- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Студа в стаята влия ли на компа?!
Въпроса ми е: сега е зима и в стаята където е компа ходя само когато ми потрябва и тогава пускам печка да се стопли иначе в стаята си е 12 градуса а като пусна печка става 15 Пречи ли на компа студа? Имам еверест и следя температурава.
Да. Купуваш ли му витамини? Следиш ли токовото му налягане?
Първоначално написано от The enD
Влияе му на производителноста .... добре! Те хората се чудят как да си охлаждат компютрите повече...
Обаче... има един проблем.... въпреки, че е малко вероятно но е възможно да се изпоти и съответно от влагата да му стане нещо....
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Дa, следи влажността, не температурата. Ако влажността е над 80% и е под 10 градуса може да стане конденз. Тогава става мазало...![]()
Нищо няма да му стане.
А това за влажността да не те притеснява при тази стайна![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Влажността къде да я следя къде пише в еверест?!
При стайна температура 12-15 градуса - абсолютно нищо няма да му стане на PC-то!!! Друг е въпроса при минусови температури има реална опасност да се запотят частите на компютъра и нещо да изгори!
Едит:
Ей това последното не трябваше да го пишеш...Първоначално написано от ivan_realmadrid
![]()
Ок темата е приключена КЛЮЧ!!!![]()
За какво пък ти е ключ? Всяка тема ли трябва да я заключват като се реши проблем?Първоначално написано от ivan_realmadrid
![]()
![]()
Who's next!