Цитирай Първоначално написано от amk933
Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
Цитирай Първоначално написано от amk933
Цитирай Първоначално написано от mitternacht
Както коментирах и в днес.бг - след 50 години, с официален указ от президента им, страната ще се нарече "Нигъленд".
Всичко ще е мирно и тихо, освен, че по улиците няма да има човек неизнасилен, необран или просто незастрелян.

Само името на страната не ми харесва, защото в България точно тъмнокожи няма. По-скоро Циганистан, област на Република Турция, повече смисъл щеше да има. За другото си прав, но може да се добави, че официалните езици ще са два - турски и цигански.
Е това вече си беше директна обида срещу България!!!
Не беше обида, а какво ще се случи, ако продължават така нещата.

Сори, ако си се почувствал обиден, ама циганките раждат по 10-12 дца. В Южна България български не се говори, заради турското нашествие. Българите бягат в чужбина. Българите раждат макс по 1 дете. Какъв ще е резултата?

Аз съм полу-българин, така че малко или много ме засяга мен също...Не съм целял да обидя никога. Факт обаче е че България е в топ 10 на света по демографски срив. И, ако продуктивността на малцинствата е същата, съвсем скоро, картинката няма да е много различна, Веско.
Тия статиски ми се въртят в главата всяка вечер преди да заспя... Но "Циганистан" си беше обида... А българския демографски срив е повече от страшен... за 4 години сме се стопили с 2 милиона!!! Просто нямам думи да опиша възмужтението си. Това правителството е последната надежда на България - ако то не се справи, свършено е с нас.. До 10-15 години (20 в най-добрия случай) няма да има България.