- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали ще помогне това?
Искам да го направя с приятеля ми, но много ме е страх от болката. не мога да събера смелост и мисля да изпия доста алкохол, за да не усетя болката. проблемът е, че като пия( аз много рядко пия) не ми се прави нищо, не се възбуждам. ако пия не ме боли, но пък и не усещам ни6то друго.
някой да каже кое е по-добре...
1.хп първо болката от първия път не е толкова голяма колкото си мислиш;Първоначално написано от bloodelf92
2.неудобрявам секса след алкохол, не се знае дали няма да стане някоя глупост;
3.приятеля ти най-вероятно знае какво да прави
Sleda ot liubovta
препоръчвам ти първо да се отвориш с нещо друго,а после да го направите.
Станислава
За тая вечер става въпрос... какво да правя
Ще търпиш... Какво може да стане... Може и да не те боли,при всяка е различно! Направо действай,а и не очаквай веднага да ти е много хубаво,след няколко повторения ще си му точно по мярка и ще изпитваш по-голямо удоволствие.
Станислава
чудя се дали да купя лубрикант![]()
Един малко тъп въпрос - За ко ша са ибети, кът ни си гутова?![]()
![]()
![]()
Де да знам, ама съм чувал тука от разни, че щяли да отворят консервата чак когато станели готови. Теб щом те е шубе...де да знам.
А за самата болка - не се шашкай, щом толкова много женора са се изпошибали и то къде къде по-малки...не е толкова страшно![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Ами, недей да пиеш, тъпо е. По-скоро говори с него, ако вече не си го сторила, за притесненията си. Имайки предвид колко жени са правили секс, предполагам, че ще оцелееш. Приятно прекарване!![]()
+1Първоначално написано от Gigi1302
А пък и предполагам, че искаш да запомниш първия си път.
Тъпо е да пиеш. Болката не е тоооооолкова голяма![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Задължително даже!!Първоначално написано от bloodelf92
![]()
Със Шнайдер може би?Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
Мога ли да го използвам лубриканта ако имам малко нараняване до ануса (от разтягане) и видях че има малко кръв![]()
Абе май трябва да си седя мирно още няколко дена така като помисля
според мен няма нищо по глупаво от това да се напиеш на 1вият ти път.В крайна сметка,дори и да не се получи,както си си го представяла ще знаеш поне,че не си била свръх пияна и не помниш почти нищооо..![]()
![]()
А защо просто не изчакаш да станеш готова без алкохол и подобни ебаси ...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Изчакай момента в който си готова .. сигурна съм,че момчето ще те разбере![]()
+++Първоначално написано от Hilary_
Не разбирам защо трябва да се напиваш, вижда се че те е страх от болката, ами като не си готова защо тогава ще го правиш![]()
![]()
За мен това е адски тъпо
Когато си готова, тогава .. за къде бързаш
![]()
Първоначално написано от ddanii1994
напълно съм съгласна![]()
И да пиеш, и да не пиеш, може пак да те боли. А може и да си толкова възбудена, че хич да не боли. Божа работа.
А иначе пиянският секс е прекрасен, стига да му хванеш цаката. Най-добре отначало трезвена![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
никъв алкохол !!!
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Купи, че ако си много притеснена няма да се възбудиш и няма да образуваш смазка.Първоначално написано от bloodelf92
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals