- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Четки за грим .. !
Какви четки предпочитате [ косъмчетата или които са от някакъв мек материал убит на "топче" .. Мисля ,, че ме разбрахте .. Давай те вашия отговор + снимка на четката [[било то от I-nett или ваша снимка ,, няма значение .. ]]]
Благодаря предварително .. Ще си направя извод и ще преценя какви да си купувам ..![]()
Предпочитам естествен косъм,защото се нанася много по-лесно.
А колкото до самите четки,те са най-различни,зависи за какво ще се използват.
На MAC и Bobby Brown са добри...
-> МАС-четка за сенки
Пак на МАС -този път за устни
Четка за пудра на Bobby Brown
МАС- Четка за вежди
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
мхм, четките от изкуствен косъм са най-добри по ред причини![]()
"There's smoke in my iris, but I've painted a sunny day on the inside of my eyelids..."
Аз си търся четки на mac,
ама по дяволите ги няма в България..
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
Можеш да ги поръчаш, от нета.Първоначално написано от suunnseT
Иначе на mac са уникални![]()
така ли ?Първоначално написано от Sintya
а сайт може ли ?:P
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
В e-bay имаПървоначално написано от suunnseT
![]()
ПС - и аз предпочитам на Mac
В е-bay има много фалшификати, така, че съветвам ви да не си купувате от там четки, гримове (каквито и да било на известни марки - MAC, Coastal Scents, Stila, Urban Decay, Loreal и т.н.), парфюми и т.н. Наскоrо гледах клипче в тубата като са излъгали едно момиче така с пигменти на MAC и по-добре да не се опарите...
Най-добре си намерете някой, на когото да пишете, да ви ги купи и да ви ги прати, няма да вземе повече пари. Това момиче предлага подобни услуги http://jennissemakeup.com/index.php?...id=8&Itemid=16 /последния абзац/
Иначе и аз така знам, че четките от изкуствени косми са най-хубави.![]()
Възможно.Първоначално написано от Gwendoline
Извинявам се тогава, не искам някой да се набута, заради мен![]()
Да си купиш цял комплект четки за грим си е истинско париубийство.Препоръчват се четки от естествен косъм,който не дразни кожата.
Цените варират(от 7-10четки) 95-144лв.
Не мисля,че си заслужава за всекидневното гримиране да изразходиш толкова много пари,освен,ако няма да ти липсват или си професионален гримьор.
Можеш да намериш заместители почти навсякъде.В магазинчета,където се продава основно или само козметика и винаги има по някое малко пакетче четки за грим,на бройка и комплект,ти само трябва да имаш представа какво търсиш.
Можеш и да ползваш четки за рисуване,взимаш една плоска(квадратен връх) режиш по диагонал и си готова с четката за очна линия\вежди.
![]()
Аз си поръчах комплект четки на Coastal Scents (+ палитра, писала съм го в друга тема)!
Очаквам ги тази седмицаще пусна снимки като ми ги доставят
!
Благодаря , за сега това беше най-изчерпателния и смислен отговор .. Но и на останалите благодаря ,, че се постараха да ми вкарат малко акълПървоначално написано от Shia
П.П. - В никакъв случaй не ми трябват скъпи четки от по 100 лева ! Нямам намерение да си купяЩе намеря в близкото магазинче за козметика или ако не намеря и там [ което е почти невъзможно ]] ще отида да магазинчето за 1 лев
![]()
В левчето аз лично се съмнявам,но гарантирам ти в някой магазим,в който има много,много козметика,наред,където продават пилите за нокти,продават и четки за грим.Е,има моменти,в който четките не са толкова много наброй.Аз открих част от мойте в някакви гаражчета,ама само грим...даже се изненадах,че има(а бях тръгнала за подправки)
Та с повечко търсене и оглеждане винаги ще намериш.
аз ползвм едни от ейвън и съм страшно доволнавече 4та година ги ползвма и не са мръднали,а ги ползвам всеки ден
![]()
Аз от една година ползвам ей тези
http://aukro.bg/item859828660-komple...m-neseser.html
приятелите ми ми даваха пари за рожденния ден и аз с тях си купих четките и течност за почистване на четкитеЧетките от естествен косъм са си най-добрите, четка от изкуствен косъм се ползва само за нанасяне на коректор. Аз без моите не мога, в несесера си нося четири - за руж, за пудра, за червило и за очен грим
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk