- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какво си е дръпнала косата?
На ей тази снимка момичето с какво си е дръпнало така назад косата... не ми изглежда като диадема, а много ми харесва как стои.
![]()
Да, не е диадема. То се вижда, че отдолу има нещо черно. Ох, много ми харесва. Ако някой знае какво е или поне с какво може да стане такъв ефект, да ми каже, моля.
С фибички / шнолки , бе хора...![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Първоначално написано от VilleBaby
Брях,брях
мм не мисля...Първоначално написано от VilleBaby
![]()
на мен ми изглежда на рибекос. ..
Това са онези черните малки клиперчета (bobby pins на английски) и аз така си правя косата
Според мен е с фиби, подобни на малки гребенчета.. нещо такова..
*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.
според мен е сплетена :P
Просто аз
Първоначално написано от DevilWish
аз като я загледам по-добре и ми се вижда някакъва такава диадема.
или някакви фиби ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не ми изглежда като диадема (въпреки, че косата й е черна и не се вижда много много), защото отгоре косата не е защипана, според мен са такива като декоративни гребенчета.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
С диадема е, но просто отгоре е захванала бретона с фиба и се прикрива диадемата лол![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Според мене пък знаете ли какво е...
Мисля, че просто си е топирала косата назад, след това с лак си е фиксирала косата, за да стои така опъната назад. Не знам, може и да греша, но пък може и това да е начина.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
божееее никой ли не е виждал такова нещо ... продават се в магазините за козметика , шнолки и такива глупости .. тва е вид диадема но е цяла кръгла и назад е като шишчета праена е от пласмаса и се закопчава за да образува кръг и я слагаш ... да не го обясних както трябва ама карай
OnLy God CaN Judge Me !
На мен ми изглежда, че е сплетена отстрани и е хваната с фибички отгоре![]()
Трагедията е пълна...
или черната диадемка или е мрежичка![]()
диадемка, фуркети или от тези мъничките, които са като гребенчета
нищо чудно и да е сплетена
наистина стои хубаво, харесва ми![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Здравейте всички, аз съм Белинда и съм притежателката на снимката която коментирате. И не, не съм се правила с диадема, а с фуркети както каза RoseDawn. Косата ми е изправена и бретона ми е хванат от дясната страна, просто на снимката главата ми е наклонена и косата ми е малко тъмна и се вижда много странно. Също така съм и топирана ;p. Е ако имате някакви въпроси с радост ще ви отговоря
.
beautiful dirty rich ..
Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
Humans need fantasy to be human.