- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чипрескааа хД
Имам дълга права коса-почти до кръста ми е, не е особено гъста.... тъй де реших да се пострижа, имам час за утре следобед, НО не знам какбретон не ми отива особено ако е правв
мисля нещо на пластове, но не искам да съм като всички останали кифли
ето ви мои снимчици http://www.impulse.bg/lanityyy
![]()
Първоначално написано от clever
![]()
имаш прекрасна коса не я пипай![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Имаш прекрасна коса![]()
не я пипай!! уникална е просто..![]()
Ти също си много сладка![]()
Подстригване на пластове + филиран крив бретон = мисля,че ще ти ходи..
П.П - Наистина имаш страхотна коса
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
мерсиПървоначално написано от Infinity
![]()
![]()
и аз мислех за някаква такава прическажалко само, че ще съм при кофти фризьорка, защото звънях на мойта, а тя е спр извесна и ми записа час за ФЕВРУАРИ ! И за т`ва ся ще съм при на мама фризьорката
![]()
Чипрескааа![]()
![]()
по темата НЕ я пипааай много ти е хубава така :P
Просто аз
абе всички така ми казват, ама тя не стои нито къдрава нито права, каквото и да я направя след около 20 минути е се едно сега съм станала от сънПървоначално написано от Neopitom3na
само на вафлички ме изкарва цял ден
![]()
Само се замисли как ще те накажефризьорката на майка ти и после как ще се чувстваш , след като не се харесваш , примерно
![]()
Помисли си , и ако мислиш , че твоята си е добре изчакай![]()
П.П. Мисля , че на конска опашка с малко обем в корените, ако се сещаш за какво говоря ще ти седи много добре
/ самата коса не е плътно за темето , а е малко по обемно точно там/
Ето за такова нещо говоря:
![]()
страхотна коса.. ти също си много хубава !![]()
не я пипай.. ако искаш да се подстригваш си отиди при твоята, че после да не съжаляваш![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
http://photos-235.friendster.com/e1/...603990604l.jpg
http://roshavka.files.wordpress.com/...rsl02_klum.jpg
може просто да я подкасиш.. Или само бретонче..![]()
имах също толкова хубава коса,гъста и дълга,но една сутрин се събудих и отидох и я одрязах,а сега съжелявамне прави грешка да я бараш-косата ти е супер хубава!
![]()
Ами аз ако имах твоята коса /и като цвят и кадо дължина е уникална/ бих си я филирала малко само по надоло. . смис, за да не е много тежка, не знам как да ти го обясня, не да се направиш като всички кифли на два пласта единия до брадичката, който да тупиташ и да хабиш 3 литра лак на седмица, ами просто крайщата да са ти филирани, леко изтънени абе не мога да ти обясня, никой няма да ме разбере, просто си запази дължината, защото косата ти е уникална. . Охх яд ме е че не мога да ти обясня, защото много добре щеше да ти седи![]()
Ако си от Варна ще ти кажа най-добрата фризьорка къде се намира.. Само кажи че си от Варна или някъде около Варна.
реших да е с бретонче криво и на няколко пласта и\или филирано ще питам фризьорката как ще стои повече време права, иначе от към дължина само малко крайщатамерси на всички
утре следобед ще постна снимки да кажете дали ме одобрявате
![]()
чакаме снимкиии![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()