.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Боядисване на коса

Здрастиии
    Имам спешен въпрос,на който се надявам да получа отговор.

Значи до скоро имах(мъжко съм) май сезонен косопад засилен от шибаната пяна на Лонда.Беше мн сериозно,адски се депресирах.Пих,мазах и т.н.В момента да чукна на дърво и да не чува Дявола,рабоите се пооправиха,капе си само когато е мокра и я опъна леко,добре си е.
    Та реших да си правя нова прическа и мн по-различна,но искам да се боядисам черно.Косата ми зимата е тъмно кестенява,лятото русо.
    Но поради това,което изживях до скоро с косопада,ме е страх дали няма да и стане нещо.Боята е на Гарниер Нутрис (черна) - 7лв. Поддържам и се грижа за нея,не използвам пяна,лакове и прочие,само скъпи медицински шампоани предписани от лекар,пия витамини,мия я 3х седмично.
    Та има ли проблем ако я боядисам и я боядисвам (ако ми хареса) 1х месечно или през месец? Тй като косата ми е на горе-долу на половина (не е подстригвна от 14ти Сепмтеври) на това,което искам,примерно мога и да се боядисам и тогава когато ми порасне колкото искам (ище 5-6 см) и отида да ми я оформят и направят?
    Просто искам да ми мине мерака,пък и без това ще ходя да ми оберат всичко без бретона,щото е адски обемна,което направя ме подлудява и ходя с шапка,та и да се боядисам и разнообразя по-бързо и рано.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Ами, не знам, аз не бих рискувала. Доскоро си имал проблеми, сега да я тровиш с боя... и то такава... Поне, ако наистина си решил да се боядисваш, се ориентирай към друга марка. Лично на мен, масовите(Лореал, Гарниер и прочие) изобщо не ми вдъхват доверие.

За марката - майната му.Ще говоря с фризьора да ми препоръча някаква и да ме цапне с нея. Но просто не знам дали да не изчакам още 2-3 месеца и да я лепна когато ходя финално да ме дооформят. Просто имам голям мерак,много голям,но ако трябва и вероятноста да я увреди е голяма,ще изчакам.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    ами аз на твое място бих изчакала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си