xyaxyaxyyax ... еми .. НАЧИ .. лапешки раути тва твойто ся ,,, порастни малко и ... ша разбереш що ти говоря така ... аз ... от 4 клас съм .. в сегашния клас ;д ... и от тогаа не се разбирам с тях ,,, в 5 клас ... постоянно бяха лапешките истории ... 2 групи и... скарат се после аз ги събера и те ме зарежат и съм се водила с една скочубра и тва се повтаряше мн често и ... аз винаги ревах .. че са ме зарязали незнам си кво незнам си що .. апък ... от миналата година съм с едно момиче с което се карахме здравата..псувахме се и никога не съм вярвала че ще се задаржим толкова много ... ( като фр нали нищо повече ) .. просто мислех че ще ни настроят както винаги ставаше .. но уви вече 1 година си се водя само с нея и хич не ме ебе за другите.. ЕБАЛА СЪМ ГИ И СИ ЛЯГАМ ии .. даже ся им скачам на бой на тея дето винаги ме зарязваха ии .. и аз си бях вионовна .. щото аз не исках да се сдобряваме .. нали 1 група .. щото винаги има ... противоречия и караници .. и за туй ма зарязваха ама .. сега въобще не ми пука .... двама са малко трима са много Прото си имай уважението с тях..друго не ти тряяя