- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Излей гнева, нервите и притесненията си!
Имам да избълвам много змии и гущери по адрес на ГЕРБерите, които разправяха хиляди пъти, как знаят точните дни и часове, когато пътната обстановка ще се влоши...
Е, видях колко знаят и как се бяха подготвили. Вчера бях наистина на прага на нервен срив.
В часност, особено много мразя автобус 204. От вчера пак.
активизъм/превенция; писане; музика
Ох, мамка му..Толкова е объркано всичко..СЛЕД като се запознах с най-милия човек на света..всичко си беше идеално..както се казва - захаросано. Но..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Да е-б-а каръка шибан .. ах е-б-а-х-т-и тъпотията .. как можа да стане точно сега .. знам, никога няма да бъде подходящо, но все пак :/ ташааааааак!
Running is my drug and I am overdosed ..
Поредната...Първоначално написано от gret4ety
И тебе ли почна да те пере шизофренията мамка му, много станахте вече
![]()
Не мога вече...имам толкова ужасно много работа, че няма да видя какво е свободен ден около Коледа и Нова година...имам да предавам 3 чертежа, 1 папка с 3 композиции и 1 готов проект за посетителски център, 3 курсови по механика, 5 кубчета, 1 реферат по Сградни системи и инсталации и една сравнителна характеристика по обществени сгради...еми не мога, ще врътна съвсем.
На всичко отгоре в понеделник имам тест по информатика, практическа част АутоКад и контролно по механика.
И е мокро, и студено, но сууупер красиво.
И ужасният мъж ми лази по нервите, точно когато имам брутална нужда някой да ме поглези и да ме гушне за малко, не се появява нито чува никакъв!!!
И съм в цикъл...хаха
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
До сега 2 пъти да се подхлъзна и да падна за няма и 5 минути не ми се беше случвало друг път..![]()
![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Мноооооооооого ме наваля днес снега, краката ми станаха картофи.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Опитай да си представиш, че нещото, което се опитваш да нараниш, е твоето сърце, което е сътворено от стъкло. Ако го счупиш - умираш.Първоначално написано от MetalZone
Също в такива моменти можеш да си представяш добрите монементи, нека да ти минават през главата, това няма да ти е толкова трудно, кажи си на ум този човек е много ценен за мен, превъзмогни го. Според мен това би ти помогнало. Глупаво е да си промениш съдбата за някакви си глупости и излишни нерви.
Ако пък не стане, втълпи си, че трябва да достигнеш някаква цифра на броене, преди да направиш каквото и да е. Примерно 20. Брой до двайсет много бавно, след това направи това, което мислиш за правилно.
Можеш да взимаш по някое валидолче, то е за успокоение, не е вредно и така.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Искам да идва 28 вече![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
писна ми от хемороидите мразя ги![]()
![]()
![]()
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Кракатааа мииии![]()
![]()
![]()
Тези тъпи, грозни тесни обувки направо ме убиха днес. Имам рани на всеки пръст и адски боли от стягането. Защо мамка му това са единствените обувки в тази къща, които не се хлъзгат по леда ???? УЖАСНИ СА !
А трябва да ходя още цели два дена с тях..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И спря да се върти за миг земята..
хиихихихихихииии![]()
SWASTIKA, мерси за съветите!![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
В случай, че по-горе не бях достатъчно ясен, ТАЙФУН ОТ ЕКСКРЕМЕНТИ ЗА ГЕРБЕРИТЕ!!!
активизъм/превенция; писане; музика
пф понякога ми се иска да бях дървоседиш си 100 200 години в най-добрия случай и нищо не правиш! не ти се налага да учиш, да работиш, да търсиш приятели, любов .... общо взето да си човек е прецакващо!
![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
епа... колко я обичам не ми се вярва
толкова неща искам да кажа
но няма да има значение
загубих я вече заради глупостта си и няма да мога да си я върна
направо...
ааааааааа
много съм ядосана на наще![]()
![]()
^^ядосана съм и аз на наще.
Аз звъня за сериозни неща, а тя "Що не звъниш на баща си...защо винаги на мен..."
Баща ми...и той един...ми звъни 6 часа след като аз му звъня....а ако беше по-сериозно....кооо щеше да ми каже "Не си чух телефона ли???"
Писна ми двамата само да си прехвърлят топката и всеки да ми казва "Защо на мен казваш, кажи на майка си/баща си." или пък "Отивай при баща си/майка си" или пък "На него/нея така ли говориш"
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Ядосвам се на себе си! Защото съм супер разсеяна и забравям важните неща... Забравих както съм казала вчера, забравих за уговорката... Трябва да бъда по-внимателна с хората, които обичам... Не бива да забравям, че трябва да им го показвам всеки ден...
Приятелят ми се сърди защото забравих за уговорката ни... И съм си супер бясна... Да се е*а в простата тиква...Чуствам се ужасно...
![]()
Надявах се, че не са толкова тъпи...
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
ЯДДДД МЕ Е!!!! Адски ме е яд, че хората, които обичам не ме имат за нищо, че приятелите ми изобщо не ме познават и биха ме предали като едното нищооо!!! Яд ме е, че съм толкова наивна и глупава да вярвам на друг освен на себе си...яд ме е, че бих наранила себе си за да е щастлив някой друг, който накрая се оказва, че не е такъв , за какъвто съм го мислела...Яд ме е, че съм сама, ама абсолютно сама и няма нито един човек, на когото да се доверя...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
някси.. НЯМА ВРЕМЕ.. губя си времето доста добре.
И аз за това съм бясна...Първоначално написано от GreenFairy
Пълна глупачка съм....само мене си гледам и забравям колко важен ми е той и го размотавам по всякакъв начин...Сега не иска да се виждаме днес.... Глупачка съм просто
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
+1Първоначално написано от gabi_94
![]()
![]()