- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той обича друга...
и аз съм в същото положение. той я обича,ама ми твърди обратното и затоваа ще искам да поговорим доста сериозно. обаче въпреки всичко ми дава надежди говори ми супер мили и хубави неща,а всъщност..
искам да говоря с него и да се изясним. ще го питам доста сериозно, защото ако тя му даде шанс сигурна съм, че той ще се възползва и с мен какво става? аз страдам.
поговори и ти с него момиче, не го притискай ама му кажи как стоят нещата, щото ти си за между другото и ако тя се обади помисли си той няма ли веднага да се отзове..?
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
а между другото ще следя темата, защото ме засяга по някакъв начин [подобен проблем хД]
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Ти к'во някакво кошче за душевни отпадъци ли се явяваш ...
Оставяй го ... Мисля,че всяка нова връзка трябва да се започне на чисто ... а не с чувства от предишната и опити за забравяне и ... т.н.т
П.С: Момичетата много обичаме да го правим това с новия да заменяме стария ...
П.С2: нещо това " ходим от скоро " ми противоречи на " обичам го "![]()
Първоначално написано от beachy_bunny
само с първите изречения съм съгласна![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Защо да не може да го обичам като све отскоро заедно ?Първоначално написано от beachy_bunny
![]()
и аз имам снимки на бившия? и аз го обичам още?! и аз си пиша с него нон стоп.. и се виждаме всеки ден по 5 часа минимум?! човек когото обичаш не се забравя лесно...повярвай ми! ти си си виновна сама си знаела, че я обича и си настояла сега ще търпиш или ще му кажеш край! а ако му споделиш за това, което се направила ще бъде брутално..![]()
Не е забравил другата ,често случваща се история. Ако толкова много го обичаш му дай време и не го притискай. Но ако наистина я навестява и така нататък по добре се откажи от тази връзка.![]()
рамо до рамо със себе си...
Ами той знае вече...Първоначално написано от sunshinepp
Като досадна лепка си. Остави го да обича, който си пожелае. Ти нямаш никакво право да му казваш кой да забрави. Щом ти е казал, че обича друга, значи няма чувства към теб, преглътни го. Истината боли.
Явно да .. няма какво да направиш .. според мен изобщо не е трябвало да "опитвате" след като той ясно ти е казал, че все още я обича .. така нараняваш само себе си!![]()
А още по - тъпото е, че той е с теб от учтивост го наречи ако искаш .. съжаление, НО важното е, че не е по любов!!! Прави си сама изводите ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Може би наистина всичко трябва да спре дотук. Аз не мога нищо да направя.
Нагледах се на този сериал отдавна.
Единственото, което ще ти кажа е, че щом си с човек, който обича друга, то ти се явяваш като:
1. Запълване на времето му.
2. Задоволяване на нуждите му.
Не разбирам защо си губите времето с такива индивиди. Той не може да е с теб на 100% , а и не се заблуждавай с това, че би могъл да се влюби в теб или да го промениш. Е, да всичко при всеки е относително, но.. не ми се вярва. Просто си намери някой, който е свободен във всички отношения.
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
"Той обича друга..."
- Добре дошла в моя свят![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Да ходиш с някого отскоро и да го обичаш са взаимно изключващи се неща. При положение, че той ходи с теб отскоро, а нея я ОБИЧА, ти не можеш да направиш нищо по въпроса. Не можеш да накараш влюбен човек да забрави бившата си, заради някакво момиче, с което все още е на етап "закачка". Ти си знаела, че има друга, но пак си тръгнала с него. Какво очакваш, да застанеш на нейно място за период от една-две седмици ли? Ми не става.Първоначално написано от iooon
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Първоначално написано от MiMcHeToOo
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Май кашкавал ти се ядеПървоначално написано от Valento
![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Защо я нападате? Харесвала го е, обича го, тръгнала е с него![]()
Трябва да решиш дали ще бъдеш с него, ако той се вижда с друга.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.