.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Голям фен Аватара на daru6a1

Четки за грим .. !

Какви четки предпочитате [ косъмчетата или които са от някакъв мек материал убит на "топче" .. Мисля ,, че ме разбрахте .. Давай те вашия отговор + снимка на четката [[било то от I-nett или ваша снимка ,, няма значение .. ]]]

Благодаря предварително .. Ще си направя извод и ще преценя какви да си купувам ..

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Предпочитам естествен косъм,защото се нанася много по-лесно.
    А колкото до самите четки,те са най-различни,зависи за какво ще се използват.
    На MAC и Bobby Brown са добри...

-> МАС-четка за сенки

Пак на МАС -този път за устни

Четка за пудра на Bobby Brown

МАС- Четка за вежди
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

мхм, четките от изкуствен косъм са най-добри по ред причини
    "There's smoke in my iris, but I've painted a sunny day on the inside of my eyelids..."

Аз си търся четки на mac,
    ама по дяволите ги няма в България..
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от suunnseT
    Можеш да ги поръчаш, от нета.
    Иначе на mac са уникални

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Иначе на mac са уникални
    така ли ?
    а сайт може ли ? :P
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

От много време си търся четка с ъгъл( не знам как се казва точно,но във всички клипчета слагат с такава четка очна линия).Ако някой знае къде се продава така четка във В.Търново да казва.

и аз търся
    Peace & Love

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Иначе на mac са уникални
    така ли ?
    а сайт може ли ? :P
    В e-bay има

ПС - и аз предпочитам на Mac

В е-bay има много фалшификати, така, че съветвам ви да не си купувате от там четки, гримове (каквито и да било на известни марки - MAC, Coastal Scents, Stila, Urban Decay, Loreal и т.н.), парфюми и т.н. Наскоrо гледах клипче в тубата като са излъгали едно момиче така с пигменти на MAC и по-добре да не се опарите...
    Най-добре си намерете някой, на когото да пишете, да ви ги купи и да ви ги прати, няма да вземе повече пари. Това момиче предлага подобни услуги http://jennissemakeup.com/index.php?...id=8&Itemid=16 /последния абзац/

Иначе и аз така знам, че четките от изкуствени косми са най-хубави.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Gwendoline
    В е-bay има много фалшификати, така, че съветвам ви да не си купувате от там четки, гримове (каквито и да било на известни марки - MAC, Coastal Scents, Stila, Urban Decay, Loreal и т.н.), парфюми и т.н. Наскоrо гледах клипче в тубата като са излъгали едно момиче така с пигменти на MAC и по-добре да не се опарите...
    Най-добре си намерете някой, на когото да пишете, да ви ги купи и да ви ги прати, няма да вземе повече пари. Това момиче предлага подобни услуги http://jennissemakeup.com/index.php?...id=8&Itemid=16 /последния абзац/

Иначе и аз така знам, че четките от изкуствени косми са най-хубави.
    Възможно.
    Извинявам се тогава, не искам някой да се набута, заради мен

Супер фен Аватара на Shia
    Да си купиш цял комплект четки за грим си е истинско париубийство.Препоръчват се четки от естествен косъм,който не дразни кожата.
    Цените варират(от 7-10четки) 95-144лв.
    Не мисля,че си заслужава за всекидневното гримиране да изразходиш толкова много пари,освен,ако няма да ти липсват или си професионален гримьор.
    Можеш да намериш заместители почти навсякъде.В магазинчета,където се продава основно или само козметика и винаги има по някое малко пакетче четки за грим,на бройка и комплект,ти само трябва да имаш представа какво търсиш.
    Можеш и да ползваш четки за рисуване ,взимаш една плоска(квадратен връх) режиш по диагонал и си готова с четката за очна линия\вежди.

Аз си поръчах комплект четки на Coastal Scents (+ палитра, писала съм го в друга тема)!
    Очаквам ги тази седмица ще пусна снимки като ми ги доставят !

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Да си купиш цял комплект четки за грим си е истинско париубийство.Препоръчват се четки от естествен косъм,който не дразни кожата.
    Цените варират(от 7-10четки) 95-144лв.
    Не мисля,че си заслужава за всекидневното гримиране да изразходиш толкова много пари,освен,ако няма да ти липсват или си професионален гримьор.
    Можеш да намериш заместители почти навсякъде.В магазинчета,където се продава основно или само козметика и винаги има по някое малко пакетче четки за грим,на бройка и комплект,ти само трябва да имаш представа какво търсиш.
    Можеш и да ползваш четки за рисуване ,взимаш една плоска(квадратен връх) режиш по диагонал и си готова с четката за очна линия\вежди.

Благодаря , за сега това беше най-изчерпателния и смислен отговор .. Но и на останалите благодаря ,, че се постараха да ми вкарат малко акъл

П.П. - В никакъв случaй не ми трябват скъпи четки от по 100 лева ! Нямам намерение да си купя Ще намеря в близкото магазинче за козметика или ако не намеря и там [ което е почти невъзможно ]] ще отида да магазинчето за 1 лев

Супер фен Аватара на Shia
    В левчето аз лично се съмнявам,но гарантирам ти в някой магазим,в който има много,много козметика,наред,където продават пилите за нокти,продават и четки за грим.Е,има моменти,в който четките не са толкова много наброй.Аз открих част от мойте в някакви гаражчета,ама само грим...даже се изненадах,че има(а бях тръгнала за подправки )
    Та с повечко търсене и оглеждане винаги ще намериш.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    аз ползвм едни от ейвън и съм страшно доволна вече 4та година ги ползвма и не са мръднали,а ги ползвам всеки ден

Аз от една година ползвам ей тези
    http://aukro.bg/item859828660-komple...m-neseser.html
    приятелите ми ми даваха пари за рожденния ден и аз с тях си купих четките и течност за почистване на четките Четките от естествен косъм са си най-добрите, четка от изкуствен косъм се ползва само за нанасяне на коректор. Аз без моите не мога, в несесера си нося четири - за руж, за пудра, за червило и за очен грим
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Цитирай Първоначално написано от Shia
    В левчето аз лично се съмнявам,но гарантирам ти в някой магазим,в който има много,много козметика,наред,където продават пилите за нокти,продават и четки за грим.Е,има моменти,в който четките не са толкова много наброй.Аз открих част от мойте в някакви гаражчета,ама само грим...даже се изненадах,че има(а бях тръгнала за подправки )
    Та с повечко търсене и оглеждане винаги ще намериш.
    Благодаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си