- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъже,гнус ли ви е да правите френска любов на жените?
Първоначално написано от radoslav4o
![]()
![]()
![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
ми не ме е гнус няма нищо гнусно ...![]()
аз не бих била с мъж който го смята за гнусно ..... ще се чувствам се едно съм му гнусна![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Мене пък ме кефи :Д
Обичам да гледам как се гърчи пред мене и би дала всичко на света за да не спирам. Някво перверзно е![]()
Яко![]()
![]()
Моя не го е гнус. А и едно въпросче:
Момичета, гнус ли ви е след това да целунете приятеля си като се приближи до вас с лигава устичка? :P
Лол би ме било гнус да лижа някоя която не е чувала за лична хигиена и е обрасла като на съседа шипковия храст . Но ако момичето потдържа перфектна хигиена и е избръсната няма ништо гнусно. Приятелката ми потдържа страхотна хигиена и за мен е много възбуждащо както да й ближа "женския полов орган" така и дупето. Това е моето виждане.
това че за теб не е нормално не значи че и за други не е!! .. стига с тия общи знаменателиПървоначално написано от VampirePrincess93
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
е това е гнусно иначе да лижеш катерички котенца и .... гугутки е яко ама не и обескосмен чевей с аносовидна формаПървоначално написано от stereoman
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Приятно е
И на моя приятел супер много му харесва.Първоначално написано от Biskfitka
И не, не ме е гнус да го целуна след това, все едно да ме е гнус от самата мен..
![]()
![]()
+1Първоначално написано от DIVINE_TIME
Преди да се случи се чудех дали би ме било гнус ама.. не![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Аз съм един от тях :PПървоначално написано от anichka12345678
I love my girl <3
В това няма нищо гнусно.Аз принципно много обичам да правя френска,само като се сетя как почва да се гарчи оле ... А сегашната ми приятелка направо ... само да ми позволи да напипам дистамционото и оправление![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ ше я Оправляваш от дистаМция, а?
ех какъв си Оправител и ти ама...
по темата - що за въпрос?!
питай за нещо нестандартно и авангардно, тва с шпаклите е част от стандартния конвенционален секс
I'll take your brain to another dimension
мен мн ме е гнус само кат си помисля някои циганин я е ебал аъъъй ..