- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кажете мнението си
Здравейте,понеже от известно време си имам приятел и от месец и малко вече правиме секс.Та той поиска замалко без презерватив (беше около 1 минута) и аз се съгласих от тогава минаха 2 дни обаче мен ме хвана шубето.Знам,че не сте врачки ам има ли вероятност да е станало нещо и ако си направя сега тест ще отчете ли?благодаря предварително![]()
1.Не ,за да отчете тест трябва да са минали най-малко седем дни...2.Ако не е свършвал в теб не е особено голяма вероятността да си бременна и 3.Хората са казали "Ако те е страх от мечки,не ходи в гората"!
Нищо не е станало и теста няма да покаже вярно.
Станислава
ами аз говорих с една лекарка дето 1 път ходих при нея и тя ми каза да пия ескапел.Има ли смисъл да го пия?
Ако е свършил някаде около влагалището ти има вероятност да си бременна,а Ескапел се пие до 72 часа след акта,но най-сигорно през 1вите часовеПървоначално написано от jojolina
![]()
Тест най-бърз до 7 дни след акта,ескапел до няколко часа след акта !
П.С Защо продължавате да правите секс без презарватив като знаете какво може да стане ?
Напълно си прав. Ако е свършил в теб и ако са минали 72 часа честито.Първоначално написано от revolver
Скоро ще има тема: До колко време след като съм бременна мога да направя аборт, боли ли, вредно ли е !!!
Успех и се надявай да не сте згафили!!
и ся заради вашите "съвети" момичето ще даде 30 лева само за да си развали организма!
Станислава
след тая 1мин. без презерватив си сложи презерватив и продължихме и после той си свърши в презерватива и той си беше наред.Та от тая 1 минута ако е излязла предеякулационна течност възможно ли е да стане нещо
ПО ДЯВОЛИТЕ - НЕ!!! И НЕ СЛУШАЙ СЛЕДВАЩИТЕ КОМЕНТАРИ КОИТО ТВЪРДЯТ,ЧЕ МОЖЕ!!!
Станислава
е веднъж сички пишат че може веднъж не и в крайна сметка пак няма да си сигурна след тази тема нали?
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
ако не е свършвал в теб няма да си бременна .Първоначално написано от jojolina
Sleda ot liubovta
Да си чувала за предеякулационна течност?Има някакъв шанс да си бременна, да.
all day... all night... what the fuck?!
ААбе хора,колко двойки праат секс без презерватив и нищо не раждат-па вие за щяло и нещяло вземате тоя Ескапел ,е д'ге осъзнайте се малко.Боже какво неграмотно поколение!