.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

какво е това любов???

Аве само на мен ли ми се стрива ,че любов няма ???? За близо 4 години се нагледах на какво ли не.....Колко хора се разделиха ,а уж се ''обичат'',колко изневери видях ,а ''уж обичат ''полувинката си.....изрази от сорта ще спя с еди коиси ,ама аз нямам нищо към тоя човек,обичам само да ч*кам и таи нататака.... кажете вашето мнение...
    Sleda ot liubovta

Бързо вените!

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Супер фен
    грамотност.. грамотност

Та по въпроса - любов има ти не си я намерила, това са детски историйки.. кой клас си ..? спжред мен не си толкова голяма, че да се отчайваш..говориш, че си виждла, значи не си го почувствала

Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Бързо вените!
    хм сори ама не съм емо .
    Sleda ot liubovta

Цитирай Първоначално написано от wasch0
    грамотност.. грамотност

Та по въпроса - любов има ти не си я намерила, това са детски историйки.. кой клас си ..? спжред мен не си толкова голяма, че да се отчайваш..говориш, че си виждла, значи не си го почувствала
    ми 12 клас съм и съм виждала и съм почивствала ,много повече от колкото можеш да си преставиш.Живота от рано ме прецака.
    Sleda ot liubovta

Re: какво е това любов???

Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Аве само на мен ли ми се стрива ,че любов няма ???? За близо 4 години се нагледах на какво ли не.....Колко хора се разделиха ,а уж се ''обичат'',колко изневери видях ,а ''уж обичат ''полувинката си.....изрази от сорта ще спя с еди коиси ,ама аз нямам нищо към тоя човек,обичам само да ч*кам и таи нататака.... кажете вашето мнение...

има любов, но много трудно се намира, всеки си гледа интереса в тоя гаден свят.

най-често се сблъскваме със всичко друго но не и с любов.
    затова и аз често си мисля, че планетата Земя не е най-удачното място на което човек може да търси любовта, но винаги има изключения от правилото.

Супер фен
    12 клас !?

Цитирай Първоначално написано от anika17

затова и аз често си мисля, че планетата Земя не е най-удачното място на което човек може да търси любовта, но винаги има изключения от правилото.
    съмнявам се ,че има някви изключениел.Любовта е баш като здравей и чао
    Sleda ot liubovta

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Хехе

Още един мърморко В случая в женски род. Не си търси извинения за безпочвените ти глупости.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от anika17

съмнявам се ,че има някви изключениел.Любовта е баш като здравей и чао
    най-важното е ти да не я губиш в себе си и да я съхраниш.
    тогава един ден рано или късно, ще попаднеш на човека, който ще усети и оцени.
    ако се оставиш тя да бъде разпиляна и я загубиш по пътя, се превръщаш в част от масата.

Цитирай Първоначално написано от wasch0
    12 клас !?
    да на 18 години
    Sleda ot liubovta

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Бързо вените!
    хм сори ама не съм емо .
    добре, WANNABE
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Рано или късно все ще намериш подходящия...В днешно време това ще отнеме доооста време...Аз съм на 20 и мога да кажа че имах чист късмет момиче като моето да е с такъв олигофрен като мене ,камо ли да е с мен вече 1 година и да ме обича и всичко да си е както в началото...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Любов има... и когато се стовари върху теб.. пак ще пуснеш тема и тогава ще ти кажа " " :}
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Ох, пак ли...
    Защо повечето заявявате "Няма любов!" и толкова. Били сте видяли много неща в този живот и не знам си какво.
    Мисля, че има да видиш още много, докато стигнеш до това изявление, че нямало любов. Още сме прекалено млади, за да твърдим това. Въпреки, че аз смятам, че има и то адски много любов за всички. Просто, за да стигнеш до нея трябва да минеш през висички тези изпитания и не любови. И определено няма смисъл да се заробвате с тези изказвания.
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    На 18 вече всичко е изживяно..

Мега фен Аватара на Hilary_
    оф пак ли бе ..

Сега естествено трябва да ти напишем "оо не има любов ще я срещнеш .. блаа блаа" блах ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си