Цитирай Първоначално написано от didivid
Цитирай Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
Вече съм 8ми клас и имам нов клас. Има горе долу 2 групи, обаче аз не мога да се приобщя към нито една. С никой не съм в лоши отношения, обаче само с отделни хора общувам повече. И когато отида при по- голямата част от момичетата [тва е едната групичка] и ми е някфо тъпо. Не знам кво да кажа просто. С другата групичка по- става, ама пак нещо липсва. Иии си говоря само с отделни хора и е някво разпръснато, нямам си '' най- добра приятелка '' както преди, с която да сме заедно навсякъде и т.н. Не знам защо стана така ... обаче ми писна от това положение, все едно не съм си на мястото! Понякога се чувствам изолирана и ми става адски тъпо
Ооо, аз съм в същото положение. Не знам как да ти помогна... Само дето аз съм 10ти клас и вече направо... Нз.. утешавам се, че след 2 години ще завърша и "Довиждане!" на тъпия клас...
Абсолютно същото положение е и при мен.Само че всички се сещат за мен,когато трябва да препишат по нещо.Седя сама на чин.Чувствам се доста игнорирана от много хора.Не си намерих приятелка.Пробвах,но те всички се оказаха от един дол дренки - поредните подли използвачки.Като изкарам 6 и те ми викат "Ма то много ясно,това си ти" а като случайно получа някакава по-ниска оценка и дори тези,които уж и сега ми се броят за приятелки ми казват с някакъв гаден кифленски тон "Хаха,имам повече от теб,да те е яд..." Сякаш особено ми пука,нали най-накрая аз винаги съм с най високи оценки от всички...9 клас съм в "елитна" гимназия.Сигурно и в автото бих намерила по-разбрани хора от тези.Ама карай,свършена работа,след 12-ти клас чао и толкова.
Намери си занимание и хич да не ти пука.Аз дори не им обръщам внимаие вече.Писна ми да бягам като кученце зад тях.Пълен игнор.