Zdraveite na vsi4ki...
Iskam da se izvinq za latinicata,prosto nqmam bg klaviatura na telefona si.Nova sum v saita i ne znam dali ve4e ima takava tema,taka 4e izvinete me ako se povtarqm.

Az sum na 17set godini i jiveq v Angliq ot 13 godi6na...zavur6ih tuk,v momenta sum v kolej...
Za tezi godini tuk uspqh da si namerq mnogo priqteli-angli4ani.Razbira se ostanalata 4ast ot semeistvoto mi mnogo mi lipsva,a za priqtelite mi v bg da me govorim... Nai-strahotnite vakancii sum izkarvala s tqh,za tova se pribiram v bg vsqka vakanciq...Ve4e mai zadulbo4ih temata mnogo hehheh
Kogato sum na leti6teto v London, absolutno vinagi ima bulgari,koito mi lazqt po nervite.Pravqt se 4e edva li ne sa zabravili bulgarskiqt ezik,govorqt na bulgaro angliiski,ili prosto sa stra6no naduti....Za6tooo?Prosto ne razbiam...kolkoto i dulgo da si v 4ujbina,vinagi 6te si ostane6 bulgarin i nikoga nqma da moje6 da zabravi6 rodniqt si ezik!!!
Moite vaprosi kum vas sa:Slu4valo li vi se e?Iskate li da im kajete ne6to na tezi hora v takuv moment?Drazni li vi???