.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Проблем с браузърите

Скоро си преинсталирах компютъра и сега немога да си влизам в скайп или в браузърите Опера и Мозила. Благодаря предварително
    Препятствията са онези страховити неща , които виждаш , щом отклониш поглед от целта си.

Как мога да го оправя , все едно че недостига интернет до тези програми , знам че звучи смешно ама е така ....
    Препятствията са онези страховити неща , които виждаш , щом отклониш поглед от целта си.

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Направо ми се присира от такива теми като твоята!

Вместо да пишеш такива глупости можеше да ми помогнеш ...

Инсталирай ги наново..

нестава

А изобщо интернет имаш ли?!?! - Щом си преинсталирал уина, може би не си направил настройките за мрежата...

имам как иначе ще пиша тука ама само с IT explorer , за скайп , опера или мозила се едно няма ...

Цитирай Първоначално написано от goalkeeper
    имам как иначе ще пиша тука ама само с IT explorer , за скайп , опера или мозила се едно няма ...
    По такива въпроси се обръщай към доставчика си на интернет! Все пак точно за това им плащаш всеки месец...

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    мхм или си инстални един антивирус и сканирай... преди кат бях бот и аз така нямах нет... оказаха се 4 троянеца

Що не пробвш едно Safari..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си