.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Къдрене с ролки

Някой може ли да ми обясни как стаав онова къдрене с меките ролки, май папилоти им се казваше?
    Ако можете да намерите и клипче, ще съм ви много благодарна. Гледах в youtube, но не намерих за тези ролки, а и не знам на английски как им се вика.
    Та... колко време трябва да седя с тях, на каква коса е по-добре да се правят и има ли ефект ако са на суха, колко големи кичури се навиват на тях, дао слагам ли нещо преди или след това(лак пяна...).

За тези ролки имам предвид.

Мега фен Аватара на vagarious
    Ами просто си навиваш косата и завърташ така, че да е стабилно захваната.Може да спиш с тях, но са адски неудобни и ако ти е по-къса косата, на сутринта ще си като пуделче. Мм на леко влажна е хубаво да ги сложиш, дебелината на кичура си избери ти какъв да е - зависи как искаш да ти е къдрава, ако ако косата ти трудно се поддава на обработка-тогава сложи пяна колкото орех на цялата коса.Та, мисля, че е това.
    Big or small, lies are lies!

Голям фен
    Аз имам такива ... взимаш един кичур коса ( не много дебел ) ... слагаш пяна и поставчш кичура над ролката ... после навиваш ролката навътре към главата ... когато стигнеш до корена завиваш така ролката, че да се стегне добре ... махаш след 20 мин и си готова ... не ти трябва да стоиш повече време от това ... не е нужно да се тормозиш да спиш с тях ... надявам се да съм ти обяснила добре ... ако имаш въпроси питай ... успех

Мерси и на двете.
    А darka1, ти на каква коса ги правиш?
    И колко време се задържа резултатът от къдренето.

Имаш ли снимка как изглеждат къдриците?

Голям фен Аватара на GerYy
    О боже...за 20 мин нищо няма да постигнеш...Така... трябва да стоиш поне 5-6 часа ако искаш да издържи прическата ти 2 часа. Поне при мен е така...косата ми е чуплива...Хайде успех с навиването

за 20 минути НЯМА да стане
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Голям фен
    Правя ги на суха коса и слагам пяна на всеки кичур ... после ако сложиш лак ще държи около 3 - 4 часа ... иии GerYy това че при теб не се получава не значи, че не става

Голям фен
    При мен ставаааа и то много много добре

А колко горе-долу е ефектът с тези ролки?
    И къдренето с ролки или начупването с пяна е по-издръжливо?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    аз ще те посъветвам да го направиш на суха коса и да стоиш поне 3-4 часа.. без никакви препарати по косата си... чак като ги махнеш малко фиксация с лак.косата става мн жива..

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мх, мерси. А колко време ще издържи?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    зависи от косата ти и времето..

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си