- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- проблемче:)помогнете :)
здравейте,
бих искал да се консултирам с вас за нещо.
напоследък става нещо странно с пенисът ми-когато се изкъпя след има няма 4-5 часа започват да се образуват някакви бели неща и да мирише доста неприятно.сърбеш имам от време на време но не силен..знам че ако не се къпеш много време се образуват такива бели работи и мирише лошо.. но както казах при мен това става броени часове след като съм се изкъпал.. преди не ми ставаше така...това го наблюдавам от две-три седмици..
някой ако знае за какво става въпрос да пише
благодаря предварително![]()
mi na 19 sbm i vodq polov jivot da.. predi okolo dva meseca pravih sex bez prezervativ ..nz dali ne e tova pri4inata..no kakto kazah tova go nabludavam ot 3 sedmici
сифилис трипер се се лекуват някак иди на лекар
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
е баш сифилис и трипер ме самнява.. може би някаква гъбична инфекция но доколкото знам те са придружени с обилен сърбеж, който при мен липсва...незнам апък при лекар..не знам за вас ама на мен няма да ми е много приятно, но може и да се наложи..
благодаря за помоща все пак, ако някой знае още нещо по темата да пише![]()
И на мен някои път ми излиза нещо бяло с неприятен мириз но не знам какво не съм правил все още секс на 16 години съм от какво може да е ?
ебаваш ли се или не знаеш че това е сперма?Първоначално написано от albertog
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
1. сърбеш се пише със "Ж" накрая
2. Нормално е не се притеснявайНе мога да обясня медицински как и какво, но е нормално, питал съм мнооооого отдавна лекар.
haritov : прочети внимателно поста и после давай предположения .
нещо се бъркаш ми се струва.За първи път я пускам тая тема и говоря съвсем сериозно, така че ако нямаш да кажеш нещо съществено по темата просто си спести плиткоумните коментарчетаПървоначално написано от sexXgirl2007
добре щом е нормално на какво се дължи това ?Първоначално написано от ApXaHrEJI
и ще мине ли това нещо или трябва да взема някакви по-сериозни мерки ?
![]()
лекар.
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.