Защо ли това не е първото подобно мнение което чувам/чета. Чак страх ме хваща да заживея с половинката. Имам чувството, че ще се отдалечим, вместо обратното. Аз лично смятам, че:
а) уморен е, има проблеми, не е на кеф
б) смята, че сега винаги може и липсва тръпката от очакването
в) за него сексуалния живот не е важен
г) уплашен е от новия си статус, страх го е да не искаш и бебе. С 2 думи - яко го тресе шубето.
Клоня към 2-рото и последното.
slun4ice, понякога и ние си имаме проблеми. Нормално е. Добре, че съм със силна интуиция и цапната в устата и все питам за проблемите. Обаче той би си мълчал само и само да не ме обиди или нарани. Хората са различни. Аз не се притеснявам да питам, да обяснявам, да анализирам, да предлагам решения. А той...просто се притеснява да говори открито и свободно по темата. По-точно говори, но само ако аз първа съм повдигнала въпроса. За щастие проблеми нямаме кой знае колко, но се случва. И ние сме хора и не винаги сексът е върха, не винаги ни се прави, не винаги свършваме невероятно. Нормално е.
Честотата на секса никога не ми е било мерило за качество. 100 пъти повече предпочитам да правим секс 2-3 пъти седмично, отколкото всеки ден, че и по повече от 1 път.