- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малко гадно :(
Ами искам да ви помоля за съвет. Какво бихте направили на мое място?
Онзи ден казах на приятеля ми, че миналата година тогавашният ми "най-добър приятел" ме е изнасилил докато съм била мъртво пияна и е разпространил клипчето в цялото училище. Когато му го казах той ми се изхили мазно и смени темата и започна да ми говори за Берое. Стана ми много тъпо и се опитах да говоря с него ама той пак заприказва за Берое. Как бихте постъпили на мое място. (не е ебавка)
So don`t let `em say you ain`t beautiful
They can all get fucked, just stay true to you ! <33 .. (h)
Мога само да ти кажа ,че приятеля ти е задник.
И по тази негова реакция си правя извода ,че си губиш времето с него !!![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
++Първоначално написано от mOBSCENE
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тъпа работа
Може би просто не е знаел как да реагира на момента. Все пак не си му казала какво си яла вчера а нещо дооооста по-шокиращо. Опитай се утре или след няколко дни да поговориш отново с него и му кажи че реакцията му те е наранила защото е нещо лично и важно за теб а на него сякаш не му пука. Просто говори за това какво чувстваш и ако и тогава се държи тъпо значи наистина му е все едно и не те взима на сериозно...
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
станахме 3 или той е нещастник или вече е знаел историята и е нещасникПървоначално написано от Hilary_
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Пишете ни 4. Тоя е бахти и кретена.Първоначално написано от s_E_x_Y_y_Y
Нека ти задам няколко въпроса:
- това което му казваш истина ли е?
- ако е истина, обърнала ли си се към сответните нинституции, които се грижат за правата ти?
- сигурна ли си че отношенията ви са достатъчно сериозни за да може момчето да възприеме случката със сериозността, която заслужава?
- ако не е истина, защо си играеш с такива подли игрички с него?
Моля да не се нахвърляте на момчето. Докато неустановим горнитен еща - нека не прехвърляме топката наникого.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
това което съм му казала си е чистата истина. има оплакване в полицията и мился че отношенията ни са достатъчно сериозни за да му споделя такова нещо. аз за "подлите игрички" - просто не съм такъв човекПървоначално написано от valdesbg
Можеби просто не е трябвало да му кажеш , но тъпото щеше да стане когато разбере за въпросния клип , ще ти поиска сметка защо не си му казала ... абе ебавай му майката и да пасе трева .... той ти е просто загуба на време !!!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
(не вярвам)Първоначално написано от ivelinnka
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
ko shteshПървоначално написано от PurpleDream
зарежи го! берое не струват, как може да е фен на берое?![]()
Или по-добре да му каже да смени отбораПървоначално написано от kypo
нека мине на Левски или ЦСКА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
ma toi e i za cska samo det sme ot stz i toi toooolkova mnogo si podkrepq otbora che poveche dyrji na nego otkolkoto na menПървоначално написано от Valento
![]()
emi da ama ne stava tolkova lesno. mnogo go obicham i mi e mnogo trudno. ako neshtata ne stoqha tyka nqmashe da iskam syvet
беройци не са хора
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.
wtf?!!? малко гадно ли!? а бе какво правиш с тоя бе!? ти нормално ли си! един нормален човек ще скочи и ще го смачка където и да е оня..!!! на тоя или не му пука за тебе изобщо или вече знае за тази простотия с клипчето ти и просто си е казал " ааа ти ли си тая.." пффф.. нямам думи такова същество е да го Хванеш и да го риташ (за тоя дето те изнасилил говоря) а другия просто е едно пълно размазано просто смотано ЛАЙНО!!!![]()
Аз се чуда как може да е с тебе ...такива момичета за нищо нестават момиче да е мъртво пияна .. значи ти си толкова елементарна ли незнам ... ти ако си читаво момиче и знаеш как да се държиш с хората немаше да е станало ... ебахти парцала ... ( лично мнение )
нема мое нема твое всичко е бероееееееее![]()
![]()
![]()
иначе по темата "(не е ебавка)" както и един мармот завива шоколада в станиол![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Korrnyy
Брях,брях