- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Можете ли да ми помогнете ;???
Хораа трябва ми помощ момче съм и имам така по дългичка коса смисъл не е къса а малко по дълга ии трябва да си я дигна ама незнам как някой ми беше казала че трябва с преса за коса да я изпправям нагоре но незнам как можете ли да ми помогнете моляя виии
Моето не е помощ ... просто не харесвам изобщо момчета с дълги коси ... съветът ми е да я подстрижеш и няма да имаш ядове![]()
топираш и лак за коса
"You know you're fucked."
"Yeah, I know."
"No, I mean dead fucked."
"What do you know? You're just a Cow!"
"Yeah, a cow that can fuckin' talk."
Аааа ако си се спрял на пресата какво толкова има да не знаеш как да я изправиш о.О Фащаш един кичур пъхаш го между плочиците на пресата и дърпаш нагоре.
Иначе аз бих ти препоръчала се напрайш с гел или вакса или с пяна и после да се изсушиш става мн готино.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
както казаха с топиране и лак за коса,и като изправяш (с пресата) нагоре пак слагаш лак..но ако ти е дълга едва ли ще се задържи много
:PПървоначално написано от Ravy
Просто аз
вакса на пръстите, втриваш в корените и после пръскаш с лак
Първоначално написано от Ravy
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Аз съм съгласна с NeverTheSameПървоначално написано от NeverTheSame
+++Първоначално написано от vampire_girl_
Както казаха и по-горе:
Топиране и лак..
А и може да се подстрижеш![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
ае вие от марс ли падате![]()
кво топиране за да я дигне ?!
значи слушай ся хващаш пресата и изправяш нагоре и пръскаш лак ,като си с наведена глава.. ама това ще стане , ако косата ти е филирана отгоре
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
та разбрахме, че си момчеи, че ти е дълга косата...но дълга не е достатъчна описателно.....ето една снимка за да видиш каква прическа съм си правила, със доста дълга, според мен, коса за този тип прическа ---> http://prikachi.com/images.php?users/milickata/1S.jpg
И ако евентуално искаш да си направиш нещо подобно....значи аз си я направих така косата,1-во сложих доволно количество вакса в корените(преди това я бях изправила) .....изчаках малко, колкото да изсъхне и тупирах цялата коса...след това взех отново вакса, но този път с върха на пръстите си придърпах всеки кичур там, където желаех да бъде...пригладих тук там,да не стърчи...накрая мн лак за коса със силна фиксация и си ти
...
^ и задължително миене на косата вечерта![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...