.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

проблемче:)помогнете :)

здравейте,
    бих искал да се консултирам с вас за нещо.
    напоследък става нещо странно с пенисът ми-когато се изкъпя след има няма 4-5 часа започват да се образуват някакви бели неща и да мирише доста неприятно.сърбеш имам от време на време но не силен.. знам че ако не се къпеш много време се образуват такива бели работи и мирише лошо.. но както казах при мен това става броени часове след като съм се изкъпал.. преди не ми ставаше така...това го наблюдавам от две-три седмици..
    някой ако знае за какво става въпрос да пише
    благодаря предварително

Мега фен Аватара на EarthShaker
    добре ще е да кажеш, дали водиш полов живот, години..

mi na 19 sbm i vodq polov jivot da.. predi okolo dva meseca pravih sex bez prezervativ ..nz dali ne e tova pri4inata..no kakto kazah tova go nabludavam ot 3 sedmici

Голям фен Аватара на daru6a1
    Еми най-добре отиди при лекар .. Мисля ,, че причината е явна ,, но ти си решаваш .. Обмисли добре варианта за доктора !!

Голям фен Аватара на daru6a1
    Цитирай Първоначално написано от tryYy
    Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Еми най-добре отиди при лекар .. Мисля ,, че причината е явна ,, но ти си решаваш .. Обмисли добре варианта за доктора !!
    аьа и каква е причината? или смисал от какво е болен? нищо не разииш ама казваш да има като мнение нали?

пич иди на лекар ако щом това ти става от 3 седмици може да е наистина някаква болест придавана по полов път
    Не знам точната причина ,, но той сам казва ,, че е правил секс без предпазни мерки .. Причината според мен е явна ,, но не знам .. Добре е доктор да го види . ! Зная ли .. може някаква венерическа или и аз незнам каква болест ,, както ти сам каза по полов път .. )

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    сифилис трипер се се лекуват някак иди на лекар
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

е баш сифилис и трипер ме самнява.. може би някаква гъбична инфекция но доколкото знам те са придружени с обилен сърбеж, който при мен липсва...незнам апък при лекар..не знам за вас ама на мен няма да ми е много приятно, но може и да се наложи..
    благодаря за помоща все пак, ако някой знае още нещо по темата да пише

s

И на мен някои път ми излиза нещо бяло с неприятен мириз но не знам какво не съм правил все още секс на 16 години съм от какво може да е ?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

Re: s

Цитирай Първоначално написано от albertog
    И на мен някои път ми излиза нещо бяло с неприятен мириз но не знам какво не съм правил все още секс на 16 години съм от какво може да е ?
    ебаваш ли се или не знаеш че това е сперма?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

1. сърбеш се пише със "Ж" накрая
    2. Нормално е не се притеснявай Не мога да обясня медицински как и какво, но е нормално, питал съм мнооооого отдавна лекар.
    haritov : прочети внимателно поста и после давай предположения .

Цитирай Първоначално написано от sexXgirl2007
    еееееееееее не
    Паак ли ти
    Колко пъти ще я пускаш тая гнусна тема и колко регистраций имаш ТИ СИ БОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН
    баси идиота
    нещо се бъркаш ми се струва.За първи път я пускам тая тема и говоря съвсем сериозно, така че ако нямаш да кажеш нещо съществено по темата просто си спести плиткоумните коментарчета

Цитирай Първоначално написано от ApXaHrEJI
    1. сърбеш се пише със "Ж" накрая
    2. Нормално е не се притеснявай Не мога да обясня медицински как и какво, но е нормално, питал съм мнооооого отдавна лекар.
    haritov : прочети внимателно поста и после давай предположения .
    добре щом е нормално на какво се дължи това ? и ще мине ли това нещо или трябва да взема някакви по-сериозни мерки ?

лекар.
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си