Здравейте.Всичко започна като казах на даденото момиче,че е много красива.Това цялото нещо прерасна в много добро приятелство и лека по лека започнах много да я харесвам.Нали постояно сме един около друг,нали даже понякога ме прегръща и целува по бузата,даже понякога сяда в мен.Но ето,че един път ми каза,че до сега не си е харесвала момчета на моята възраст (това според мен е много индивидулано) - викам ок,но ми каза да не я отбягвам (това рядко се случва,обикновенно жените започват да те отбягват).И ето аз не я отбягнах.Останахме си приятели.Ето сега на студентския празник докато пътувахме в колата тя си лягаше в мен (смисал спеше),разбира се на мен ми беше супер приятно.После биахме в една стая - нищо не сме правили (просто не посмях да я целуна - не знаех как ще реагира - не стига,че ми се е доверила да сме в една стая).Тогава ми беше доста гадно , защото вече започнах много да я харесвам.Малко се поскарахме тия дни и не си говорихме един ден и според мойте и нейните думи много си липсвахме и че не трябва да се караме.Знае,че я харесвам,но въпреки всичко за сега не ме отгягва за което съм и страшно благодарен.Приятеслтовто за сега ми стига (пак ми каза,че иска да сме приятели).Само не разбирам имам ли някакви шансове с нея - нали след време - много искам,защото тя е прекрасно момиче-прекарваме си добре заедно.Разбираме се.Много ми е приятно така като сме си заедно, като ме прегърне (усещането е незаменимо).Явно много съм влюбен.Искам да разбера вашето мнение.Много ще съм ви благодарен.Въпреки каквото е казала - явно все пак не съм и безразличен (според мен).