.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Сгреших ли ?!

Ходих с едно момче 4 месеца. Много ме обичаше, както и аз него. Бяхме много щасгливи.
    Виждахме се един път в седмицата, защото живеем на доста разстояние.
    Пишех си в скайп с един приятел и той ми се разсърди.. / не му давах основание да се сърди/ И така той ме караше да се скарам с този мой приятел, но не мислех, че той трябва да ми казва какво да правя и така се скарахме.Бяхме си гаджета, но просто 2 дни не общувахме.
    Разказаха ми, че докато сме били скарани той бил прегръщал някакво момиче, което преди харесвал.Когато го питах, той каза " Да, какво толкова". Ядосах се и скъсах с него, после се събрахме / а преди да се съберем той се обадил на въпросното момиче, да я пита дали да се събирим/ и доста време ходихме, но просто тръпката я нямаше. Всеки ден за глупости ми се сърдеше, спряхме да излизаме. И така обичах го, но предположих, че вече не ме обича. Когато скъсах с него, той ми каза " еми к`во да направя". Сега седмица по-късно виждам в импулс на някакво момиче от неговия квартал, снимки как се целуват...
    Незнам защо ми пука, нали именно аз сложих край.
    Но сега слушам песни, които сме слушаме заедно и не спирам да плача.

Правилно ли постъпих и какво да правя сега ?!
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Правилно си постъпила , ако той те е обичал и е държал на теб няма да търчи при другите ... не съжалявай .. може да си сама но по-хубаво ли е да си с човек който не му пука за теб , мисля че не ... няма смисъл да пачеш , все още има момчета които биха те оценили и обичали такава каквато си ... това е Успех и недей да плачеш
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Абсолютно на място си постъпила.

Град
    на Звездата =)
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Правилно си постъпила , ако той те е обичал и е държал на теб няма да търчи при другите ... не съжалявай .. може да си сама но по-хубаво ли е да си с човек който не му пука за теб , мисля че не ... няма смисъл да пачеш , все още има момчета които биха те оценили и обичали такава каквато си ... това е Успех и недей да плачеш
    +
    BrainPants

-Пух-Каза Прасчо.
    -Да-отговори Пух.
    -Нищо, просто исках да бъда
    сигурен, че те има (:

I'm a

Недей да съжаляваш за постъпките си. Продължавай напред. Сигурна съм, че ще срещнеш някой, който те заслужава и те харесва такава каквато си. Имаш толкова много време пред себе си. Не се заробвай още от сега с депресий. Радвай се на живота, а любовта ще почука на вратата ти точно, когато най-малко очакваш. (:
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

++

Град
    Сливен
    Добре си постъпилa,до колкото е възможно

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    И аз мисля, че си постъпила правилно.

Само едно не можах да разбера. Казваш, че след като сте се събрали, тръпката вече я е нямало. Но сега не спираш да плачеш за него...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Той ако те обичаше, нямаше да бърза да тича след други. Добре си постъпила. Продължавай напред, и не съжалявай за нищо!
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Постъпила си както трябва... Защото според мен, той ако те е обичал и е държал на теб, няма да се прегръща с някво друго момиче при положение че е с теб... искал е да те накара да ревнуваш според мен. Нормално е да ти е кофти като гледаш тея снимки, щот както ти написа сте били заедно много време. Но спокойно ще го забравиш !!!
    *..Само да ме видят че съм с тебе..ще говорят пак за нас какво ли не..но това не ме вълнува мене..Целувай ме..Целувай ме.. !!!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    каквото е било това е,не се измъчвай,няма смисъл,правилно си постъпила
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Постъпила си правилно,не трябва и да се съмняваш в това !
    По-добре сама, отколкото зле придружена...

Супер фен Аватара на montana6

Re: Сгреших ли ?!

Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Правилно ли постъпих и какво да правя сега ?!
    Правилно си постъпила. Продължаваш напред.

Фен Аватара на HristoGavrilov
    Град
    София
    Правилно си постъпила. Търсел е повод да се скара с теб и да скъсате, за това ти е казал да се скараш с приятела от скайп.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    +1

Нали нямаше да се оставиш да те тъпче и да те има за временна занимавка и губене на време ?! Постъпила си правилно, не съжалявай!
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си