- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздяла
напълно подкрепям това мнениеПървоначално написано от viqnkababyy
![]()
Радвам се, че не ти трябва психолог, но помислих, че положението е мн сериозно. Всъщност радвам се, че не еПървоначално написано от BibiKome
Ще се оправи. Не си сама. Знай, че някъде има и някой друг в същото положение, със същата болка. You are not alone.
Има една такава песничка, както и да е. Не се отчайвай.
И да, малка си, за да имаш такива големи проблеми
Радвай се повече на тийнейджърските си години. Тези чувства и емоции идват и от възрастта донякъде.
![]()
ИЗбягвай да оставаш сама. Тоест излизай по-често с приятели, запознавай се с нови хора, най-вече с нови момчета. Сред тях може да срещнеш някой, който да ти грабне вниманието. Намери си също някакво странично занимание, нещо което ти харесва да правиш. Запълвай си времето, за да не мислиш толкова за него. Не се отдавай на сълзи и отчаяние. Просто продължи напред. Отначало ще е трудно, но ще намериш човека за теб.Първоначално написано от BibiKome
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Със сигурност сълзите и мислите за него не ти помагат.. Излизай с приятели, намери си хоби, запълвай времето си.. Избягвай всичко което може да ти напомни за него.. : )) Успех !
трябва ти време, за всеки е различно . за мен беше 1 година и просто спря да ми пука![]()
kypo, успокои ме донякъде. Значи ми трябва още половин година и ще се оправя.Първоначално написано от kypo
![]()
![]()
Благодаря на всички за мнението и подкрепата. Обаче просто мисля че никога няма да мога да го забравя. Всеки един миг с него е просто незабравим. Той не ми излиза от главата.
И какво като те е е оставил?Голяма работа!Огледай се!
И какво да видя като се огледам?!?! Виждам го във всичко, навсякъде, всеки ден.
еми с времето ще го забравиш.просто ще дойде 1 момент в който ще ти писне да ревеш за него и да си все тъжна.ще се появи някой,който пак ще те накара да се усмихваш.до тогава просто се разсейвай с нещо-у4ене,спорт,хоби...
I can't stop myself from loving you <3
Недей се измъчва. Събери сили и продължи.Първоначално написано от BibiKome
![]()
Ако изобщо имаш приятели ... иначе защо ще си изливаш душата в онлайн форум ...Първоначално написано от BlindedAngel
Код:Намери си приятели
Да имам си приятели. Изливам си душата тук , защото така съм решила.Първоначално написано от Python5
Форумът е затова, да пишем тук, да споделяме и да търсим съвети. Понякога да споделиш с непознат е по-лесно, отколкото с приятел.
За това писах тук. Няма да мога да го преживея. По-силно е от мен. Вече не сме заедно от 2 месеца и той толкова ми липсва. Не искам да продължа без него. Не мога да се науча. Времето с него беше невероятно. Той е като дрога за мен. Имам нужда от него. Мразя се ,защото не можах да го задържа. Не можах да го спра. Имам нужда само от него. ИСКАМ ГОО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BibiKome, разбирам те. Тежко ти е много. Няма ли начин пак да сте заедно?
Преодолей го .. явно щом не са се получили нещата не е за теб .. не се връщай и оставай на стари спомени няма да си помогнеш ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Е, разбирам, че ти е тежко и че в момента си депресирана, ама не говори глупости като "мразя се, защото не можах да го спра". Не е изпитвал същото към теб, както ти към него, не те е искал повече, не сте били един за друг, каквото и да направиш рано или късно той е щял да те зареже. И ако си мислиш, че цял живот ще страдаш и няма да си намериш друг, грешиш, ама МНОГО. След един-два месеца ще си говорим. ;]Първоначално написано от BibiKome
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Мнение противоположно с другите...Не се разсейвай чак толкова.Само отлагаш във времето.Например вечер като заспиваш,пак ще си мислиш.Аз бих те посъветвала да си се депресираш на воля,да видиш колко по-бързо ще ти мине.Не се прави на по-силна от колкото си.Всяка раздяла боли.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Мисля че няма начин пак да сме заедно. Той не говори с мен. Гледа ме много пренебрежително и от това много ме боли.
И това съм го изпитала и аз. Ами гледат пренебрежително понеже ние се държим като отрепки...Първоначално написано от BibiKome
В нас си е грешката. Опитай се да се държиш безчувствено и виж каква ще е неговата реакция. Аз не съм го пробвала това, понеже при мен вече няма смисъл, той е с друга и се обичат. Но пробвай тая техника, да видим какво ще стане. А пробвала ли си другите начини - чат, поща, тел? Сигурно да, но питам все пак. Ако пробваш всичко и нищо не стане, значи наистина няма как да сте заедно. Аз съм правила какви ли не глупости, за да привлека внимание, и то по мн пъти. Ама ти недей гледа от мен, че и ти ще станеш за смях
![]()
Доста се унизавах. Писах му. Молих му се да ми даде 2ри шанс, но той само гледа да ме нарани. Прави ми напук и се опитва да ме дразни.
Вземи си куче :PПървоначално написано от BibiKome
Нашите не ми дават да си взема куче.
Хора не мога да издържам вече. Не мога да го гледам такъв безразличен. До преди няколко седмици му бях всичко, а сега се държи все едно не съществувам. Искам си го обратно. Моето момчее![]()