.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Цъфти мръсницата!

Обичам си косата. Много. Правя и невъзможното, за да е мекичка, блестяща и изящна, махам й връхчетата, оформям я, тя се поддава на дресировка и се спогаждаме добре, докато... Докато не минат ТОЧНО 2 месеца от последното подстригване и малката гадина започва да цъфти. Косата ми е гъста и никой не забелязва, обаче АЗ забелязвам и това ми съкращава живота. Защо, мамка й, не е като другите коси? Да си стои мирно, да си расте, като с това и не цъфти. Искам да я пусна по-дълга, а с това подстригване на всеки 2, 2 и половина месеца поддържам една и съща дължина години наред. Не ми ха-рес-ва така! Доскоро почти всеки ден(или през ден) ползвах сешоар, за да я оформям, но с това ползвах и маска за коса, балсам, един продукт за по-лесно разресване и предпазване...
    Искам някой да ми се препоръча продукт за предпазване на косата и цъфтеж, който обаче е използван лично и се е видял поне мъъничък резултат.

Еми то си е нормално да ти цъфти косата на 2 месеца.

Ама допреди половин година не цъфтеше.

Значи е от многото използване на сешоара.Предполагам и преса ползваш.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Заглавието ме уби

По темата: Нормално е да цъфти на 2 месеца Обаче много любов към косата ти лъха от поста
    Трагедията е пълна...

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Отиди и попитай в някой фризиорски салон. Там ще ти препоръчат нещо професионално което би трябвало да ти помогне до някъква степен.
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Значи е от многото използване на сешоара.Предполагам и преса ползваш.
    Не ползвам.
    Ани, нямам желание. Все се мъчат да ме убеждават как дадения продукт за 30 и повече лева щял да ми помогне, а дори аз знам, че това е невъзможно да се случи с масова козметика(защото те буквално ми предлагат продукти на разни марки, които, колкото и невежа да съм в тази област, осъзнавам, че това и от супермаркета мога да си го купя). Бизнес, няма какво да се прави. Всеки гледа да си сгъне някой лев повече.

Като ти цъфти косата(защото и аз го имам този проблем)недей да ходиш постоянно на фризьор,ами си режи само нацъфтелите връхчета сама.Фризьорите доста ненацъфяла коса подстригват.

aми може да ползваш нещо супер худратиращо САМО на краищата - примерно маслата/зехтин и т.н. хидратират и предпазват от високата температура, абе с 3 думи - маслата са върха

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Може да пробваш с маслата на Икаров,аз редовно се мажа и нямам проблеми с цъфтежа на косата
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Маслко от пшеничен зародиш.. гарантирам ти, че ще има ефект.
    И НЕ е нормално косата да цъфти на 2 месеца.

Голям фен
    Масло от авокадо на Икаров ... 2.50 е ... аз го имам ама съм го ползвала само веднъж ... връзваш си косата на опашка и слагаш в краищата

Нормално е да цъфти

P.S Цъфти мръсницата!
    Усмивките са заразни - бъди преносител!

нормално е да цъфти .. препоръчвам ти GLISS HAIR REPAIR (жълтия спрей, който е за цъфтящи връхчета)

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от petiam
    нормално е да цъфти .. препоръчвам ти GLISS HAIR REPAIR (жълтия спрей, който е за цъфтящи връхчета)
    аз пък не ти го препоръчвам....няма никакъв ефект..моята коса също цъфти...

Цитирай Първоначално написано от GerYy
    Цитирай Първоначално написано от petiam
    аз пък не ти го препоръчвам....няма никакъв ефект..моята коса също цъфти...
    всичко зависи от косата .. при мен помага

Град
    [На Метри От Земята]
    Цъфти мръсницата
    иначе по темата.. нормално е
    Просто аз

Град
    Пловдив
    Пробвай с къна,тя заздравява косата.Аз лично се къносвам и нямам проблем с цъфтежа, а и така и ми порасна дълга коса

Абсурд да се къносам. Боята от кичурите ми вече година пада и още намирам цели боядисани непокътнати кичури, какво остава за къната!

Боята за кичури по принцип си е издръжлива и е нормално да държи с месеци, докато къната пада постепенно със всяко измиване и до 2-3 седмици макс трябва да е паднала.

От мои наблюдения и четене из форума, къната е упорита като хлебарка.

Ами щом си имаш наблюдения.. По моите наблюдения си пада.

Цитирай Първоначално написано от SuperWesye
    Нормално е да цъфти

P.S Цъфти мръсницата!
    +1

заглавието е трепач

Град
    Пловдив
    не къната наистина не пада лесно ама можеш да си вземеш такава която е близка до естествения ти цвят.

Re: Цъфти мръсницата!

Цитирай Първоначално написано от Luciernaga
    Обичам си косата. Много. Правя и невъзможното, за да е мекичка, блестяща и изящна, махам й връхчетата, оформям я, тя се поддава на дресировка и се спогаждаме добре, докато... Докато не минат ТОЧНО 2 месеца от последното подстригване и малката гадина започва да цъфти. Косата ми е гъста и никой не забелязва, обаче АЗ забелязвам и това ми съкращава живота. Защо, мамка й, не е като другите коси? Да си стои мирно, да си расте, като с това и не цъфти. Искам да я пусна по-дълга, а с това подстригване на всеки 2, 2 и половина месеца поддържам една и съща дължина години наред. Не ми ха-рес-ва така! Доскоро почти всеки ден(или през ден) ползвах сешоар, за да я оформям, но с това ползвах и маска за коса, балсам, един продукт за по-лесно разресване и предпазване...
    Искам някой да ми се препоръча продукт за предпазване на косата и цъфтеж, който обаче е използван лично и се е видял поне мъъничък резултат.
    връхчетата на косата трябва да се подстригват всеки месец
    Peace & Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си