- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен в съученичка..
Здравейте, вече съм 12ти клас и все повече и повече започвам да харесвам едно момиче от нашия клас. Просто сега я опознах по-добре. Но не знам след толкова време как мога да изляза от категорията приятел.. Скоро идва бал и всичко ще свърши, не искам да си изпускам шанса, защото тя е просто перфектна за мен, жалко, че толкова късно го осъзнавам. Но не знам как да й покажа, че изпитвам нещо към нея. Дори да я поканя някъде да излезем няма да го възприеме както трябва.. Дайте съвет :/
покани я на балаизлезте някъде на кафе,разходка, направи и намеци и от неините реакции 6те разбере6 има6 ли 6анс
![]()
Според мен спри да се държиш като приятел чисто и просто. Надявам се , че правиш разлика. Можеш да започнеш да флиртуваш малко , за да видиш как ще реагира и да имаш по-ясна представа за ситуацията . Сексуалните бъзици не са забранени все пакВинаги изглеждай добре и ползвай готин парфюм да й събудиш сетивата
И един секси поглед никога не е излишен
![]()
![]()
Така де, но не ми се ще така да стават нещата, с това директно изливане на чувствата е голяма вероятността да получа напълно отрязване и после да ме е срам да я погледна. По принцип предпочитам чрез действията ми да разбере какво чувствам, защото както ме е имала за приятел и изведнъж и трупна това ще се чуди как да реагира.Първоначално написано от ToniStoraro
УАУ балът.
най-жалкото събитие евър.
Не мисля , че е добра идея . После ще си загубеняка , ако не ти отвърне и ще те гледа винаги със съчувствие и съжаление , което е неприятно. Stay cool и играй малко по-увереноПървоначално написано от ToniStoraro
![]()
Да, точно това не искам да стане, за това ще действам по-предпазливо. Мисля да я питам да излезем на някъде и да видим какво ще стане..Първоначално написано от adenka
Все пак не бъди прекалено предпазлив , защото пак ще си останеш в графата приятел : ) Бъзикай я , закачай я там нещо , за да ви се получат работитевиж първото ми мнение иииии в крайна сметка каквото ти е на сърце , това ще да е . Няма правила в тея неща .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Точно,защото може това да е и последния ти шанс играй смело.В случая можеш да спечелиш много повече,от колкото да загубиш..бъди смел![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
покани я на бала![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!