- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- До 2050 г. белите хора в САЩ ще са под 50%
Според прогнозите на Бюрото по преброяване на населението в САЩ до 2050 г. числеността на белите американци може да падне под 50%.
В настоящия момент в САЩ живеят 308 млн. души, от които бели са близо 60%. Очаква се през 2050 г. числеността на населението да нарасне до 399 млн., като белите ще представляват 49,9%.
Процентът на чернокожите жители няма да се промени и ще съставлява около 12%. Броят на гражданите на САЩ с латиноамерикански корени ще нарасне от 15% до 28%. Броят на гражданите с азиатски произход ще се увеличи от 4,4% до 6%.
http://news.plovdiv24.bg/125854.html
Както коментирах и в днес.бг - след 50 години, с официален указ от президента им, страната ще се нарече "Нигъленд".
Всичко ще е мирно и тихо, освен, че по улиците няма да има човек неизнасилен, необран или просто незастрелян.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Първоначално написано от mitternacht
![]()
Само името на страната не ми харесва, защото в България точно тъмнокожи няма. По-скоро Циганистан, област на Република Турция, повече смисъл щеше да има. За другото си прав, но може да се добави, че официалните езици ще са два - турски и цигански.![]()
Е това вече си беше директна обида срещу България!!!Първоначално написано от amk933
![]()
Не беше обида, а какво ще се случи, ако продължават така нещата.Първоначално написано от Vesk0u
Сори, ако си се почувствал обиден, ама циганките раждат по 10-12 дца. В Южна България български не се говори, заради турското нашествие. Българите бягат в чужбина. Българите раждат макс по 1 дете. Какъв ще е резултата?
Аз съм полу-българин, така че малко или много ме засяга мен също...Не съм целял да обидя никога. Факт обаче е че България е в топ 10 на света по демографски срив. И, ако продуктивността на малцинствата е същата, съвсем скоро, картинката няма да е много различна, Веско.![]()
Тия статиски ми се въртят в главата всяка вечер преди да заспя... Но "Циганистан" си беше обида... А българския демографски срив е повече от страшен... за 4 години сме се стопили с 2 милиона!!! Просто нямам думи да опиша възмужтението си. Това правителството е последната надежда на България - ако то не се справи, свършено е с нас.. До 10-15 години (20 в най-добрия случай) няма да има България.Първоначално написано от amk933
^Е защо се обиждаш тогава? Като има 5 милиона жигани, 3 милиона турци и 200 000 българи, правителството с премиер Азис как ще кръсти държавата според теб?![]()
Тримата народни представители от български произход дали ще могат да го спрат?
Циганите са 370 000, а турците са 3 пъти по-малко.Първоначално написано от amk933
А ако изхождам от твойта логика, значи не трябва да се обиждам и на художника (или скулптор - не помня), който изобразия България, като тоалетна.
България в момента не е тоалетна и е нормал да се обиждаш.Първоначално написано от Vesk0u
Аз говоря след 50 години. Турците в България са около 800 000 а циганите - 400 000. Нали се сещаш обаче колко циганки раждат у тях си и колко цигани са нелегални?![]()
amk, ако не беше написал онзи пост, в който обясни, че си имал в предвид друго, сериозно вече щеше да ми паднеш в очите.Хубаво, че се обоснови.
Между другото, американците и без това са се смесвали достатъчно много и затова си и страдат от различни болести де, тъй че мешенето с негри там едва ли ще им попречи. Притеснява ме обаче това в България!
Време е за крайни мерки по мое мнение. Химическа кастрация или затвор за семейства на цигани с повече от две деца.
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
В Америка популацията на тъмнокожите не расте драстично съпоставено с белите. По-скоро има много имигранти от Мексико, които обаче Америка депортира доста успешно.Първоначално написано от bulgarian1878
Това е разликата между Америка и Западна Европа - Европа в стремежа си към демокрация е сляпа и допуска безредици като в Париж и т.н. В Америка има контрол и никога няма да се жертва националната сигурност.![]()
Америка никога няма да допусне етническа и културна инвазия от където и да е.
Възможно е, не знам за инвазии... Не съм се интересувал - не коментирам.Ще се съглася с теб обаче.
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
По-неадекватно и лишено от смисъл мнение не съм виждалаПървоначално написано от amk933
За Америка - съвсем възможно е, очаквам нещо подобно и за Франция.
Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.
bulgarin1878 - Ти уж беше твърдо против (да не кажа крайно) расизма, пък сега говориш за кастрации... Вярно е, че трябват крайни мерки, но това е диващина. По-добре ще е в лагери да ги наслагаме, по пример от Италия.
norge - Чак сега разбирам, че си момиче![]()
Да беше прочела обяснението на мнението 2 поста по-надолу и щеше да видиш смисъла.Първоначално написано от norge
![]()
Тука се коментира х'Америка, вие на къде го избихте не е истина...
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Аз да съм против расизма?Объркал си се, приятел.
А какво тогава е това на подписа ти?Първоначално написано от bulgarian1878
Подписът ми е против чуждопоклонничеството, не против родолюбието.Иначе подкрепям идеологията на подписа ми. Но не я боготворя, просто е смешно. Ние сме Българи и си имаме достатъчно големи и заслужили герои умрели за Отечеството, за да се радвам на чужди такива.
Май вече го казах, Русия ще изпрати още няколко милиона руснака в САЩ и ще изберем свой държавен глава.
Че вие какви интереси имате в САЩ?Това е все едно България да има претенции за Алабния.
Каквито аз в Зимбабве.Първоначално написано от Vesk0u
Остави го заблудения. Само един негов коментар ще ти преразкажа и ще ти стана ясно, колко е "наясно". Така преди Обама да реши да прати войници в Америка, аз му казах, че Америка ще прати още 30, 000 - 50, 000 войници там. Съответно той ми каза, че това щяло да ядоса любимата му Русия и в отговор тя щяла да прати още армия в Грузия. Е познай какво стана! Точно обратното. Медвед подкрепи хода на Америка и предостави помощи. Ясно ти е сега квалитетността на мнението на някои хора.![]()
Заявих че всяко действие без съгласуването с Русия ще доведе до това, но НАТО мноло любезно първо се допитаха до нас. Просто дадох пример с Грузия и Афганистан.
А интересите са ни основно в Аляска, където има газ, нефт, злато.
Да, да, добре. Ей сега ще цитирам мнението.Първоначално написано от BERCUT
Аз казах, че Америка ще прати войници в Афганистан и никой не е питал Русия за това. Всички чакаха Обама да реши, не Путин, оп извинете Медведев, ами Обама. След това всички ги подкрепиха, включително Русия, което е точно обратното на това, което изтърси няколко седмици по-рано. Питали Русия....НАТО щяло да пита Русия?!!! Май много филмчета гледаш нещо от времето на Сталин...![]()
Айде не си измислй повече за днес. Тук не виждам нищо за НАТО и съгласуване с Русия, драги ми Спилбърг.Първоначално написано от BERCUT
![]()