.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Тема: Раздяла

Раздяла

След почти година заедно той скъса с мен. Каза че не ме обича вече.Проблема е ,че аз съм лудо влюбена в него. За мен той е перфектен.Невероятен.Мисля ,че той е момчето за мен. Толкова много го обичам и ми липсва. Това време с него беше прекрасно. Не знам как да го превъзмогна виждам го всеки ден. Понякога пиша разкази. Плакането ми помагаше , но вече и сълзи не ми останаха, а така ме боли. Когато ми е тъжно не знам какво да правя. Как да запълня тази празнина която той ми остави? ;(((

Град
    Paradise
    Звучи тъпо, но намери си хоби. Нещо, което ти е наистина интересно. Което обожаваш да правиш. Нещо, което да отклонява мисълта ти от момчето.
    Излизай с приятели и гледай да се отпуснеш и да не мислиш. С времето ще започнеш да забравяш.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Излизай повече с приятели
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Излизай повече с приятели
    +1

Вкарай някаква новост в живота ти, която ще ти отвлече вниманието от това момче.
    Например:
    - хоби
    - нова приятелка
    - или просто налягай над учебниците и няма да имаш време да мислиш за момчета

Колкото до това как се чувстваш. - Добре те разбирам. ;xx
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Искам да си намеря хоби обаче не ми хрумва нищо . Предложете нещо

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Самоубий се. Как ще живееш без него...
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Sirius, мълчи, че да не вземе да го направи..
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Естествен подбор му се вика.
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Като се разделих с миналия ми приятел ми беше супер тежко...

1. Смених си прическата
    2. Записах се на танци през лятото.
    3. Намерих си нови приятели - за да не го виждам /и не съжалявам/
    4. Излизах повече.
    Трагедията е пълна...

Мега фен Аватара на xoxi
    Намери си друго момче.
    И спря да се върти за миг земята..

Опитах с друго момче,но само при мисълта ,че не ме докосва той, а някой друг полудявам.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    излизаи с приятели,спортуваи,4ети книги,залягаи над у4ебниците и след време може да с епо4уства6 по -добре

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от BibiKome
    Опитах с друго момче,но само при мисълта ,че не ме докосва той, а някой друг полудявам.
    Никой не е казал, че ще стане с първия, който видиш. Дай си време..
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Вкарай някаква новост в живота ти, която ще ти отвлече вниманието от това момче.
    Например:
    - хоби
    - нова приятелка
    - или просто налягай над учебниците и няма да имаш време да мислиш за момчета

Колкото до това как се чувстваш. - Добре те разбирам. ;xx
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Просто излизай с приятели сега когато идват празници,пускай си успокояваща музика.Сорру,но за друго сега не се сещам.Дано тази тъга ти мине по скоро.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    От опит знам, че когато раздялата е тежка и сте били много време заедно.. не е лесно и в началото каквото и да правиш, както и да се разнообразяваш пак ще мислиш за него, но с времето нещата затихват Дай си време не насилвай нещата и не се хвърляй на първия срещнат, няма смисъл. Както казаха по-нагоре намери си хоби, прави забавни неща, излизай с компании, гледай да не оставаш сама

Супер фен
    Излизай повече.Гледйа постоянно да си сред хора и да имаш какво да правиш.Не оставяй мислитети да се насочват към него.Измисли нещо,което те развеселява и като усетиш,че ти става гадно веднага почвай да мислиш за това нещо и ще ти се оправя настроението.Сега идва и ваканцията ... ще има много купони,още повече свободно време за приятелите ти .. направи нещата,които не си можела докато си била с него или просто си отлагала все.Знам как се чувстваш.В подобна ситоация бях и аз,но открих решението за мен и сега съм много по-добре.Дори не се сещам за него.Успех и горе главата!С едно момче света не свършва.Ще срещнеш още много
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    out with friends те поне винаги те обичат
    If I played you like a toy?

Аз го виждам всеки ден и като го гледам просто не мога да го превъзмогна той е перфектното момче за мен. Постоянно ми се плаче.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Трябва да имаш куража да го забравиш.
    В такъв всмисал изобщо ежедневието ти ( 24/7) въобще да не включва него дори и само с мисли .
    -намери хоби
    -излизай повече
    -запознай се с нови хора (дори от другия пол да са още по добре,туко виж си заместила сегашните мисли с тези за друг)
    -щом връзката ви е прикючила ,значи така е трябвало ,дай си ново начало .^^
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Аз просто нямам воля. Една част от мен не иска да го забравя ,защото е всичко за мен. Мисля ,че няма да намеря по-подходящ от него за мен. Опитах ,излязох с едно момче и той ме целуна по бузата и тогава разбрах, че не искам друг , че искам само него. ;(

Разбирам те. И аз съм така горе долу и това с хобито и др неща не помагат. Май наистина само времето може да лекува. Единственият начин е да стискаш зъби на болката, да не го виждаш. На колко год. си? Може би ти трябва професионална помощ - психолог. Тия неща дето тук предлагат съм ги правила и не помагат. Само не съм си хващала друг, понеже и аз като теб не искам др да ме има. Не знам какво да ти кажа. Аз съм така от половин год. и не ми е минало. Ама недей се отчайва де. При теб може да е по-добре. Не всички са загубени като мен Ама така както си описваш състоянието, знам за какво говориш. Според мен е добре да кажеш на родителите си и да се срещнеш с психолог - в училището ако има например или др. Не виждам др изход от положението. Естествено изключваме самоубийството. Това е най-голямата глупост, която може да се направи. За мен има два начина - оставяш се на времето да затече и да отмива полека болката ти или моментално се срещни с психолог.

Не съжелявай за хората от твоето минало, има причина да не са в твоето бъдеще!

На 15 съм (някои може да мислят, че съм малка , но така се чувствам). Относно психолога не мисля ,че е много редно да ходя. Особено в у-щето. Надявам се да мине с времето , но сега много ме боли и на моменти не издържам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си