- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам някой да се влюби в мен!
аз също, ама немаПървоначално написано от lillytheone
![]()
май не ми е времето още за такива сложни работи... по-добре да се радвам на живота си и да не се отнасям прекалено сериозно с такива неща... направи и ти същото... забавлявай се, бъди непукист, не се влюбвай, защото разлюбването е много тежко... и някой ден принцът ще дойде... когато му дойде времето ; )
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Първоначално написано от Hilary_
BrainPants
![]()
-Пух-Каза Прасчо.
-Да-отговори Пух.
-Нищо, просто исках да бъда
сигурен, че те има (:
I'm a
Еми и аз искамискам и аз да си харесам някого...да почувствам нещо...иска ми се да си разнообразя скучния и монотонен живот по някакъв начин. Тъпо е да ходиш на даскало, да се прибираш, да гледаш тв и да седиш на компютъра и от време на време да излизаш по магазините на разходка...Тъпо ее но не всички можем да сме отворени...да се запознаваме с нови хора постояно и т.н. Разбирам те, но пък нзн може би сега не ни е времето...може би просто трябва да пренебрегнем това, което искаме и да си живеем живота, пък каквото стране...[/code]
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Дами не се блъскайте. Решението на проблемите Ви е намерено. Само срещу снимка пратена на ЛС до моя милост получавате уникалния шанс да се оттървете от Вашия проблем
Не се бавете, офертите са ограничени![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Aз пък искам аз да се влюбя в някого ...![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
и аз исакм,ама нЕма![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
за пари ли ааааааааааааааааа
за много лиииии
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Успех !
+1Първоначално написано от lipstik
![]()
Първоначално написано от lipstik
ДА всичко искаме да обичаме и да бъдем обичани..
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Еми, че в крайна сметка всеки за това се бори в живота си...Първоначално написано от peteto_love
![]()
щракни с пръсти
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Искам собствен ОСТРОВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВ ВВВВВВВВВВВ![]()
Първоначално написано от PurpleDream
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз искам много работи ама кои ма пита ..![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от gabi_94
е ти пък прекаляваш с желаниятаПървоначално написано от roshlichka
![]()
![]()
мило това е банка дскПървоначално написано от soul1199
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз искам ☆
...пробвай ти да дадеш на някого всичко гореспоменато, може да ти се върне в двоен размер =)
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
Е ако си от Варна и ме радваш, мечтите могат да се случатДобре, че не си описала от какъв-изглеждащ човек искаш да бъдеш обичана
то за тая работа си има сайтове за запознанства ама там само + и др глупости. Абе я дай снимков матриял пък ще видим![]()
Първоначално написано от lillytheone
и ти ли.тва е поне 20тата такава тема.
hating you makes me all warm inside : )