- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Предишен живот.
Донякъде
Бях пияна, когато си написах ника.
И аз вярвам до някъде...в смисъл вярвам, че има нещо след смъртта, дали е Рай, Ад или прераждане, според мен има нещо...По принцип обаче мисля, че се прераждаме...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Вярвам.Вярвам защото понякога усещам,че съм била на дадено място,спомням си отделни моменти от събития,които са се случили преди да се родя.И въпреки,че се доказа,че дежа вю-то е грешка на мозъка(цък),аз продължавам да си вярвам.
аз не вярвах, но напоследък започнах да мисля обратното
не знам, ще видя као умра ;д
Мисля , че същестувава нещо такова, но все още не мога да кажа в кое от двете вярвам категорично.Времето ще ми покаже много неща.![]()
и аз вярвам![]()
=]
Мммм...да...вярвам, все пак защо го живеем този живот?След смърта най-вероятно наистина има нещо необяснимо за нас...
Да напълно съм съгласна с тебПървоначално написано от K0rTexXx
![]()
=]
Ами не вярвам..И никой не може да каже дали съществува такъв живот или не..Защото никой не е изкочил от гроба и да каже..![]()
даа... вярвам вярвам !! ;д много пъти съм чувала че децата като много малки знаят кви са били но като започнели да говорят започвали да забравят всичко
INsane huh ???![]()
:P
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
м аз не вярвам![]()
ами незнам дали вярвам но определено има нещо. Има някакъв кръгроват но не мога да ви кажа защото ще трябва да ви убияТва в кръга на шегата.. ноо иначе да според мен определно има нещо.. което никога няма да се разбере какво е що е : )
Веднъж гледах ''На кафе'' и им гостува един мъж, който твърдеше, че може да види бъдещето и обеснява, че всичко свързано със света е записано в мозъка на човека, но не всеки може да го разчете. Тези, които могат виждат както събития от месец/два, години, векове или хилядолетия назад, толкова напред и в бъдещето (общо взето всичко, което някога е било или ще бъде). Не знам дали вярвам точно в тази теория, но наистина има нещо.. Няма как човека да си умре и.. нищо - черна дупкаАма за всичко си има време и това ще го видим.
Много бих се радвала ако наистина имаше предишни животи и аз ги помнех. Щеше да е едно чудесно изживяване, защото аз много обичам древна история, а какво остава да съм жив свидетел!
Ъъъм, айде стига, че май доста се олях..
![]()
мии нз дали вярвам![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Ами то няма да има логика ако си спомняна какви грешки сме допускали в предишния живот и в сегашния ни живот на готово да знаем какви грешки не бива да правим. Целта е ние сами да разберем за нашите грешки и да се стараем да не ги правим повече,а не така на готово. Трябва сами да се борим ежедневно с живота по този начин сами се каляваме волята,духа и мисълта и колкото повече битки спечелем толково повече силни сте ставаме.Затова сме предложени да изпитания не просто за геф а защото трябва да се научим да се справяме сами и с много усилия и воля. И да вярвам в предишните животи както и в кармата. Ами помислете като умрем просто няма логика да се избаряваме сякаш черна дупка ни е погълнава. Само нашето тяло дефакто умира,а душата ни се прераща отново. Чувала съм,че по-бързо се пра(ераздат душите на пристъпниците ,за да могат да си изгубят греховете следващия си живот. Всеки един от нас е с мисия ,но никой от нас не знае точно каква е.Малките деца знаят обаче постепено забравят. Този факт не мога да си го обесня обаче.
[/quote]
Странно ,но и аз така мисля.Първоначално написано от DevilWish
Всеки да казва квото ще
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
има нещо аз съм сигурна че има но никой не знае какво е
О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!
He, тейче си живей живота и не му мисли... следваш може и да няма
![]()
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Вярвам..
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
И аз вярвам.... често като се случи нещо имам чуството, че ми е изключително познато и го помня някакви сцени излизат в главата ми абе глупостиПо - скоро да е от сън ама вярвам ;]]
Everything it`s possible !
За мен е най-важно,че си живея сега,в момента.
Може и да има,може и да няма..нищо не е сигурно.![]()