- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цъфти мръсницата!
Обичам си косата. Много. Правя и невъзможното, за да е мекичка, блестяща и изящна, махам й връхчетата, оформям я, тя се поддава на дресировка и се спогаждаме добре, докато... Докато не минат ТОЧНО 2 месеца от последното подстригване и малката гадина започва да цъфти. Косата ми е гъста и никой не забелязва, обаче АЗ забелязвам и това ми съкращава живота. Защо, мамка й, не е като другите коси? Да си стои мирно, да си расте, като с това и не цъфти. Искам да я пусна по-дълга, а с това подстригване на всеки 2, 2 и половина месеца поддържам една и съща дължина години наред. Не ми ха-рес-ва така! Доскоро почти всеки ден(или през ден) ползвах сешоар, за да я оформям, но с това ползвах и маска за коса, балсам, един продукт за по-лесно разресване и предпазване...
Искам някой да ми се препоръча продукт за предпазване на косата и цъфтеж, който обаче е използван лично и се е видял поне мъъничък резултат.
Заглавието ме уби![]()
По темата: Нормално е да цъфти на 2 месецаОбаче много любов към косата ти лъха от поста
![]()
Трагедията е пълна...
Отиди и попитай в някой фризиорски салон. Там ще ти препоръчат нещо професионално което би трябвало да ти помогне до някъква степен.
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Не ползвам.Първоначално написано от lipstik
![]()
Ани, нямам желание. Все се мъчат да ме убеждават как дадения продукт за 30 и повече лева щял да ми помогне, а дори аз знам, че това е невъзможно да се случи с масова козметика(защото те буквално ми предлагат продукти на разни марки, които, колкото и невежа да съм в тази област, осъзнавам, че това и от супермаркета мога да си го купя). Бизнес, няма какво да се прави. Всеки гледа да си сгъне някой лев повече.
aми може да ползваш нещо супер худратиращо САМО на краищата - примерно маслата/зехтин и т.н. хидратират и предпазват от високата температура, абе с 3 думи - маслата са върха![]()
Може да пробваш с маслата на Икаров,аз редовно се мажа и нямам проблеми с цъфтежа на косата
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Масло от авокадо на Икаров ... 2.50 е ... аз го имам ама съм го ползвала само веднъж ... връзваш си косата на опашка и слагаш в краищата![]()
Нормално е да цъфти![]()
P.S Цъфти мръсницата!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Усмивките са заразни - бъди преносител!
нормално е да цъфти .. препоръчвам ти GLISS HAIR REPAIR (жълтия спрей, който е за цъфтящи връхчета)![]()
всичко зависи от косата .. при мен помагаПървоначално написано от GerYy
Цъфти мръсницата![]()
иначе по темата.. нормално е
Просто аз
Пробвай с къна,тя заздравява косата.Аз лично се къносвам и нямам проблем с цъфтежа, а и така и ми порасна дълга коса![]()
Абсурд да се къносам. Боята от кичурите ми вече година пада и още намирам цели боядисани непокътнати кичури, какво остава за къната!![]()
Боята за кичури по принцип си е издръжлива и е нормално да държи с месеци, докато къната пада постепенно със всяко измиване и до 2-3 седмици макс трябва да е паднала.
От мои наблюдения и четене из форума, къната е упорита като хлебарка.![]()
не къната наистина не пада лесноама можеш да си вземеш такава която е близка до естествения ти цвят.
![]()
връхчетата на косата трябва да се подстригват всеки месецПървоначално написано от Luciernaga
![]()
Peace & Love