- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам някой да се влюби в мен!
Искам някой да се влюби в мен! Искам да не съм обикновено момиче за някого. Искам да ме защитава някого! Искам да съм специална! Искам да ме обича истински! Искам да не му пука какво мислят другите за мен! Искам да се нуждае от мен някого! Искам някой да прави всичко за мен! Искам да съм влюбена! Искам и не получавам!
Трябваше да го напиша!!!! не се сърдете
Go to hell!
![]()
![]()
И аз искам BMW E30 с M - Power пакет ама няма ... аз незнам какво всички сте се залетяли да се обичате , да се е*ете да си правите проблеми ... абе живейте си живота не всичко е любов и наркотици ииии алкохол .... живота има и други красиви страни , какво мислят хората за теб , за кого не си специална ... искаш някой постоянно да ти прави комплименти ... ти си единствена , ти си уникална за себеси ... всеки е уникален за себеси ... просто не си срещнала този човек когото ти си описала ... не бързай за никаде .... "Бързата кучка , слепи ги ражда... "Първоначално написано от lillytheone
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
много искаш
![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Е като искаш - дай да видим каква си, що си и какво предлагаш в замяна на всичко което искаш![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
добре..не мога да разбера защо всички толкова бързате .. рано или късно и това ще стане..Първоначално написано от lillytheone
![]()
![]()
Хормони.Първоначално написано от sunshinepp
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
и аз искам много не6та ама нямавси4ко с времето си ,ама и и маи си търси6 "Господин Перфектен" ,които не съ6тествува.
еми то хормони..хормони ама ще почнат и 1во класниците вече да говорят така.. не че те са по-малко запознати..ама вече ставаааа ненормалноо..Първоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
Всичко е любов...
само не искам да се притесняваш =)
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
за къде си се разбързала.. ще дойде ти това време, спокойно
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Оставете момичето. Нека бърза. Колкото по-бързо се опари, толкова по-бързо ще й дойде акъла в главата.
Любовта не е само това, което изброява в поста си и, когато го осъзнае, може би ще успее да намери начин да бъде щастлива![]()
Аз пък искам аз да се влюбя в някого. Или поне малка симпатия да изпитам. Да почувствам, че искам нещо, а не мога да го имам. Малка тръпка... ама не.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ами то с оплакване по форумите едва ли ще стане..
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Не мисля, че тя цели като го напише тук и някой да се влюби в нея. Тя просто споделя, за да й олекне.Първоначално написано от BloodyAmy
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Oh, God...
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Много точно казано.;]]Първоначално написано от LadyDi
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
+++Първоначално написано от Assshley
all day... all night... what the fuck?!
Абе и аз искам Хамър,ама не всичко в тоя живот става![]()
Брях,брях
Бате,и аз искамПървоначално написано от valdesbg
![]()
ПП отсега си го заплювам това като коледен подарък ПЪК![]()
и аз искам ама пацааааа .. шанс![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Разбирам те напълно. И аз искам еднорог ама няма. Светът е ужасенПървоначално написано от lillytheone
![]()
еех.. пиши писмо на Дядо Коледа! Току виж ти е метнал сексапилно момче под елхата..![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ivcheto0o
Напротив съществува.