.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Донякъде
    Бях пияна, когато си написах ника.

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    аха вярвам

Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    Ми не точно
    I'd come for youu .. <3

Супер фен Аватара на gabi_94
    И аз вярвам до някъде...в смисъл вярвам, че има нещо след смъртта, дали е Рай, Ад или прераждане, според мен има нещо...По принцип обаче мисля, че се прераждаме...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Вярвам.Вярвам защото понякога усещам,че съм била на дадено място,спомням си отделни моменти от събития,които са се случили преди да се родя. И въпреки,че се доказа,че дежа вю-то е грешка на мозъка(цък),аз продължавам да си вярвам.

аз не вярвах, но напоследък започнах да мисля обратното

не знам, ще видя као умра ;д

Мега фен Аватара на Infinity
    Мисля , че същестувава нещо такова, но все още не мога да кажа в кое от двете вярвам категорично.Времето ще ми покаже много неща.

и аз вярвам
    =]

Мммм...да...вярвам, все пак защо го живеем този живот?След смърта най-вероятно наистина има нещо необяснимо за нас...

Цитирай Първоначално написано от K0rTexXx
    Мммм...да...вярвам, все пак защо го живеем този живот?След смърта най-вероятно наистина има нещо необяснимо за нас...
    Да напълно съм съгласна с теб
    =]

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Ами не вярвам..И никой не може да каже дали съществува такъв живот или не..Защото никой не е изкочил от гроба и да каже..

Град
    Lyon
    даа... вярвам вярвам !! ;д много пъти съм чувала че децата като много малки знаят кви са били но като започнели да говорят започвали да забравят всичко
    INsane huh ??? :P
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Цитирай Първоначално написано от Backstageh
    Вярвам.Вярвам защото понякога усещам,че съм била на дадено място,спомням си отделни моменти от събития,които са се случили преди да се родя. И въпреки,че се доказа,че дежа вю-то е грешка на мозъка(цък),аз продължавам да си вярвам.

м аз не вярвам

ами незнам дали вярвам но определено има нещо. Има някакъв кръгроват но не мога да ви кажа защото ще трябва да ви убия Тва в кръга на шегата.. ноо иначе да според мен определно има нещо.. което никога няма да се разбере какво е що е : )

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Веднъж гледах ''На кафе'' и им гостува един мъж, който твърдеше, че може да види бъдещето и обеснява, че всичко свързано със света е записано в мозъка на човека, но не всеки може да го разчете. Тези, които могат виждат както събития от месец/два, години, векове или хилядолетия назад, толкова напред и в бъдещето (общо взето всичко, което някога е било или ще бъде). Не знам дали вярвам точно в тази теория, но наистина има нещо.. Няма как човека да си умре и.. нищо - черна дупка Ама за всичко си има време и това ще го видим. Много бих се радвала ако наистина имаше предишни животи и аз ги помнех. Щеше да е едно чудесно изживяване, защото аз много обичам древна история, а какво остава да съм жив свидетел! Ъъъм, айде стига, че май доста се олях..

мии нз дали вярвам
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

Ами то няма да има логика ако си спомняна какви грешки сме допускали в предишния живот и в сегашния ни живот на готово да знаем какви грешки не бива да правим. Целта е ние сами да разберем за нашите грешки и да се стараем да не ги правим повече,а не така на готово. Трябва сами да се борим ежедневно с живота по този начин сами се каляваме волята,духа и мисълта и колкото повече битки спечелем толково повече силни сте ставаме.Затова сме предложени да изпитания не просто за геф а защото трябва да се научим да се справяме сами и с много усилия и воля. И да вярвам в предишните животи както и в кармата. Ами помислете като умрем просто няма логика да се избаряваме сякаш черна дупка ни е погълнава. Само нашето тяло дефакто умира,а душата ни се прераща отново. Чувала съм,че по-бързо се пра(ераздат душите на пристъпниците ,за да могат да си изгубят греховете следващия си живот. Всеки един от нас е с мисия ,но никой от нас не знае точно каква е.Малките деца знаят обаче постепено забравят. Този факт не мога да си го обесня обаче.

[/quote]

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Еми може да излезна сега заблуденото агънце, но според мен има и то не един, а много.И винаги се повтаря същият, за да не допуснем грешките, които сме направили в миналият живот, за това пък правим нови и пак се прераждаме след време.А самоубилите се се лутат някъде и не могат да намерят покой (надявам се, че греша, защото един от най-важните хора в живота ми се самоуби ), но това е моята теория. .
    Странно ,но и аз така мисля.
    Всеки да казва квото ще
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

има нещо аз съм сигурна че има но никой не знае какво е
    О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    He, тейче си живей живота и не му мисли... следваш може и да няма
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Голям фен Аватара на Stellsy
    Вярвам..
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

и аз вярвам

И аз вярвам.... често като се случи нещо имам чуството, че ми е изключително познато и го помня някакви сцени излизат в главата ми абе глупости По - скоро да е от сън ама вярвам ;]]
    Everything it`s possible !

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    За мен е най-важно,че си живея сега,в момента.
    Може и да има,може и да няма..нищо не е сигурно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си