.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Кажете мнението си

Здравейте,понеже от известно време си имам приятел и от месец и малко вече правиме секс.Та той поиска замалко без презерватив (беше около 1 минута) и аз се съгласих от тогава минаха 2 дни обаче мен ме хвана шубето.Знам,че не сте врачки ам има ли вероятност да е станало нещо и ако си направя сега тест ще отчете ли?благодаря предварително

1.Не ,за да отчете тест трябва да са минали най-малко седем дни...2.Ако не е свършвал в теб не е особено голяма вероятността да си бременна и 3.Хората са казали "Ако те е страх от мечки,не ходи в гората"!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Нищо не е станало и теста няма да покаже вярно.
    Станислава

ами аз говорих с една лекарка дето 1 път ходих при нея и тя ми каза да пия ескапел.Има ли смисъл да го пия?

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от jojolina
    ами аз говорих с една лекарка дето 1 път ходих при нея и тя ми каза да пия ескапел.Има ли смисъл да го пия?
    Ако е свършил някаде около влагалището ти има вероятност да си бременна,а Ескапел се пие до 72 часа след акта,но най-сигорно през 1вите часове

Голям фен Аватара на revolver
    Тест най-бърз до 7 дни след акта,ескапел до няколко часа след акта !

П.С Защо продължавате да правите секс без презарватив като знаете какво може да стане ?

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от revolver
    Тест най-бърз до 7 дни свеа акта,ескапел до няколко часа след акта !

П.С Защо продължавате да правите секс без презарватив като знаете какво може да стане ?
    Напълно си прав. Ако е свършил в теб и ако са минали 72 часа честито.
    Скоро ще има тема: До колко време след като съм бременна мога да направя аборт, боли ли, вредно ли е !!!
    Успех и се надявай да не сте згафили!!

и ся заради вашите "съвети" момичето ще даде 30 лева само за да си развали организма!
    Станислава

след тая 1мин. без презерватив си сложи презерватив и продължихме и после той си свърши в презерватива и той си беше наред.Та от тая 1 минута ако е излязла предеякулационна течност възможно ли е да стане нещо

ПО ДЯВОЛИТЕ - НЕ!!! И НЕ СЛУШАЙ СЛЕДВАЩИТЕ КОМЕНТАРИ КОИТО ТВЪРДЯТ,ЧЕ МОЖЕ!!!
    Станислава

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Търсачка power !
    Не си бременна..

е веднъж сички пишат че може веднъж не и в крайна сметка пак няма да си сигурна след тази тема нали?
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Re: Кажете мнението си

Цитирай Първоначално написано от jojolina
    Здравейте,понеже от известно време си имам приятел и от месец и малко вече правиме секс.Та той поиска замалко без презерватив (беше около 1 минута) и аз се съгласих от тогава минаха 2 дни обаче мен ме хвана шубето.Знам,че не сте врачки ам има ли вероятност да е станало нещо и ако си направя сега тест ще отчете ли?благодаря предварително
    ако не е свършвал в теб няма да си бременна .
    Sleda ot liubovta

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Да си чувала за предеякулационна течност? Има някакъв шанс да си бременна, да.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    ААбе хора,колко двойки праат секс без презерватив и нищо не раждат-па вие за щяло и нещяло вземате тоя Ескапел ,е д'ге осъзнайте се малко.Боже какво неграмотно поколение!
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си