- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Излей гнева, нервите и притесненията си!
Може би се влубвам в не до там подходящ човек, за 2 или 3 пат след като съм го забравила уж ...![]()
Писна ми вече от всясви "пиклички" и "бонбончета" дето ти се прават на големите връзкарки. В интернет сички са надути и самоуверени ама ако те срещнат по улицата ще се насерат в гащите веднага.... Бахси лиглите има... Няква като ми се прави на хитра и ме "затапва" уж...Е и надувалката и малка .... Да умре от рак да я фане спин дано
![]()
А ТАКА!Първоначално написано от JimmyGestapo
И К'УР ЗА ХОРАТА КАТО ЦЯЛО.
ама хич не ти е леко на теб майПървоначално написано от bebygirl
![]()
I'll take your brain to another dimension
Егоист е.Гаден егоист.Дори в "обичам те" се усеща егоизъм.
Да *** маа му *****, оставете ме бе, ще му *** и празниците няма спокойствие от тея идиоти...са пак ще ме мъкнат по гадни гостита...ще дремия,ще се тровя от цигарения им дим,ще им слушам глупостите няколко часа и общо взето ще съм там за присъствието само.
НО НЕЕЕ...ТРЯБВА ДА ОТИДА
Чувствам се като декор. о.О
На мен ми писна от една приятелка. Държанието й стана отвратително, като искаме с другите да направим нещо тя все не е съгласна и трябва да й се молим, вчера с нея и още една фр бяхме заедно и ние с другото момиче искахме да направим едно нещо, а тя каза "ааа не, не искам; айде дее-после.....и така и не го направихме.Все става както тя иска, а казваше, че аз искам да се прави квото кажа.Не прави изключения като не иска нещо, а ако направи- следващия път се отказва...Просто вече ми писна, ама иначе с нея ми е много забавно, но.....
"I can't live in a world where you don't exist"-Edward Cullen
писна ми всеки да си прави каквото иска и накрая аз да съм виновна..
писна ми когато мога да помагам на всеки, а когато аз имам нужда всеки да се прави на луд..
писна ми от морално-деградирали и неориентирани индивидии...
писна ми да не получавам отговории...
писна ми да чакам да се случи чудоо...![]()
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
Притисненията ми са нищожни
много ли ще се напия довечера
ако се напия за първи път в живота си, ще е яко
ще се пуши ли
а наргиле?
на обяд ли ще се прибера или чак след тва![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
ще има ли достатъчно за всички.
мм няма да е яка нова година![]()
От сутринта ми тръгна шибано...![]()
nicolepcd
скарах се с най - добрата си приятелка..![]()
исках просто да се видим,но всичко се прецака !! а толкова много исках .. живея за миговете,в които се виждаме,а сега .. и това ми било живот ..