- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви най-често казвате ? pls кажете!!!???
Споделете кой израси,фрази и думи абе нз как да ви обесния пример като говорите с някой да казвате "копел,дупе,гей и бате е некви подобни кво наи често казвате ? не само тези, които съм казал ваши ?
dont't fuck with me
братле
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Дам.Първоначално написано от guinessgirl
Или 'провал' - тръгна от тате, първоначално само двамата си говорехме така, ама забелязвам, че понякога се обръщам и към други така. Или просто 'ей(ти)'... на това тъпото е, че като го кажа, се обръщат всички, и никой не разбира кой точно ми трябва :д
Това го мразяПървоначално написано от norge
![]()
Когато съм изнервена на всички викам Кучка![]()
Мразя гадната фраза "Я бааа брат"или "Копелеее"
Също често ползвам "Сука" или "Блят" това го прихванах от лятото с руснацитемного дразнещ навик ми е да казвам "Човек"
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Братле, бате, братче.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
копеле и братле а преди и смисъл ми беше след всяка втора дума ама си биех шамари всеки пък като се усетя и спрях![]()
.!.
"и ей такоа" .. "някфо супер тъпо" .. "тъпо" .. и най-често "мамка му"![]()
![]()
Бейбиии ;д
На майка ми и викам ''душа''...много я дразни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Напоследък употребявам често "баси шитнята"нзн що, супер е тъпо ама не мога да спра да го казвам...Или "омг", "по дяволите", "в ред ли си", "задник", "сестро" ( така викам на най-добрата си приятелка, щото вече 100000 човека ни питаха дали сме близначки или сестри)
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Супер често употребявам 'човек' както и 'душко'... бахти и паразитната дума дето стана
Иначе на приятели викам:' гъз ', 'мухльо' и всякакви "мили" обръщения
...а колко марзя някой да ми каже 'чочи', 'шоши' и тем подобнипфф
ъй..ко станало?
аз вече съм добро дете
Paf`s not here..leave a message..beep!
![]()
казва се ЧУЕК!, бе!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
"човек" (или чуек) и "мамка му".
Audio ergo sum
човек, братко, копеле, ВЪЙЙЙ, тъпанар, скапаняк, загубеняк, глупак, лельо хахаха Незнам защо почти винаги с някоя обидна думичка се обръщам към всички.
ВЪЙ, да ... и мамка му, дейба, да му еба майката и т.н. Като дърта каруцарка![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
"Мамка му", "дейба" и "в смисъл". Като под често използване разбирайте постоянно.
Госпожата по Английски каза, че имам много богат речник.![]()
Когато искам да извикам някого му викам 'Ей , шшшш' , което тръгна от един съученик.
Иначе 'чуек' , 'душа' , 'въй' напоследък , и някакви такива глупости :д
щом си от бургас няма смисъл да казвап,че често изговраряш израза 'въй'Първоначално написано от mmKamm
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.