- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Немога повечееееее
Искам просто да си излея душата..
Накратко харесвам 3 момчета мисля че и те ме харесват.. 2мата искат да ходя с тях ама аз все се дърпам а сега харесвам приятеля на единия и стават 3маааа.. страшно много го искам този 3тия обаче нз далли той ме иска.. немога да го питам знам че ме харесваше преди 3-4 месеца но нз дали продължава.. държанието му е мноо подвеждащо.. Сега нз точно кой искам немога повечеее кво да правяяяяяя.........................![]()
чувствам се разтроенаааааааааааа...
Аз с един се чувствам разтроена .. ти с 3 не знам![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Групов секс![]()
охх ре6и какво и кого иска6....кви са тез лапе6ки истории о4аква6 някви непознати да ти кажат какво да прави6.
съчувствие ли искаш?!?! Похвала ли?!?! Д*ба и лигавата история .. има момичета, които буквално са незабележими, а тя седнала да реве, че не знае какво й се прави ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тъпа работа!
Накрая ще си останеш сама. (:
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Първоначално написано от BloodyAmy
Брях,брях
Малко преувеличаваш ...
По темата:Реши с кого от тримата ще ти е най-приятно и с кого можеш да имаш някаква връзка,а не само поредната зарибявка![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
харесваш ли?!,по-скоро и тримата те привличат![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Май незнаеш какво искаш?!Ми сменяй ги: един ден с единия, друг с другия и после от 3 стола на земята ще се озовеш
Я по-добре си изясни сама на себе си чувствата си и тогава искай от нас съвети и разбиране
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Първо трябва да си помислиш хубаво кой изкаш. Виж кой е най сериозения с който можеш да имаш дълга връзка и на теб да ти е приятно. Поговори с него на четири очи. Кажи му какво мислиш за него и какво изкаш. Кажи му да си помисли малко и така.
ПС:
Иначе това наистина е лигавщина. Трябва сама да се справиш. Наистина ако продължаваш в същия дух ще останеш разочарована. Късмет![]()
да ти имам проблема
![]()
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
Още един, който не знае кво иска..
The blood that binds us ..till death unites us
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
ти си кифлаааааааааааа![]()
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
МааАаааАааЛиииИииииИИ!!Първоначално написано от roshlichka
Ко праими ся?
![]()
all day... all night... what the fuck?!
да ти иам проблемите... от 2 стола накрая на земята. (:
в тфоя случай са 3.. още по зле![]()
If I played you like a toy?
Първоначално написано от Myrrie
а с цялата махала ?
If I played you like a toy?