- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив, но той не свърши в мен-опасности
Искам да пусна тази тема за да мога да си разясня някои работи относно секса без презерватив.Значи такъв е проблема с едно момче правихме секс снощи на 12.09. и на мене ми беше за 1 път. той проникна леко но все пак беше секс.Аз го попитах дали не е опасно той каза спокойно. след около 10 минути каза че ще свършва и се изпразни в ръката си и го идхвърли. Има ли опасност от бременост след като НЕ Е свършил в мене?и да пия ли хапче докато не е станало късно? да говоря ли с него преди това? помощ?
т.7
krem4et0
БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо
сред тииновете е щироко разпространено мнението, че щом не е свършил в теб, значи вс е ок. Само че не е точно така... дори преди момента на свършване може да изтече еякулационно течност, която съдърга малко сперма. Това ми го каза гинеколожка, която изнасяше лекция в даскало за предпазването, така че най-добре вземи хапче и следващия път задължително с презерватив - предпазва не само от забременяване, но и от какви ли не болести и силно се съмнявам, че би искала да си лепнеш някое венерическо![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Защо по дяволите не използвате презервативи?!Има опасност от забременяване, но е малка, така че мисля, че няма смисъл да пиеш хапче.Но следващия път използвайте презервативи.Нито е толова сложно, нито е толкова скъпо, нито на момчето ще му стане нещо ако си сложи презерватив.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Попитах и Ивелина за която рекламират по телевизията даза ми че по скоро не съм но обезателно да посетя генеколог!Ще се пръсна от напрежение изпитвам лек дискомфорт....
БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо
Подкрепям напълно .. Каков са тези детски глупости ....Първоначално написано от girl_in_black
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Съжалявай ме, аз не си се съжалявам, защото нямам намерение да треперя от страх после.И сравнението със стъклото не беше много удачно, защото съвсем една е дебелината на стъклото, съвсем друга на презерватива.А и човек освен за собствения си кеф, трябва да мисли и за сигурността си.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Първо по темата:Не мисля,че имаш причина за притеснение
После към Ненормалника:Напълно съм съгласна с теб \/ Аз също мразя секса с презерватив
А и по-точно щеше да е сравнението секс с презерватив-целувка с кесия на главата
![]()
И накрая към girl_in_black:Съгласна съм,че трябва да се мисли и за сигурността,но ако ще се мисли само за тая сигурност дай да си накупуваме вибратори,а момчетата надуваеми кукли и КРАЙ на притеснението![]()
В крайна сметка всеки си има глава на раменете и си преценява дали да използва или да не използва презерватив!!!И не мисля,че изрази като "защо по дяволите" и други такива нападки са уместни в случаяТака са решили - така са го направили!!!А и темата не е "Правилно ли постъпих като го направихме без презерватив",а "Има ли вероятност да съм бременна"!!!
Така са решили, така са направили и после"Помогнете, може ли да съм бременна, много ме е страх?"![]()
Виж сега ... опасността си я има ако е отделил прдеякулацонната течност в теб ... ако не искаш втори път да се тревожиш, просто използвай ... по 15-20 стотинки са на бройка, продават се в аптеката ... вчера ми се наложи да купувам ;]
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
По принцип съм съгласна с теб. . обаче . . с бившият си го правих ВиНаГи без презерватив тоест 8 месеца секс без презерватив и така и не забременяхПървоначално написано от tarataikЪ
![]()
ами щом не е свършвал в теб няма опасност ама за тия 10 минути секс бих те посъветвала да си намериш някой по добър тоя е абен![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Щом не е сваршил в теб как ще си бременна ве .. ** Това си е до обща сексуална култура .. Тц-тЦ![]()
Първоначално написано от van4encetyYyY
![]()
Хора ще ме убиете от смях веее![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Виждам на кого му трябва обща сексуална култура ...Първоначално написано от pasii_sladuranata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Това беше приказка на място!!!Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Може ли само да ви попитам нещо. Когато правиш секс с приятеля си и той свърши в теб, но е с презерватив и е сигурен, това не означава, че си момичето е бременно, нали ?
Кой върна темата бе... Тая до сега трябва да има бебе да дундурка!
Станислава
Видяхме кой има и кой няма обща сексуална култура. Има предеякулационна течност която съдържа сперматозоиди и така лесно може да се забременее.Първоначално написано от pasii_sladuranata
само ако свърши в теб може да забременееш ,не си бременна.Първоначално написано от van4encetyYyY
Sleda ot liubovta
т.7
krem4et0[/quote] само ако свърши в теб може да забременееш ,не си бременна.[/quote]
Имаш сериозна нужда да обогатиш малко сексуалната си култура![]()
хора имал сам такав момент с мойта бивша когато презерватива се скъса приварженик сам на секс без презерватив но някой пат трябва и така че мислете аз ползвам презерватив в края на половия акт за да сме ок и 2мата :P