.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Еми може да излезна сега заблуденото агънце, но според мен има и то не един, а много.И винаги се повтаря същият, за да не допуснем грешките, които сме направили в миналият живот, за това пък правим нови и пак се прераждаме след време.А самоубилите се се лутат някъде и не могат да намерят покой (надявам се, че греша, защото един от най-важните хора в живота ми се самоуби ), но това е моята теория. .
    Това е... звучи ми като... пълна глупост.

Цитирай Първоначално написано от Backstageh
    Вярвам.Вярвам защото понякога усещам,че съм била на дадено място,спомням си отделни моменти от събития,които са се случили преди да се родя. И въпреки,че се доказа,че дежа вю-то е грешка на мозъка(цък),аз продължавам да си вярвам.
    Това по-скоро е на психика... илюзия, сън.

Цитирай Първоначално написано от roshi
    Разбира се,че има
    Сега може да не вярвате,но някои от вас ще го осъзнаят след време (10-15 години ... )
    Как ще го осъзнаем? Сякаш с годините мнението ни ще се промени. Е, съмнявам се това да стане ако... всички тези неща не се докажат.

Цитирай Първоначално написано от K0rTexXx
    Мммм...да...вярвам, все пак защо го живеем този живот?След смърта най-вероятно наистина има нещо необяснимо за нас...
    Нелогично е. Ако нещото, което трябва да видим е СЛЕД живота, тогава защо наистина го живеем?

Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream
    Няма как човека да си умре и.. нищо - черна дупка
    Право в целта.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Незнам за предишен живот но не мисля че когато човек умре всичко свършва

Раждаме се-умираме, не се иска много ум .. Живейте, избухвайте, вдигнете малко шум
    ~•~I'm the Dream...YoU aRe the Dreamer...[!]...~•~

Град
    Враца
    Вярвам. Мога до утре да си разсъждавам, ама не ми се занимава ;Д
    еlsy

onestar ти като не вярваш не значи че няма нищо : ))
    О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!

Голям фен Аватара на Callisto
    Едно бившо гадже много вярва в тези неща. Понякога чак ме плаши. Сега си е харесал едно момиче и ми разправя как се познавали от 140 години имайки предвид предишните им животи...

Повече от фен
    Аз вярвам пък.. ;\

Град
    In the middle of Nowhere
    Аз си мисля,че има,защото не мога да си представя да умра и да остане едно голямо нищо...Просто ми се струва малко невъзможно човек да живее 80-90 год. да се труди през целия си живот и накрая х*й..Дано има нещо след смиртта,защото ако няма ще съм много разочарована...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Не вярвам.

И да, и не...
    Все пак никой не може да даде сигурен отговор на този въпрос,
    но съм склонна донякъде да приема идеята за прераждане...
    To be yourself is all that you can do...

Вярвам, че след смъртта душата отива някъде, а дали това някъде е "прераждането" или на небето, както казват всички, не знам.
    Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
    Never say "i love you" if you don't really care.
    Never talk about feelings if they aren't really there..

Re: Предишен живот.

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    Вярвате ли в това, че според някои има предиш и следващ живот.. Вярвате ли в прераждането.
    вярвам че според някои има...

аз в миналия си живот съм бил Фараон, ма некой тъпак ми е ограбил гроба, и ей ме сега тука...
    Wazaaaaap niggas?!
    c0ci

Град
    Sофiiя City xD
    да, вярвам. Не мисля, че всичко, което е изпитвал човек, всичко, което е преживял, просто ей така да угасне, да изчезне завинаги абе айде да живеем в приказката бе, по-забавно е поне

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

вярвам да
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Coolstuff
    Guest
    Хей хора,видях темата иии реших да коментирам :Д в последно време се случиха меееко казано странни за мен работи и получих нещо като спомени от минал живот,които забравих веднага,(инфото много ми дойде)...както и да е..леееко шизофренически сигурно ви звучи,но това са нормални неща и хората не ги възприемаме като истиност,тъй като не сме тренирани да разарахивираме информацията,с която сме родени. Разбрах,че след 7 годишна възраст,ако не се учим в астралното може да спрем нашето развитие в тази посока и по един начин да се осакатим.След огромен стрес или трип има някаква възможност(ако не си изгубим разума)да започнем отново развитието си в астралната посока :д .Тъй де - държа да отбележа,че съм като всеки останал и не ги споделям тези работи туку тъй,зашото се притеснявам,че хората около мен ще ме сметнат за шашав,ноо сайта е анонимен ftw

Голям фен Аватара на s40t4
    Всичко е до това дали можеш да повярваш в дадено нещо

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Липсата на доказателства, че се прераждаме, само по себе си, не е доказателство, че това е измислица.

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Аз вярвам.Доказано е че 21 грама изчезват когато човек умре.Това значи,че има душа,а следователно значи има нещо след смъртта.Може да не е точно прераждане,може да е нещо друго,но със сигурност има нещо

BuBy

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Твърдо ДА!

Голям фен Аватара на PurpleSand
    вярвам в прераждането... струва ми се много странно и плашещо да умреш и... край на всичко. Дори като се опитам да си представя,че няма живот ... усещам как се задушавам
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Мега фен Аватара на tori
    Умираш, биваш заровен под 2 тона пръст, вмирисваш се и те ядат буболечки. Страхът да не се свърши с живота кара хората да измислят хиляди глупости за задгробни животи и така нататък. Звучите като 5 годишни, които се опитват да убедят някого, че дядо Коледа съществува.

Аз пък вярвам в прераждането. Вярвам и в Ада и в Рая, защото смятам че не са взаимноизключващи се понятия.
    Имах един сън и след него повярвах. В този сън аз бях друг човек с други спомени, но бях сигурна че съм аз. По нагоре се спомена за нещо подобно. Да и на мен ми се случи и информацията наистина е страшно много и когато се събудиш не си спомняш повечето неща.
    Вярвам и в пророческите сънища, защото преди известно време имах доста такива. Най-странното от всичко обаче е, че вярвам и във виденията. Когато бях малка имах видения. Чела съм езотерична литература по тази тема и съм убедена, че тези прозрачни предмети, т.нар видения са всъщност вид проявление на душата. За съжаление съм убедена, че каквото и да е хората няма да могат да го докажат.
    Надявам се, че не ме мислите за луда.

Мега фен Аватара на tori
    Чак за луда не, но е някак си... знам ли, странно. И аз съм имала видения и странни сънища. По-скоро ги смятам към уморено подсъзнание, отколкото езотерика или нещо важно. Макар да ми се струва, че ако потърся, може и да ми стане интересна тази литература, бих почела от нея обаче чак да повярвам...

Не вярвам и не искам да вярвам, че има прераждане... Как така ще си забравиш предишния живот..Би било тъпо да забравиш всички хубави моменти и хора...А, ако като умрем се прераждаме и забравяме този живот това значи да забравим всички и всичко, а аз не бих искала и просто не го приемам..Според мен има нещо но не е прараждане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си