.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Благодаря за инфото.., .. но в никакъв случай няма да отида до София заради една блузка/рокличка Щото съм от Балчик (на 40 км от Варна..) и .. :Д
    Еми мисля че няма как да ти помогна тъй като и никога не съм ходила в БАлчик за съжаление :P

Повече от фен Аватара на silviau66
    Ами да ти кажа досега ми помогна достатъчно.. :Д А и никой не ми е длъжен да знае, в кой магазин каде и какво има.. :Д Тази темичка много ми хареса и май ще я следя с голям интерес..
    П.п. Това БАлчик... втората буква... ??? Имаш предвид, че е грешка или.. ??? Не се заяждам просто питам. .
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Ами да ти кажа досега ми помогна достатъчно.. :Д А и никой не ми е длъжен да знае, в кой магазин каде и какво има.. :Д Тази темичка много ми хареса и май ще я следя с голям интерес..
    П.п. Това БАлчик... втората буква... ??? Имаш предвид, че е грешка или.. ??? Не се заяждам просто питам. .
    Ааа нее Просто и нея без да искам сам я натиснала да е главна..

Ммм добре.. :Д Защото в един момент си помислих, че съм сбъркала името на града, в който живея..
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Ммм добре.. :Д Защото в един момент си помислих, че съм сбъркала името на града, в който живея..

Ххх съжалявам..

Охх.. като се замисля май ще облека един топ или туника.. И с черен клин или панталон... или пък черни/тъмни дънки и това ще да е.. И сега остава да видя какво ще правя с косата си.. Ако имаш идеи за чуплива коса.. малко под раменете.. на стълбички.. не на черта.., която ако изправя с преса да кажем.. без лак изкарва около 30 минути при почти никакво движение.. С лак би трябвало да издържа около час, два.. Знам само, че не искам да е изправена.. харесват ми ретро къдриците, но... нямам такава преса.. а и незнам как ще ми стоят.. А иначе си харесвам къдриците когато съм била на плитки.. А да и имам бре/итон нещо средно между черта и настрани.. Ако нямаш идеи или не ти се занимава.. няма проблем.. здраве да е..

П.п Това на снимката ти ли си ???

Охх.. като се замисля май ще облека един топ или туника.. И с черен клин или панталон... или пък черни/тъмни дънки и това ще да е.. И сега остава да видя какво ще правя с косата си.. Ако имаш идеи за чуплива коса.. малко под раменете.. на стълбички.. не на черта.., която ако изправя с преса да кажем.. без лак изкарва около 30 минути при почти никакво движение.. С лак би трябвало да издържа около час, два.. Знам само, че не искам да е изправена.. харесват ми ретро къдриците, но... нямам такава преса.. а и незнам как ще ми стоят.. А иначе си харесвам къдриците когато съм била на плитки.. А да и имам бре/итон нещо средно между черта и настрани.. Ако нямаш идеи или не ти се занимава.. няма проблем.. здраве да е..

Според мен можеш да си изправиш бретона ама да е много прав... и щом косата ти е чуплива можеш само да й сложиш пяна да и придадеш форма В корените в никакъф случай не я прави с преса Според мен не седи хубаво когато не е изправена косата Можеш да я топираш и за да ти се задържи повече можеш да ползваш лака на Taft черния петицата Много издържа

Мега фен Аватара на iiordanova
    ^ Да , съгласна съм ..
    Много прав бритон и къдрава коса (оформена ) . .
    Темата е страхотна..!! :P

Благодаря.. Ами и аз си мислех за нещо къдраво.. но не знАм дали да е накъдрено смисъл с маша или с преса или с плитки... или да питам фризьорката за ретро пресата..

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ^ темата не е ли за нова година?

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Благодаря.. Ами и аз си мислех за нещо къдраво.. но не знАм дали да е накъдрено смисъл с маша или с преса или с плитки... или да питам фризьорката за ретро пресата..
    Ми пробвай всичкии имаш достатъчно време и си реши както ти най-харесва

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от mihaelaaata
    супер е темата аз мисля да ходя така на празника в у4илище http://www.prikachi.com/images.php?files/1236152v.jpg
    http://www.prikachi.com/images.php?files/1236153X.jpg
    http://www.prikachi.com/images.php?files/1236154n.jpg
    Смятам, че трябва да се пострижеш.
    No matter where you go, there they are...

Цитирай Първоначално написано от mihaelaaata
    супер е темата аз мисля да ходя така на празника в у4илище http://www.prikachi.com/images.php?files/1236152v.jpg
    http://www.prikachi.com/images.php?files/1236153X.jpg
    http://www.prikachi.com/images.php?files/1236154n.jpg
    махни ръкавелите и шапката и мисля че ще е по - добре

:P ами не е по добре ama moga da mahana samo shapkata

Мега фен Аватара на ameli
    ^и почисти клетката на заека предколедно

ииии не смятам, че облеклото ти е подходящо за празника на училището - все пак той не е обикновен делничен ден ...
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от zwezdichka1
    Ммм дамм.. така ще да е.. :Д Аа по - нагоре бях редактирала поста си, но явно е било твърде късно и не си видяла :Д Та... това на снимката ти ли си ??

Цитирай Първоначално написано от zwezdichka1
    Ммм дамм.. така ще да е.. :Д Аа по - нагоре бях редактирала поста си, но явно е било твърде късно и не си видяла :Д Та... това на снимката ти ли си ??
    Дам..

Повече от фен
    Мале супер си !

Цитирай Първоначално написано от sanyflower7
    Мале супер си !
    Благодаря

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

искам да попитам с първата приставка дали е възможно да се получи нещо подобно като къдриците на Андреа. не искам мнение за самата преса, но явно само тя има такива приставки http://www.prodavalnik.com/ppc/data/14/IMG_38861.JPG
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Град
    Manhattan *
    стват мн по-ситни и с две думи си като овца

благодаря много за точния отговор!!
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Град
    Manhattan *
    пробвай ако искаш може пък на теб да ти хареса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си