- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ..момиче е ..
Значи моя проблем е следния.. запознах се с едно момче което всъщност се оказа момиче.. при запознанството ни ми каза мъжко име и аз си помислих че е момче, а явно и той/тя така е искал/а.. а тя изглежда като абсолютно момче.. говор, държание, визия, всичкоо.... не подозирах нищо, обаче един път излязохме иии преди тва доста време се бяхме харесвали, то не бяха признания и глупости, дори се бяхме целували.. и вече когато нещата тръгнаха да се разгорещяват и аз започнах даа барам там долу и.. нищо не намерихтогава чак тя ми каза чее е момиче и че щяла да ми каже.. аз се отвратих и си заминах и и казах да не ме търси повече... ДА, ама немога да спра да си въртя всичките моменти с Нея... и въпроса дали съм лесбийка, макар да знам че не съм щото момичета по принцип не ме привличат.. та моля помогнете ми, какво да правя, как да премахна всички тъпи мисли...
![]()
![]()
Boys are nothing but secretz n lies, so when you get screwed over dont be surprised...
лезбо сиПървоначално написано от hands0ff
дишай !
нищо лошо толкова не е станало
PS. а цици немаше ли тва лесбо, че не се усети по-навреме?
"Отровата, погубваща слабите натури, е храна за силния и той дори не я нарича отрова" - Ф.Ницше
Ти си харесала момче, не момиче.. Не си обратна !
+++Първоначално написано от Linns
![]()
![]()
темата няма смисъл , ама не cu педал![]()
Спокойно,нормална си.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Как ви ги измисля фантазиите тези истории?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И защо пък да е фантазия?Първоначално написано от LadyDi
И аз познавам момиче,което на външен вид си е като момче,дори най-близките й приятелки й говорят в мъжки род!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мисля, че е измислица, защото не може да общуваш определено време с някого и през цялото време да си мислиш, че е момче. Освен това, доста време да се харесвате. Ако харесваш някого, обикновено се опитваш да понаучиш туй-онуй за него. Все някой щеше да й каже, че не е момче.
Другото което е... само виж как е описала "горещата" сцена между тях. Кой се мята да целува и опипва по този грозен начин някой?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е не ви писна да мислите глупости
Що не идете да работит в Шок/Show/Уикенд/Жълт труд? Там ще ви плащатсолидна сума за подобни дивотии.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз общувах с това момиче в продължение на около година и постоянно се чудех дали наистина е момиче,защото всички около нея я приемаха като момче,тя се държеше като момче,обличаше се тооочно като момче,говора й,визията й ... всичко беше като момчеПървоначално написано от LadyDi
Повярвах,че е момиче чак,когато я видях на басейна с бански и честно казано гледах така
![]()
![]()
![]()
А по този начин (говоря за целувките и опипването) се държат поне 70-80% от тийновете между 13 и 16 години
Пък и няма как да изключим варианта,в който авторката излиза с момичето без да има други хора с тях,така че ...
Само можем да гадаем дали в случая е историята измислица или не,но мога да гарантирам,че това съвсем не е иизмислица и в реалния живот може да се случи![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не е измислица, съвсем истинска е ситуацията и се побърках вече затова писах... няма смисъл да си измислямПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Boys are nothing but secretz n lies, so when you get screwed over dont be surprised...
Не е измислица темата, ако така ти се струва може да не пишеш, искам реални мнения а не тъпотии.. мерси на всички все пакПървоначално написано от LadyDi
![]()
Същото е....Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
така е, в днешни дни, с тия фешани и емо-та трудно се разпознава пола им![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Вярно еПървоначално написано от fenastz
![]()
Първоначално написано от ivcheto0o
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от hands0ff
и аз познавам..по никакъв начин не можеш да разбереш,че е момиче ако не ти каже/покаже![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
ужас.. това е гадничко,но не се притеснявай.. все пак си била привлечена от момчето,не от момичетоо..![]()
![]()
ъхъм ... обаче тва което той или тя или направо ТО е напрайло е отвратително и мисля че трябва да спреш този цирк ...Първоначално написано от dakata123
ъхъм ... обаче тва което той или тя или направо ТО е напрайло е отвратително и мисля че трябва да спреш този цирк ...Първоначално написано от dakata123
и аз съм на същото мнение.. като разбрах и директно си тръгнах направо се отвратих, стана ми лошо... и ся дори като го/я видя и го/я подминавам...Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
той/тя се опитва да ме заговаря ама не става..
![]()