- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Весели празници!
Искам да ви пожелая най-искренно да прекарате една незабравима Каледа и Нова Година! Бъдете по-добри, по-разумни, по-щастливи и усмихнати. Пожелавам ви новата година да ви донесе още повече здраве,щастие,късмет и любов от предната! И се радвайте на това което имате, защото за съжаление има деца, на който няма сутринта на Коледа кой да им се усмихне и да им пожелае Весела Коледа!![]()
![]()
![]()
sladkata_ani4ka
Благодаря за пожеланията!Много забава през новата 2010 година желая!!
![]()
![]()
еее не подрани ли малко![]()
![]()
![]()
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
дано ви зарине лавина![]()
и на теб весели празници..
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Весели празници и от мен! Изкарайте си незабравимо, а новата година да ни носи само щастие на всички!![]()
Аз пък станах леляяя... аз пък станах леля.. и сега съм необяснимо щастливаа.. така, че няма как да не ми е весело тея празници! Хубави празници и от мен![]()
И да я карате умната,хора!
Весело изкарване на празниците и от меен! С пожелание за много много успехи и сбъдване на мечтите на всичкии!!![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Еии и от мен весели празниции :P
Просто аз
Весели празници. (:
вечн0 си на лентата..^^
Весели празници и от мен..Бъдете живи,здрави и винаги усмихнати..Аби всички банални пожелания![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ем весели празници!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Весело изкарване на празниците и много здраве,успех и щастие през новата година пожелавам на всички ви![]()
![]()
![]()
Весели празници ! Желая ви много здраве , щастие , любов , усмивки и много весели мигове !!!!
![]()
![]()
![]()