.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Влюбен в съученичка..

Здравейте, вече съм 12ти клас и все повече и повече започвам да харесвам едно момиче от нашия клас. Просто сега я опознах по-добре. Но не знам след толкова време как мога да изляза от категорията приятел.. Скоро идва бал и всичко ще свърши, не искам да си изпускам шанса, защото тя е просто перфектна за мен, жалко, че толкова късно го осъзнавам. Но не знам как да й покажа, че изпитвам нещо към нея. Дори да я поканя някъде да излезем няма да го възприеме както трябва.. Дайте съвет :/

ти пък пробвай. Ако и тя те харесва, значи няма да ти откаже и ще го разбере много добре. Ако не те харесва, както и да й го кажеш, все няма да стане. Така че пробвай.

Скайп - dark_elf2

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    покани я на бала излезте някъде на кафе,разходка, направи и намеци и от неините реакции 6те разбере6 има6 ли 6анс

Не е казано,че още първото излизане трябва да го възприема по-различно от приятелско.Кани я по-често и тя би трябвало да се досети,че има нещо по-така.Намеквай й,това-онова и то вече ще си проличи дали те харесва или не.

Град
    София
    Според мен спри да се държиш като приятел чисто и просто. Надявам се , че правиш разлика. Можеш да започнеш да флиртуваш малко , за да видиш как ще реагира и да имаш по-ясна представа за ситуацията . Сексуалните бъзици не са забранени все пак Винаги изглеждай добре и ползвай готин парфюм да й събудиш сетивата И един секси поглед никога не е излишен

Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    ти пък пробвай. Ако и тя те харесва, значи няма да ти откаже и ще го разбере много добре. Ако не те харесва, както и да й го кажеш, все няма да стане. Така че пробвай.
    Така де, но не ми се ще така да стават нещата, с това директно изливане на чувствата е голяма вероятността да получа напълно отрязване и после да ме е срам да я погледна. По принцип предпочитам чрез действията ми да разбере какво чувствам, защото както ме е имала за приятел и изведнъж и трупна това ще се чуди как да реагира.

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    покани я на бала излезте някъде на кафе,разходка, направи и намеци и от неините реакции 6те разбере6 има6 ли 6анс
    axa

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    УАУ балът.

най-жалкото събитие евър.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    София
    Не мисля , че е добра идея . После ще си загубеняка , ако не ти отвърне и ще те гледа винаги със съчувствие и съжаление , което е неприятно. Stay cool и играй малко по-уверено

Цитирай Първоначално написано от adenka
    Не мисля , че е добра идея . После ще си загубеняка , ако не ти отвърне и ще те гледа винаги със съчувствие и съжаление , което е неприятно. Stay cool и играй малко по уверено
    Да, точно това не искам да стане, за това ще действам по-предпазливо. Мисля да я питам да излезем на някъде и да видим какво ще стане..

Град
    София
    Все пак не бъди прекалено предпазлив , защото пак ще си останеш в графата приятел : ) Бъзикай я , закачай я там нещо , за да ви се получат работите виж първото ми мнение иииии в крайна сметка каквото ти е на сърце , това ще да е . Няма правила в тея неща .

Точно,защото може това да е и последния ти шанс играй смело.В случая можеш да спечелиш много повече,от колкото да загубиш..бъди смел
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    покани я на бала
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си