- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му откажа?СПЕШНО!
Как да му откажа,без да го нараня?Искам да сме приятели,но той настоява за нещо повече...Моля ви,помощ!
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()
Къш от тука,гнидо проклета!![]()
Много ми е кофти!
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()
Супер тъпо![]()
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
ммм, наскоро бях изпаднала в подобна ситуация.. обаче не можахме да си запазим приятелствотоне знам, просто му кажи и ако е разбрах би те разбрал..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Или го режеш като хората, или изобщо не го режеш. Средно положение няма.
А няма опция да не го нараниш.
Приеми всичко това, и ще си улесниш живота.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Абсолютно - точно,кратко,ясноо.. ще се почувства гадно 100 % защото и аз бях в такава ситуация,само че от страната на "порязания" .. е,няма начин.. или за да не го нараниш ще се примириш или ще се принудиш да съкрушиш чувствата му ...Първоначално написано от valdesbg
![]()
Първоначално написано от dagituuu
вчера дадох съвет на момче, което искаше негова приятелка, която то харесва, да му стане гадже.
да не би ти да си това момиче и сега искаш да му откажеш?![]()
ок, сега по същество: кажи му истината, че искаш да сте само приятели, и ако той случайно си е помислил нещо друго и се е поувлякъл, трябва да излезе от филма. може и да си развалите приятелството, но това ще е негово решение, не твое, така, че ти не би трябвало да съжаляваш.
и аз съм на мнение,че или го режеш или не.Кофти ще му стане от отказа..дали ще е направо или със заобикалки няма значение.А за приятелството..зависи от вас двамата дали ще го запазите.
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
после забрави и пак сме приятелиПървоначално написано от DeteNaDiavola
![]()
Толкова много ли го цениш като приятел?
така е.Първоначално написано от valdesbg
пък долу имаше един пост: "или ще се примириш." и да се примириш, което няма да направиш а това е хубаво пак ще нараниш чувствата му. Такаче казва се направо:" нямаме бъдеще, не те искам, не сме един за друг съжелявам. оставаме приятели или не?". ако разбере човека разбере,ако не-прав му път. няма какво, ти не можеш да се тровиш за да се опиташ да не нараниш някой. гадно е,ама пък извинявам се..не съм ли права?
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
you are beautiful .. it's not trueeeeeeeee
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Научете се да казвате истината и преди всичко истината. Смисъл от лъжи и заобиколки няма.
След време ще ти бъде благодарен, че не си се подиграла с чувствата му.
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Просто му откажи, а за приятелство не се надявай ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Подкрепям колежката , до сега винаги дава правилните отговори ... и аз съм на нейното мнение!!Първоначално написано от Hilary_
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
На мен ми се е случвало, казах му каквото мисля и въпреки това останахме приятелизависи той как ще го приеме..
Ако много харесваш някого, с който сте близки приятели, но той не те харесва, какво би искала да чуеш от него, когато те отрязва?
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
и при мен..и не само 1 пътПървоначално написано от Myrrie
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Обязди го на 1-вата среща и му кажи после, че искаш да си останете само пряители. Така всички са щастливи.
Кажи му че не искаш да сте заедно. Ако е свястен ще те разбере. А за приятелството е трудно, защото той ако те обича като повече от приятелка ще му е кофти....![]()
*..Само да ме видят че съм с тебе..ще говорят пак за нас какво ли не..но това не ме вълнува мене..Целувай ме..Целувай ме.. !!!
пробвай с това:искам да сме само приятели![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
мхм, да, тооочноПървоначално написано от soul1199
![]()
кажи му го това, той само като го чуе, сам ще избяга, и повече няма да те погледне и да искаш![]()
I'll take your brain to another dimension
Първоначално написано от wilks
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Подобно и при мен.Първоначално написано от DeteNaDiavola
+++
Само да знаеш, че в моя случай не успях да се изразя достатъчно твърдо и момчето си помисли, че се правя на недостъпна или нещо такова... и продължи да се натиска, докато в един момент не го отрязах остро и не съсипах всичко...Затова гледай да го кажеш мило и внимателно, но категорично (стига, разбира се, да си убедена, че между вас нищо няма да стане - нито сега, нито някога
Ако не си, добре ще е да включиш и едно "за момента" и така да си подготвиш почвата за след време... )
all day... all night... what the fuck?!