.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Продавам гривнички

По 10 лв .
    Правя и с надписи по избор
    Гривните са от велур (сив и червен) .

ДО КРАЯ НА ФЕВРУАРИ ВСИЧКИ ГРИВНИ СА НА ПОЛОВИН ЦЕНА!!!

Re: Продавам гривнички

мале искам на здрач... пиши на скайййпа tedichkata_ plsss

Гривната с сърцето и вълка е по 20 =)

Град
    София
    за 20 лева треа са от сребро ве
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.

6tom ekspert kato teb taka kazva, trqbva da e taka-nqma kak

Град
    София
    вярно са доста скъпи, защо ?
    fff faling .

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    20лв. не бих дала за гривна с две пластмасови мъниста, която с мои материали ще ми излезе най-много 5лв.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от hiphopDancing
    6tom ekspert kato teb taka kazva, trqbva da e taka-nqma kak
    Не се заяждам,ама у таа криза е много,пък и без нея пак...са виж сама дотука съм сигурен че и 1 не си е купил за 20 кинта въпреки че са хубави..

Гривните са скъпи, защото са ръчна изработка и не са лесни за направа, пък и материалите струват пари. И само последната е 20 лв, защото е най-трудна, тъй като вълка го правя сама. А и никого не карам насила в крайна сметка, който смята че си струва да не си купува, но има хора, на които им харесват и противно на твоето мнение искат да си купят (:

Да ти кажа мила,никой няма да ти ги купи за 20 лв..за толкова пари ,може 5 гривни да си купи квит и да са..
    пък и за тия манисти
    и приятелката ми , прави абсолютно същите ама за 8 лв ги продава ,смятай за кво става въпрос!
    недей се отваря много , и тя ги прави на ръка..и са си лично нейно производство..айде бодалите да купуват Много зле!

Да ви кажа на всички завистливи злобари, че не карам никого насила да купува нищо. От такива злобни и завистливи хора, които си завират носа навсякъде и подтискат всичко красиво и талантливо, България е на това дередже. Вместо да мачкате и оплювате всичко, което ви падне, по-добре се опитайте нещо да сътворите ... ама с некадърие не става , нали! От такива като вас свестните хора не влизат вече по форуми! Намерете си някакво съзидателно занимание и си го ГЛЕДАЙТЕ! Аман от "селяния" и бездарие!

Град
    София
    хьуаьхуа намери на кой да кажеш некадърен..абе момиче някои са хубави не съм казал че не ме кефат ама са много пари..а кога си направиш само лежанка дет и да се сгъва и да е обрисувана,и сътвориш нещо найстина трудно тогава може да ми кажеш бездарен,а няма какво да ти завиждам на тия гривни щот рисувам мн яко и ако искам мога да направа зверските,просто не ми се занимава с глупости като мога и за 3 лева си купа една от ндк или каде ли не..

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Хаха, като си толкова кадърен си направи бе, кво си се разписал тука..
    Тя прави страхотни гривни и това, че някои хора нямат очи да ги оценят си е техен проблем. Тия гривни са адски яки и аз други такива не съм виждала, пък не знам ти от къде ще си купиш и то за 3 лева.
    Вместо да й завиждаш и да разправяш по форумите кооолко си кадърен, ама само ти си го знаеш, вземи направи нещо стойностно...
    Момичето ви предлага да направи каквито гривни си поискате, а вие го обърнахте на гроздето е кисело... Не кара никой насила да си купува, нали? Темата е за кой иска гривни, а не какво разни злобарчета си мислят за тях..
    Евала на hiphopDancing, че все пак е пусна тема за нещо направено от нея, дори с риск да попадне на такива като вас, които само знаят да намират кусури, защото не могат да й стъпят и на малкия пръст.
    Според мене гривните са супер и не са толкова скъпи за това, което са...

Цитирай Първоначално написано от hiphopDancing
    Да ви кажа на всички завистливи злобари, че не карам никого насила да купува нищо. От такива злобни и завистливи хора, които си завират носа навсякъде и подтискат всичко красиво и талантливо, България е на това дередже. Вместо да мачкате и оплювате всичко, което ви падне, по-добре се опитайте нещо да сътворите ... ама с некадърие не става , нали! От такива като вас свестните хора не влизат вече по форуми! Намерете си някакво съзидателно занимание и си го ГЛЕДАЙТЕ! Аман от "селяния" и бездарие!
    Кой е злобар ве мацка?!Имаш хубави,окей .. ама чак пък да сме ' завистливи злобари ' и аз ги правя същите ама са по 8 лв.. кво се отваряш и се правиш на много велика?! Абсолютно същите ги правя,даже с друг материал ( : / къв ти е проблема?! Че и 'селяния' , ае кът си дошла тука в тоя форум се научи да посрещаш и лоши и добри коментари..да не мислиш че всички щи викат ' леле кви са яки , оо ще си купя ' и куп такива глупости..гледай си занаята там,всичко можем да ги направим,да си сетнем на ' г*зове*е ии.. тва ще е! Отивай в друг форум и си показвай гривничките кът тука нямаш верни коментари на квит си се надявала..айде със здраве и успех!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Вместо да й завиждаш и да разправяш по форумите кооолко си кадърен, ама само ти си го знаеш, вземи направи нещо стойностно...
    Момичето ви предлага да направи каквито гривни си поискате, а вие го обърнахте на гроздето е кисело... Не кара никой насила да си купува, нали? Темата е за кой иска гривни, а не какво разни злобарчета си мислят за тях..
    ...
    май верно няма смисъл да пиша тука какво стойностно повече от това което съм направил да сторя..Kупувача е с правото си и питахме какво ускъпява тези гривни..и злобарче ще викаш само пред огледалото каква злоба wtf за кое подяволите има да злобарствам?!?!

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Цитирай Първоначално написано от BeCool92
    Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    ...
    май верно няма смисъл да пиша тука какво стойностно повече от това което съм направил да сторя..Kупувача е с правото си и питахме какво ускъпява тези гривни..и злобарче ще викаш само пред огледалото каква злоба wtf за кое подяволите има да злобарствам?!?!
    Май не е зле ти да се погледнеш в огледалото...
    Явно има за какво да злобарстваш след като си още тук!
    Разбра какво ускъпява гревните, нали? Тогава не знам защо са последвалите тъпи коментари.

Град
    София
    аре посмях се за последно на тъпанарщината ви повече няма смисъл да ти обяснявам че за толко тъпи неща няма какво да му злобарствам,тва го прават такива като теб..а и се пак по умния отсъпва..аи успех в бизнеса

ДО КРАЯ НА ФЕВРУАРИ ВСИЧКИ ГРИВНИ СА НА ПОЛОВИН ЦЕНА!!!

ама кви сте смешни всичките....вече и в борсата намирате за кво да спорите
    ..детска работа..и никой не отстъпва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си