- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Предишен живот.
Това е...Първоначално написано от DevilWish
звучи ми като... пълна глупост.
![]()
Това по-скоро е на психика... илюзия, сън.Първоначално написано от Backstageh
Как ще го осъзнаем? Сякаш с годините мнението ни ще се промени. Е, съмнявам се това да стане ако... всички тези неща не се докажат.Първоначално написано от roshi
Нелогично е. Ако нещото, което трябва да видим е СЛЕД живота, тогава защо наистина го живеем?Първоначално написано от K0rTexXx
Право в целта.Първоначално написано от UnForgettableDream
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Вярвам.Мога до утре да си разсъждавам, ама не ми се занимава ;Д
еlsy![]()
onestar ти като не вярваш не значи че няма нищо : ))
О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!
Едно бившо гадже много вярва в тези неща. Понякога чак ме плаши. Сега си е харесал едно момиче и ми разправя как се познавали от 140 години имайки предвид предишните им животи...![]()
Аз вярвам пък.. ;\
Аз си мисля,че има,защото не мога да си представя да умра и да остане едно голямо нищо...Просто ми се струва малко невъзможно човек да живее 80-90 год. да се труди през целия си живот и накрая х*й..Дано има нещо след смиртта,защото ако няма ще съм много разочарована...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
И да, и не...
Все пак никой не може да даде сигурен отговор на този въпрос,
но съм склонна донякъде да приема идеята за прераждане...
To be yourself is all that you can do...
Вярвам, че след смъртта душата отива някъде, а дали това някъде е "прераждането" или на небето, както казват всички, не знам.
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
Първоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
вярвам да![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Хей хора,видях темата иии реших да коментирам :Д в последно време се случиха меееко казано странни за мен работи и получих нещо като спомени от минал живот,които забравих веднага,(инфото много ми дойде)...както и да е..леееко шизофренически сигурно ви звучи,но това са нормални неща и хората не ги възприемаме като истиност,тъй като не сме тренирани да разарахивираме информацията,с която сме родени. Разбрах,че след 7 годишна възраст,ако не се учим в астралното може да спрем нашето развитие в тази посока и по един начин да се осакатим.След огромен стрес или трип има някаква възможност(ако не си изгубим разума)да започнем отново развитието си в астралната посока :д .Тъй де - държа да отбележа,че съм като всеки останал и не ги споделям тези работи туку тъй,зашото се притеснявам,че хората около мен ще ме сметнат за шашав,ноо сайта е анонимен ftw
Всичко е до това дали можеш да повярваш в дадено нещо![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Липсата на доказателства, че се прераждаме, само по себе си, не е доказателство, че това е измислица.
вярвам в прераждането... струва ми се много странно и плашещо да умреш и... край на всичко. Дори като се опитам да си представя,че няма живот ... усещам как се задушавам![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Умираш, биваш заровен под 2 тона пръст, вмирисваш се и те ядат буболечки. Страхът да не се свърши с живота кара хората да измислят хиляди глупости за задгробни животи и така нататък. Звучите като 5 годишни, които се опитват да убедят някого, че дядо Коледа съществува.
Аз пък вярвам в прераждането. Вярвам и в Ада и в Рая, защото смятам че не са взаимноизключващи се понятия.
Имах един сън и след него повярвах. В този сън аз бях друг човек с други спомени, но бях сигурна че съм аз. По нагоре се спомена за нещо подобно. Да и на мен ми се случи и информацията наистина е страшно много и когато се събудиш не си спомняш повечето неща.
Вярвам и в пророческите сънища, защото преди известно време имах доста такива. Най-странното от всичко обаче е, че вярвам и във виденията. Когато бях малка имах видения. Чела съм езотерична литература по тази тема и съм убедена, че тези прозрачни предмети, т.нар видения са всъщност вид проявление на душата. За съжаление съм убедена, че каквото и да е хората няма да могат да го докажат.
Надявам се, че не ме мислите за луда.![]()
Чак за луда не, но е някак си... знам ли, странно. И аз съм имала видения и странни сънища. По-скоро ги смятам към уморено подсъзнание, отколкото езотерика или нещо важно. Макар да ми се струва, че ако потърся, може и да ми стане интересна тази литература, бих почела от нея обаче чак да повярвам...
Не вярвам и не искам да вярвам, че има прераждане... Как така ще си забравиш предишния живот..Би било тъпо да забравиш всички хубави моменти и хора...А, ако като умрем се прераждаме и забравяме този живот това значи да забравим всички и всичко, а аз не бих искала и просто не го приемам..Според мен има нещо но не е прараждане