.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Помощ с Приятелите

Здр начи аз съм само 5 клас (моля без обиди заради възрастта ми) та аз вече 4 години съм карала съучениците ми да ме мразят и сега се чуствам ужасно вече незнам как да се сближа с тях отново и един човек от класа ме попита дали искам да знам що ме мразят аз казах не но сега стоя и ми е зле имам само една приятелка от 25 човека как отново да имам приятели ?

Голям фен Аватара на vanesa0pld

Re: Помощ с Приятелите

Цитирай Първоначално написано от ViksyChick
    Здр начи аз съм само 5 клас (моля без обиди заради възрастта ми) та аз вече 4 години съм карала съучениците ми да ме мразят и сега се чуствам ужасно вече незнам как да се сближа с тях отново и един човек от класа ме попита дали искам да знам що ме мразят аз казах не но сега стоя и ми е зле имам само една приятелка от 25 човека как отново да имам приятели ?
    Как така си ги карала да те мразят
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Град
    Силистра

Re: Помощ с Приятелите

Цитирай Първоначално написано от ViksyChick
    Еми как ще имаш, като ти ни най-малко уважение към нас не показваш, пишеш жаргонно и така ни обиждаш, как искаш ние да не те обиждаме. Е затова нямаш приятели.
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Просто незнам с времето съм се отдръпнала от тях и просто вече не съществувам за тях Stefanov Извинявам се за жаргона просто за първи път пиша проблемите си във форум

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    шматка изсипана
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Ти напрао уважението показа аз може да съм шматка ма и ти не си по - добра да аз съм си виновна ама още от коментара на Stefanov питах защо не ме харесват и получих много отговори при това аз помолих всички за втори шанс и го получих

Как ще искаш сега да имаш приятели,като преди си ги карала да те мразят? Много не ми е ясно.

Благдаря за съвета tryYy а относно въпроса на StEfChEtY9 аз ако знаех как да им покажа че наистина искам пак да сме приятели нямаше да пиша тук за съвети

xyaxyaxyyax ... еми .. НАЧИ .. лапешки раути тва твойто ся ,,, порастни малко и ... ша разбереш що ти говоря така ... аз ... от 4 клас съм .. в сегашния клас ;д ... и от тогаа не се разбирам с тях ,,, в 5 клас ... постоянно бяха лапешките истории ... 2 групи и... скарат се после аз ги събера и те ме зарежат и съм се водила с една скочубра и тва се повтаряше мн често и ... аз винаги ревах .. че са ме зарязали незнам си кво незнам си що .. апък ... от миналата година съм с едно момиче с което се карахме здравата..псувахме се и никога не съм вярвала че ще се задаржим толкова много ... ( като фр нали нищо повече ) .. просто мислех че ще ни настроят както винаги ставаше .. но уви вече 1 година си се водя само с нея и хич не ме ебе за другите.. ЕБАЛА СЪМ ГИ И СИ ЛЯГАМ ии .. даже ся им скачам на бой на тея дето винаги ме зарязваха ии .. и аз си бях вионовна .. щото аз не исках да се сдобряваме .. нали 1 група .. щото винаги има ... противоречия и караници .. и за туй ма зарязваха ама .. сега въобще не ми пука .... двама са малко трима са много Прото си имай уважението с тях..друго не ти тряяя

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цялата тема и участниците (не всички) в нея ме карат да се отчайвам все повече.
    Омръзна ми от неграмотни, злобни хлапета.
    Просташко поведение от страна на момиче пък е отвратително.

Град
    BurgasS
    И аз попаднах в клас в който всички са коренно различни от мен,но не ми пука особено ;дд

Авторката от мен да знае, че не е задължително всички в твоя клас да са ти приятели и така да се каже "да те носят на ръце". - Приятели (познати) можеш да имаш много, но по-важното е да имаш малко, но "добри"!

П.С. - Приятелства можеш да създаваш не само в училище, но и извън него...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си