- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той обича друга...
От скоро ходя с едно момче. Още в началото той ми призна, че обича друга, която много го е наранила. Аз обаче нястоях да опитаме, понеже тя е от друг град и му казах да се опита да я забрави. Направих всичко това щото го обичам наистина много. Сега днес обаче ползвах лаптопа му и там видях нейни снимки. Миналата вечер даже си беше писал с нея - видях в скайпа му. Имаше нещо от сорта, че щял скоро да я навести. Той иначе се държи много мило с мен ама явно още не я е забравил и май не се и опитва![]()
Аз наистина го обичам - какво да правя?
Ако му кажеш че си му ровила в компютъра му той ще се засегне , а и няма как да повдигнеш въпроса ... за нея .... просто не го притискай ... не е лесно да се забрави човек кого много обичаш ! Това не е кашкавал ... режеш и ядеш !
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Нищо не можеш да направиш. Той ти е казал още в началото, че има чувства към друга. Сама си се подвела като си настояла да опитате.
Животът е адът описан в Библията!
Ами той ми го даде... Аз не исках да ровичкам ама то беше отворено...Първоначално написано от Valento
Може да е било отворено но е могло и да го попиташ дали може да разгледаш какво има в щайгата му , но любопитството убива...Първоначално написано от iooon
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
заебавай сичко![]()
От скоро ходиш с него и вече го обичаш - УаУуУуУу ...
А иначе ти самата нищо не можеш да направиш освен да чакаш и да се надяваш той да те заобича или поне да забрави предишната!
А това,че си ровила в компа му е тъпо,долно,подло,глупаво и ако той разбере със сигурност ще си загуби доверието в теб![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Питай го дали още я обича.
When you dream anything can happen.
ех тези снимки....Първоначално написано от iooon
просто не му се бърникай из личните неща щото ще е много бесен
ако толкова го искаш не го притискай бе....
аз ако съм на негово място и разбера че си ми пипала лаптопа ще има ********
Не разбрах много дали имате връзка с това момче,или си излизате по приятелски.
И все пак те съветвам да се отдръпнеш от него.Нека той да си прецени с коя иска да бъде.
Мда... Той съвсем ясно ти е казал в началото, че обича друга. Ти сама си си решила да си трошиш главата. Не е като да не си била предупредена.Първоначално написано от Linns
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Нищо не можеш да направиш...освен да продължава6 да се самонаранява6 като си с 4овек които не изпитва съ6тото към теб
вярно е че няма какво да направиш сега и да тъпо е че си тръгнала с човек който обича друга , но мога да разбера защо си го поискала , сега ти остава само да чакаш просто нещо да се случи или той да забрави нея или да остави теб колкото и неприятно да ти звучи това
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Ами тя е от друг град и дефакто няма как да са заедно. Пък и доколкото знам тя го мрази - не иска да има нищо обшо с него.
ми не знам, може да е с теб защото иска да забрави другата или защото не иска да те нарани, да не знае как да ти каже, че не иска да има нищо общо с теб, че не изпитва нищо и т. н. ..![]()
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Според мен това, че си му бърникала в компа е много тъпо. Всеки има право на лично пространство, дори това да е Skype.
П.П. Имах подобна история, но беше малко по-различна.![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
Първоначално написано от MaRtYty
![]()
![]()
![]()
Какво?Първоначално написано от iooon
![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
Ти може ли да не пишеш в тази тема?Първоначално написано от MaRtYty
Ем той ти е казал че обича друга, ти пак с рогата напред "Айде та айде да опитаме". Сама си се навряла в устата на лъва.
Сърбай си попарата сега.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
добре трябва ли да и се карате за решението което е взела всеки има право да решава тя не пита правилно или грешно е постъпила , а какво да прави сега
п.с. извиняваите за спама
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....