- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво е това любов???
Аве само на мен ли ми се стрива ,че любов няма ???? За близо 4 години се нагледах на какво ли не.....Колко хора се разделиха ,а уж се ''обичат'',колко изневери видях ,а ''уж обичат ''полувинката си.....изрази от сорта ще спя с еди коиси ,ама аз нямам нищо към тоя човек,обичам само да ч*кам и таи нататака.... кажете вашето мнение...
Sleda ot liubovta
Бързо вените!
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
грамотност.. грамотност![]()
Та по въпроса - любов има ти не си я намерила, това са детски историйки.. кой клас си ..? спжред мен не си толкова голяма, че да се отчайваш..говориш, че си виждла, значи не си го почувствала![]()
хм сори ама не съм емо .Първоначално написано от Snickers
Sleda ot liubovta
ми 12 клас съм и съм виждала и съм почивствала ,много повече от колкото можеш да си преставиш.Живота от рано ме прецака.Първоначално написано от wasch0
Sleda ot liubovta
Първоначално написано от anichka12345678
има любов, но много трудно се намира, всеки си гледа интереса в тоя гаден свят.
най-често се сблъскваме със всичко друго но не и с любов.
затова и аз често си мисля, че планетата Земя не е най-удачното място на което човек може да търси любовта, но винаги има изключения от правилото.
12 клас !?
съмнявам се ,че има някви изключениел.Любовта е баш като здравей и чаоПървоначално написано от anika17
Sleda ot liubovta
Хехе
Още един мърморкоВ случая в женски род. Не си търси извинения за безпочвените ти глупости.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
най-важното е ти да не я губиш в себе си и да я съхраниш.Първоначално написано от anichka12345678
тогава един ден рано или късно, ще попаднеш на човека, който ще усети и оцени.
ако се оставиш тя да бъде разпиляна и я загубиш по пътя, се превръщаш в част от масата.
да на 18 годиниПървоначално написано от wasch0
Sleda ot liubovta
добре, WANNABEПървоначално написано от anichka12345678
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Рано или късно все ще намериш подходящия...В днешно време това ще отнеме доооста време...Аз съм на 20 и мога да кажа че имах чист късмет момиче като моето да е с такъв олигофрен като мене ,камо ли да е с мен вече 1 година и да ме обича и всичко да си е както в началото...
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Любов има... и когато се стовари върху теб.. пак ще пуснеш тема и тогава ще ти кажа "" :}
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
![]()
Ох, пак ли...
Защо повечето заявявате "Няма любов!" и толкова. Били сте видяли много неща в този живот и не знам си какво.
Мисля, че има да видиш още много, докато стигнеш до това изявление, че нямало любов. Още сме прекалено млади, за да твърдим това. Въпреки, че аз смятам, че има и то адски много любов за всички. Просто, за да стигнеш до нея трябва да минеш през висички тези изпитания и не любови. И определено няма смисъл да се заробвате с тези изказвания.
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
оф пак ли бе ..![]()
![]()
Сега естествено трябва да ти напишем "оо не има любов ще я срещнеш .. блаа блаа"![]()
блах ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3