- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За да съм до него го излъгах..
Харесвам си един от съседния клас.Намерих му скайпа нали и почнахме да си чатим, аз го излъгах че съм от 40-то и че съм от Люлин 2, но за други неща не съм. Чатихме си 2-3 дена подред докато си казвахме всичи тайни който не бихме казали и най-добър приятел. Той даже искаше да говорим, но аз знаех, че ще ме познае, за това все му отказвах.
Вчера реших да му кажа, че съм от неговото дск и той май-малко се ядоса,но като му казах, че си лягам аз му казах: айде лягам си - без никви други неща и той ми вика лека нощ.
Та въпроса ми е дали ми се сърди?Как мога да поправя случилото се, и да го накарам пак да ми вярва :С . Много ми е гадно, но не знам какво да направя ;/.
BrainPants
![]()
-Пух-Каза Прасчо.
-Да-отговори Пух.
-Нищо, просто исках да бъда
сигурен, че те има (:
I'm a
ми като се видите в дскл отиди и се запознаите на живоне е трябвало да го лъже6 номисля 4е не ти се сърди все пак му се извини и кажи 4е си го направила на маитап
![]()
кажи му че не си искала да го излъжеш за това от кой кв си и т.н.,но си го направила просто така,бе даже му кажи кое момиче си от даскало,така ще е по-добре и за двама ви,защото може и да тръгнете![]()
Като за начало, мисли преди да правиш глупости.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами запознайте се лично .. ии не прави повече такива грешки .. дано не е изгубил изцяло доверието си в теб .. ама така е като лъжете за глупости ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
сега не знам
дали ще ми е пак фр.
![]()
![]()
BrainPants
![]()
-Пух-Каза Прасчо.
-Да-отговори Пух.
сигурен, че те има (:
I'm a
На нас ни каза, че си го излъгала, защото го харесваш и искаш да си с него. Но си мислила, че ако му кажеш, че сте от едно училище...предполагам си мислила, че няма да иска да се опознаете така. Еми точно това му кажи и на него. Кажи, че съжеляваш и е било от глупост.![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
точно така е.. я дай скайп на ЛСПървоначално написано от Bibz
![]()
BrainPants
![]()
-Пух-Каза Прасчо.
-Да-отговори Пух.
сигурен, че те има (:
I'm a
Даже се е зарадвалСпокойно, само отиди при него и го заговори в даскало, не го подминавай! Ако не го заговориш в училище, това ще ти е най-голямата грешка!
Първоначално написано от Bibz
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
уау сериозно..? И ти мисли,че ще ти се разсърди за такова нещо...Той пича сигурно грее от щастие
![]()
Станислава
да сериозно.Първоначално написано от t0d1t0
вика, че нищо (: и нали бяхме в конферентен и сички го питат коя е тая и той вика: една ФР![]()
В училище му се извиняваш. Казваш, че си го направила, защото го харесваш и те е било срам да му пишеш. Мен лично, ако някоя ме налъже директно я отписвам, но това съм аз.Първоначално написано от LikeAstar
Temet Nosce
벨야카
хубаво е,че сте си оправили взаимоотношенията .. но за напред му казвай истината и не го лъжи,защото ако отново разбере може би няма да ти има доверие повече![]()
Извини му се ..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Първоначално написано от fc
мхм,по добре не прави повече грешки.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Първоначално написано от TheOnee
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.