- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с браузърите
Скоро си преинсталирах компютъра и сега немога да си влизам в скайп или в браузърите Опера и Мозила. Благодаря предварително![]()
Препятствията са онези страховити неща , които виждаш , щом отклониш поглед от целта си.
Как мога да го оправя , все едно че недостига интернет до тези програми , знам че звучи смешно ама е така ....![]()
Препятствията са онези страховити неща , които виждаш , щом отклониш поглед от целта си.
Направо ми се присира от такива теми като твоята!
Вместо да пишеш такива глупости можеше да ми помогнеш ...![]()
Инсталирай ги наново..
нестава
А изобщо интернет имаш ли?!?! - Щом си преинсталирал уина, може би не си направил настройките за мрежата...![]()
имам как иначе ще пиша тука ама само с IT explorer , за скайп , опера или мозила се едно няма ...
По такива въпроси се обръщай към доставчика си на интернет! Все пак точно за това им плащаш всеки месец...Първоначално написано от goalkeeper
![]()
мхм или си инстални един антивирус и сканирай... преди кат бях бот и аз така нямах нет... оказаха се 4 троянеца