.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Тема: Раздяла

Град
    |На 3еМяТ@|
    Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Вкарай някаква новост в живота ти, която ще ти отвлече вниманието от това момче.
    Например:
    - хоби
    - нова приятелка
    - или просто налягай над учебниците и няма да имаш време да мислиш за момчета

Колкото до това как се чувстваш. - Добре те разбирам. ;xx
    напълно подкрепям това мнение

Цитирай Първоначално написано от BibiKome
    На 15 съм (някои може да мислят, че съм малка , но така се чувствам). Относно психолога не мисля ,че е много редно да ходя. Особено в у-щето. Надявам се да мине с времето , но сега много ме боли и на моменти не издържам.
    Радвам се, че не ти трябва психолог, но помислих, че положението е мн сериозно. Всъщност радвам се, че не е Ще се оправи. Не си сама. Знай, че някъде има и някой друг в същото положение, със същата болка. You are not alone. Има една такава песничка, както и да е. Не се отчайвай. И да, малка си, за да имаш такива големи проблеми Радвай се повече на тийнейджърските си години. Тези чувства и емоции идват и от възрастта донякъде.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Re: Раздяла

След почти година заедно той скъса с мен. Каза че не ме обича вече.Проблема е ,че аз съм лудо влюбена в него. За мен той е перфектен.Невероятен.Мисля ,че той е момчето за мен. Толкова много го обичам и ми липсва. Това време с него беше прекрасно. Не знам как да го превъзмогна виждам го всеки ден. Понякога пиша разкази. Плакането ми помагаше , но вече и сълзи не ми останаха, а така ме боли. Когато ми е тъжно не знам какво да правя. Как да запълня тази празнина която той ми остави? ;(((
    ИЗбягвай да оставаш сама. Тоест излизай по-често с приятели, запознавай се с нови хора, най-вече с нови момчета. Сред тях може да срещнеш някой, който да ти грабне вниманието. Намери си също някакво странично занимание, нещо което ти харесва да правиш. Запълвай си времето, за да не мислиш толкова за него. Не се отдавай на сълзи и отчаяние. Просто продължи напред. Отначало ще е трудно, но ще намериш човека за теб.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Със сигурност сълзите и мислите за него не ти помагат.. Излизай с приятели, намери си хоби, запълвай времето си.. Избягвай всичко което може да ти напомни за него.. : )) Успех !

Град
    бълХаристан
    трябва ти време, за всеки е различно . за мен беше 1 година и просто спря да ми пука

Цитирай Първоначално написано от kypo
    трябва ти време, за всеки е различно . за мен беше 1 година и просто спря да ми пука
    kypo, успокои ме донякъде. Значи ми трябва още половин година и ще се оправя.

Благодаря на всички за мнението и подкрепата. Обаче просто мисля че никога няма да мога да го забравя. Всеки един миг с него е просто незабравим. Той не ми излиза от главата.

И какво като те е е оставил?Голяма работа!Огледай се!

И какво да видя като се огледам?!?! Виждам го във всичко, навсякъде, всеки ден.

еми с времето ще го забравиш.просто ще дойде 1 момент в който ще ти писне да ревеш за него и да си все тъжна.ще се появи някой,който пак ще те накара да се усмихваш.до тогава просто се разсейвай с нещо-у4ене,спорт,хоби...
    I can't stop myself from loving you <3

И какво да видя като се огледам?!?! Виждам го във всичко, навсякъде, всеки ден.
    Недей се измъчва. Събери сили и продължи.

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Излизай повече с приятели
    Ако изобщо имаш приятели ... иначе защо ще си изливаш душата в онлайн форум ...

Код:
    Намери си приятели

Цитирай Първоначално написано от Python5
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Излизай повече с приятели
    Ако изобщо имаш приятели ... иначе защо ще си изливаш душата в онлайн форум ...

Код:
    Намери си приятели
    Да имам си приятели. Изливам си душата тук , защото така съм решила.

Форумът е затова, да пишем тук, да споделяме и да търсим съвети. Понякога да споделиш с непознат е по-лесно, отколкото с приятел.

За това писах тук. Няма да мога да го преживея. По-силно е от мен. Вече не сме заедно от 2 месеца и той толкова ми липсва. Не искам да продължа без него. Не мога да се науча. Времето с него беше невероятно. Той е като дрога за мен. Имам нужда от него. Мразя се ,защото не можах да го задържа. Не можах да го спра. Имам нужда само от него. ИСКАМ ГОО

BibiKome, разбирам те. Тежко ти е много. Няма ли начин пак да сте заедно?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Преодолей го .. явно щом не са се получили нещата не е за теб .. не се връщай и оставай на стари спомени няма да си помогнеш ..

Град
    in the reality : )
    ... Мразя се ,защото не можах да го задържа. Не можах да го спра...
    Е, разбирам, че ти е тежко и че в момента си депресирана, ама не говори глупости като "мразя се, защото не можах да го спра". Не е изпитвал същото към теб, както ти към него, не те е искал повече, не сте били един за друг, каквото и да направиш рано или късно той е щял да те зареже. И ако си мислиш, че цял живот ще страдаш и няма да си намериш друг, грешиш, ама МНОГО. След един-два месеца ще си говорим. ;]
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мнение противоположно с другите...Не се разсейвай чак толкова.Само отлагаш във времето.Например вечер като заспиваш,пак ще си мислиш.Аз бих те посъветвала да си се депресираш на воля,да видиш колко по-бързо ще ти мине.Не се прави на по-силна от колкото си.Всяка раздяла боли.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мисля че няма начин пак да сме заедно. Той не говори с мен. Гледа ме много пренебрежително и от това много ме боли.

Мисля че няма начин пак да сме заедно. Той не говори с мен. Гледа ме много пренебрежително и от това много ме боли.
    И това съм го изпитала и аз. Ами гледат пренебрежително понеже ние се държим като отрепки... В нас си е грешката. Опитай се да се държиш безчувствено и виж каква ще е неговата реакция. Аз не съм го пробвала това, понеже при мен вече няма смисъл, той е с друга и се обичат. Но пробвай тая техника, да видим какво ще стане. А пробвала ли си другите начини - чат, поща, тел? Сигурно да, но питам все пак. Ако пробваш всичко и нищо не стане, значи наистина няма как да сте заедно. Аз съм правила какви ли не глупости, за да привлека внимание, и то по мн пъти. Ама ти недей гледа от мен, че и ти ще станеш за смях

Доста се унизавах. Писах му. Молих му се да ми даде 2ри шанс, но той само гледа да ме нарани. Прави ми напук и се опитва да ме дразни.

Re: Раздяла

След почти година заедно той скъса с мен. Каза че не ме обича вече.Проблема е ,че аз съм лудо влюбена в него. За мен той е перфектен.Невероятен.Мисля ,че той е момчето за мен. Толкова много го обичам и ми липсва. Това време с него беше прекрасно. Не знам как да го превъзмогна виждам го всеки ден. Понякога пиша разкази. Плакането ми помагаше , но вече и сълзи не ми останаха, а така ме боли. Когато ми е тъжно не знам какво да правя. Как да запълня тази празнина която той ми остави? ;(((
    Вземи си куче :P

Нашите не ми дават да си взема куче.

Хора не мога да издържам вече. Не мога да го гледам такъв безразличен. До преди няколко седмици му бях всичко, а сега се държи все едно не съществувам. Искам си го обратно. Моето момчее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си