънце, но според мен има и то не един, а много.И винаги се повтаря същият, за да не допуснем грешките, които сме направили в миналият живот, за това пък правим нови и пак се прераждаме след време.А самоубилите се се лутат някъде и не могат да намерят покой (надявам се, че греша, защото един от най-важните хора в живота ми се самоуби), но това е моята теория. .
в този ред на мисли, значи, че си се преродила ... и то няколко пътиПървоначално написано от DevilWish
а помниш ли грешките, които си направила в миналия си живот, за да не ги допуснеш отново ?!
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Абсолютно.
Просто не мога да повярвам,че след като умреш и няма нищо..или пък преди да се родиш не си бил..никой...(
Изглежда ми толкова необяснимо.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Нямам представа XD
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
хаххх .. глупостииии![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
хаххх .. глупостииии![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Ние по философия говорихме, че човек се преражда, за да не допусне грешки от миналия си живот (някой го каза по-горе). И така душата се приближава повече до бога, за да стане част от него. Друго беше, че душата избира в кого да се прероди. Друг факт беше, че децата до 1 годинка помнели предишния си живот.
Не знам кое до колко е вярно и аз самата не знам дали вярвам, но не мисля, че след като умреш става просто 1 нищо...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
и да и не![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Първоначално написано от Korrnyy
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
и аз вярвам : )
Ми не точно![]()
Просто аз
Първоначално написано от NeverTheSame
Мда Вярвам ))
I have super powers i just don't wanna show you.^^
права си .. има нещо някъде там и аз вярвам в товаПървоначално написано от edelweiss96
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
bullshit![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Разбира се,че има![]()
Сега може да не вярвате,но някои от вас ще го осъзнаят след време (10-15 години ... )
НЕ СЕ ПРАВИ НА ПО-ОТВОРЕН ОТКОЛКОТО СИ,ЗА ДА НЕ ТИ ВЛЕЗЕ ПO-ГОЛЯМ ОТКОЛКОТО МОЖЕШ ДА ПОЕМЕШ [!]