.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Град
    на Звездата =)

За да съм до него го излъгах..

Харесвам си един от съседния клас.Намерих му скайпа нали и почнахме да си чатим, аз го излъгах че съм от 40-то и че съм от Люлин 2, но за други неща не съм. Чатихме си 2-3 дена подред докато си казвахме всичи тайни който не бихме казали и най-добър приятел. Той даже искаше да говорим, но аз знаех, че ще ме познае, за това все му отказвах.
    Вчера реших да му кажа, че съм от неговото дск и той май-малко се ядоса,но като му казах, че си лягам аз му казах: айде лягам си - без никви други неща и той ми вика лека нощ.

Та въпроса ми е дали ми се сърди?Как мога да поправя случилото се, и да го накарам пак да ми вярва :С . Много ми е гадно, но не знам какво да направя ;/.
    BrainPants

-Пух-Каза Прасчо.
    -Да-отговори Пух.
    -Нищо, просто исках да бъда
    сигурен, че те има (:

I'm a

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    ми като се видите в дскл отиди и се запознаите на живо не е трябвало да го лъже6 номисля 4е не ти се сърди все пак му се извини и кажи 4е си го направила на маитап

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    кажи му че не си искала да го излъжеш за това от кой кв си и т.н.,но си го направила просто така,бе даже му кажи кое момиче си от даскало,така ще е по-добре и за двама ви,защото може и да тръгнете

Като за начало, мисли преди да правиш глупости.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами запознайте се лично .. ии не прави повече такива грешки .. дано не е изгубил изцяло доверието си в теб .. ама така е като лъжете за глупости ..

Град
    на Звездата =)
    сега не знам
    дали ще ми е пак фр.
    BrainPants

-Пух-Каза Прасчо.
    -Да-отговори Пух.
    сигурен, че те има (:

I'm a

Град
    Някъде там...
    На нас ни каза, че си го излъгала, защото го харесваш и искаш да си с него. Но си мислила, че ако му кажеш, че сте от едно училище...предполагам си мислила, че няма да иска да се опознаете така. Еми точно това му кажи и на него. Кажи, че съжеляваш и е било от глупост.
    Ще те намеря ли някога... ;(

Град
    на Звездата =)
    Цитирай Първоначално написано от Bibz
    На нас ни каза, че си го излъгала, защото го харесваш и искаш да си с него. Но си мислила, че ако му кажеш, че сте от едно училище...предполагам си мислила, че няма да иска да се опознаете така. Еми точно това му кажи и на него. Кажи, че съжеляваш и е било от глупост.
    точно така е.. я дай скайп на ЛС
    BrainPants

-Пух-Каза Прасчо.
    -Да-отговори Пух.
    сигурен, че те има (:

I'm a

Даже се е зарадвал Спокойно, само отиди при него и го заговори в даскало, не го подминавай! Ако не го заговориш в училище, това ще ти е най-голямата грешка!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Bibz
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

оправихме се.
    Благодаря на всички ви.
    Благодаря.

даже той искаше да поговрим

Мега фен Аватара на t0d1t0
    уау сериозно..? И ти мисли,че ще ти се разсърди за такова нещо... Той пича сигурно грее от щастие
    Станислава

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Истината ..

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    уау сериозно..? И ти мисли,че ще ти се разсърди за такова нещо... Той пича сигурно грее от щастие
    да сериозно.
    вика, че нищо (: и нали бяхме в конферентен и сички го питат коя е тая и той вика: една ФР

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: За да съм до него го излъгах..

Цитирай Първоначално написано от LikeAstar
    Харесвам си един от съседния клас.Намерих му скайпа нали и почнахме да си чатим, аз го излъгах че съм от 40-то и че съм от Люлин 2, но за други неща не съм. Чатихме си 2-3 дена подред докато си казвахме всичи тайни който не бихме казали и най-добър приятел. Той даже искаше да говорим, но аз знаех, че ще ме познае, за това все му отказвах.
    Вчера реших да му кажа, че съм от неговото дск и той май-малко се ядоса,но като му казах, че си лягам аз му казах: айде лягам си - без никви други неща и той ми вика лека нощ.

Та въпроса ми е дали ми се сърди?Как мога да поправя случилото се, и да го накарам пак да ми вярва :С . Много ми е гадно, но не знам какво да направя ;/.
    В училище му се извиняваш. Казваш, че си го направила, защото го харесваш и те е било срам да му пишеш. Мен лично, ако някоя ме налъже директно я отписвам, но това съм аз.
    Temet Nosce

벨야카

хубаво е,че сте си оправили взаимоотношенията .. но за напред му казвай истината и не го лъжи,защото ако отново разбере може би няма да ти има доверие повече

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Извини му се ..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Даже се е зарадвал Спокойно, само отиди при него и го заговори в даскало, не го подминавай! Ако не го заговориш в училище, това ще ти е най-голямата грешка!

мхм,по добре не прави повече грешки.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

бтв, ставаме всее по - блиски

като си тъпо парче така е

Цитирай Първоначално написано от TheOnee

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Цитирай Първоначално написано от TheOnee

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си